הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחרי חודש תוכנית ליצנים חודשיים FBW וחודש AB לאן עכשיו?

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
אוקי כמו שקראתם בכותרת
מתאמן 4 חודשים
חודש ראשון- ליצנים
חודשיים אחרים- FBW תרגיל אחד לשריר מורכבים חוץ מיד קדמית ואחורית
חודש אחרון- AB

נתונים-
גיל- 16 עוד פחות מחודש
משקל- 71-72
גובה- 1.70
אחוז שומן- 15

בקצרה ובפשוט מאוד... המטרה שלי עד הקיץ כמה שיותר נפח.. עד הראשון באפריל
אחרי הקטע של הנפח אני מתעסק רק בPL וזה מה שמעניין אותי בכללי..... אני פשוט אובססיבי לגוף... :D
להמשיך בAB??
מה הייתם עושים במצב כזה?
לפני שאתם זורקים SS תקראו שהמטרה זה כמה שיותר נפח עד ה1.4.2013
ואני לא ממהר לשום מקום מבחינת משקלים... ובכללי ההמשך שלי בתחום הולך להיות מופנה לPL
בקיצור להמשיך בAB לדעתכם? משהו אחר? אולי בכל זאת SS?
אני באמת מבקש שיענה מישהו שמבין ויעזור באמת ולא תיזרקו ישר לעוף לתוכנית כוח...
אגב המשקלים שלי במורכבים מעולים לאחד שהתאמן 4 חודשים :D גם בתוכנית כוח.. ויש ילדים שעקפתי במשקלים שעושים בדיוק אותו זמן כמוני רק תוכניות כוח....
אז המצב של הכוח שלי לא כזה ברצפה שצריך לעוף ישר לSS או SL5X5 😃

אם אתה מכוון לPL וודאי שכדי לך לעשות SS, זה שאתה מתקדם יותר מהר בAB מאשר ילדים שעובדים בתוכניות כוח כנראה הם עושים משהו לא טוב.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מכוון לPL וודאי שכדי לך לעשות SS, זה שאתה מתקדם יותר מהר בAB מאשר ילדים שעובדים בתוכניות כוח כנראה הם עושים משהו לא טוב.

אבל אני לא ממהר לשום מקום מבחינת המשקלי עבודה 😃
אני ממהר מבחינת הנפח....
כאילו מבחינתי לסיים גם את המסה הזאת בAB ומסה הבאה להתחיל SS מדקאו טקסס וכל מה שיש בהמשך.... ;)
השאלה שלי עם זה נכון ואפשרי... או שזה דפקתי לגמרי?
מה היית עושה מהמצב שלי?

אבל אני לא ממהר לשום מקום מבחינת המשקלי עבודה 😃
אני ממהר מבחינת הנפח....
כאילו מבחינתי לסיים גם את המסה הזאת בAB ומסה הבאה להתחיל SS מדקאו טקסס וכל מה שיש בהמשך.... ;)
השאלה שלי עם זה נכון ואפשרי... או שזה דפקתי לגמרי?
מה היית עושה מהמצב שלי?
במצב שלך היית מתחיל SS, גדלים בה יפה מאוד וחבל לאבד זמן יקר בAB אם אתה מכוון לכוח. אני לדוגמה מכוון לשתי הכיוונים אז אני מסיים SS וממשיך ב AB שעשיתי לפני עם משקלי עבודה יותר מכובדים ואולי בהמשך אני יעשה עוד תוכנית כוח. לפי דעתי תתחיל SS

• פותח/ת השרשור
במצב שלך היית מתחיל SS, גדלים בה יפה מאוד וחבל לאבד זמן יקר בAB אם אתה מכוון לכוח. אני לדוגמה מכוון לשתי הכיוונים אז אני מסיים SS וממשיך ב AB שעשיתי לפני עם משקלי עבודה יותר מכובדים ואולי בהמשך אני יעשה עוד תוכנית כוח. לפי דעתי תתחיל SS

ומבחינת נפח אני ימשיך להתקדם?
אני יכול להוסיף גם תרגילי עזר נגיד? כי סך הכל אני לא מתחיל מאפס ואני גם לא במשקלים נמוכים לגמרי והגוף רגיל לעומס... 😃 (אבל נמוכים חחחח)
לא יוצא חזה מוזר אחרי חיטוב עם עבדת רק על בנץ' נגיד ולא על חזה עליון גם ופרפר??
סליחה על כל השאלות התוכנית הזאת משום מה מפחידה אותי חחחחחחח
וממש ממש תודה על העזרה! :D

אני לא עושה תרגילי עזר והיידים שלי גדלות אל תדאג לזה.

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה תרגילי עזר והיידים שלי גדלות אל תדאג לזה.

אוקי תודה... 😃
ישמצב סבר רק לחימום?
ועם אפשר לא עם הדוגמא של ה100 כי אני לא מבין מזה כלום...
הבנץ' שלי הוא 65 (ל8 חזרות) מה החימום שאני צריך לפני?? הפרס 40 (ל8 חזרות) מה החימום שצריך??
שוב תודה רבה באמת! :D

נערך לאחרונה:
מה הכוונה בכמה שיותר נפח?

למה אתה חושב שיותר נפח זה יותר טוב?

ומבחינת נפח אני ימשיך להתקדם?
אני יכול להוסיף גם תרגילי עזר נגיד? כי סך הכל אני לא מתחיל מאפס ואני גם לא במשקלים נמוכים לגמרי והגוף רגיל לעומס... 😃 (אבל נמוכים חחחח)
לא יוצא חזה מוזר אחרי חיטוב עם עבדת רק על בנץ' נגיד ולא על חזה עליון גם ופרפר??
סליחה על כל השאלות התוכנית הזאת משום מה מפחידה אותי חחחחחחח
וממש ממש תודה על העזרה! :D
ממש לא,זה מיתוס מטופש..החזה עליון שלך יעבוד חזק מאוד בבנצ' תאמין לי ובמידה ואתה עושה SS-גם בפרס תהיה לו עבודה לא קלה..את הגירוי שלו הוא יקבל... בלכתכילה פיצול שלו בתור מתאמן מתחיל זה מיותר
תרגילי עזר- שרירים כאלו קטנים שיקבלו את הגירוי שמתאמן מתחיל צריך לספק להם בתכנית SS..אין צורך לבודד
לגבי החימום:
אתה צריך לבדוק RM5 ולא RM8
ובכללי השאלה שלך על החימום....
זה להתעסק בחרא..פשוט תתחמם עד שאתה מרגיש מוכן לגשת לסט ראשון של חמישיה.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה בכמה שיותר נפח?

למה אתה חושב שיותר נפח זה יותר טוב?

אמרתי שנפח זה יותר טוב??
להפך לדעתי כוח הרבה יותר מעניין 😃
אבל הייתי שמן בעבר... רזיתי נהייתי "שרירי" (חטוב במשקל 63-65 בשביל אדם ממוצא זה שרירי..) ואני אובססיבי בטירוף לגוף שלי...
פשוט גם נפח חשוב לי 😃
אז חשבתי קודם להשיג נפח שאני רוצה במסה הזאת ואז את שאר ההתעסקות שלי בתחום להגדיש לכוח וPL :D

ממש לא,זה מיתוס מטופש..החזה עליון שלך יעבוד חזק מאוד בבנצ' תאמין לי ובמידה ואתה עושה SS-גם בפרס תהיה לו עבודה לא קלה..את הגירוי שלו הוא יקבל... בלכתכילה פיצול שלו בתור מתאמן מתחיל זה מיותר
תרגילי עזר- שרירים כאלו קטנים שיקבלו את הגירוי שמתאמן מתחיל צריך לספק להם בתכנית SS..אין צורך לבודד
לגבי החימום:
אתה צריך לבדוק RM5 ולא RM8
ובכללי השאלה שלך על החימום....
זה להתעסק בחרא..פשוט תתחמם עד שאתה מרגיש מוכן לגשת לסט ראשון של חמישיה.

אתה אומר פשוט תתחמם... אבל איך לתחמם? איזה משקל להתחיל? כמה סטים כל חימום? לנוח בין הסטים של החימום?
חחח בשבילך כמתקדם זה פשוט תתחמם.... אני לא יודע מה צריך לעשות ב"להתחמם"
בכל מקרה תודה רבה על התגובה! 😃

נפח = נפח בשריר?

כי זה נראה שאתה התכוונת לנפח מבחינת כמות תרגילים.

אמרתי שנפח זה יותר טוב??
להפך לדעתי כוח הרבה יותר מעניין 😃
אבל הייתי שמן בעבר... רזיתי נהייתי "שרירי" (חטוב במשקל 63-65 בשביל אדם ממוצא זה שרירי..) ואני אובססיבי בטירוף לגוף שלי...
פשוט גם נפח חשוב לי 😃
אז חשבתי קודם להשיג נפח שאני רוצה במסה הזאת ואז את שאר ההתעסקות שלי בתחום להגדיש לכוח וPL :D

אתה אומר פשוט תתחמם... אבל איך לתחמם? איזה משקל להתחיל? כמה סטים כל חימום? לנוח בין הסטים של החימום?
חחח בשבילך כמתקדם זה פשוט תתחמם.... אני לא יודע מה צריך לעשות ב"להתחמם"
בכל מקרה תודה רבה על התגובה! 😃
יש במאמר על SS בפורטל מחשבון לחישוב החימום ב-EXCEL (זה אותו דבר עם ליברות/פאונד וקילוגרם, לא משנה איזה משקל תכניס באיזו יחידה).

לנושא השני-
אל תדחה את התשוקה שלך- תעשה SS ואחר כך את הלינארית של ביל סטאר. מתוצאות של חבר'ה שראיתי בלינארית יש אחלה בחלה היפוטרפיה. ב-SS זו כבר ליגה אחרת- הנפח שמקבלים מ-SS ממש גדול. אל תדאג, תגיע למשקלים ממש גבוהים (אולי 150 ק"ג סקוואט לחמישייה בעייני הפורום זה לא כזה ביג דיל ו-3 חודשי SS + משהו כמו חודשיים לינארית יש לך את זה, ביחס לבן אדם רגיל שיעשה בין 20 ק"ג ל-60 ק"ג סקוואט לחמישייה (תלוי כמה הוא שוקל אבל זה הטווח לאדם רגיל שלא 2.58 מטרים ושוקל 250 ק"ג, אלה 160 - 180 עם משקל של בין 40 ל-80) זה הפרשי כוח עצומים והוא יהיה ממש חזק ביחס לאדם רגיל, ובטוח שלעכשיו) ותקבל אחלה נפח. אולי לא אותו נפח כמו ב-AB קלאסית לנפח, אבל שוב- הנפח יהיה מעולה ולא תדחה את התשוקה שלך, ליטפינג

• פותח/ת השרשור
נפח = נפח בשריר?

כי זה נראה שאתה התכוונת לנפח מבחינת כמות תרגילים.

בנפח הכוונה זה נפח שריר...
אני ממש נגד אימונים עם נפח גבוה... כאילו כמו תרגילים גבוה..
פשוט ממה שהבנתי זה היה הכי נכון להיפוטרפיה.. 😃

יש במאמר על SS בפורטל מחשבון לחישוב החימום ב-EXCEL (זה אותו דבר עם ליברות/פאונד וקילוגרם, לא משנה איזה משקל תכניס באיזו יחידה).

לנושא השני-
אל תדחה את התשוקה שלך- תעשה SS ואחר כך את הלינארית של ביל סטאר. מתוצאות של חבר'ה שראיתי בלינארית יש אחלה בחלה היפוטרפיה. ב-SS זו כבר ליגה אחרת- הנפח שמקבלים מ-SS ממש גדול. אל תדאג, תגיע למשקלים ממש גבוהים (אולי 150 ק"ג סקוואט לחמישייה בעייני הפורום זה לא כזה ביג דיל ו-3 חודשי SS + משהו כמו חודשיים לינארית יש לך את זה, ביחס לבן אדם רגיל שיעשה בין 20 ק"ג ל-60 ק"ג סקוואט לחמישייה (תלוי כמה הוא שוקל אבל זה הטווח לאדם רגיל שלא 2.58 מטרים ושוקל 250 ק"ג, אלה 160 - 180 עם משקל של בין 40 ל-80) זה הפרשי כוח עצומים והוא יהיה ממש חזק ביחס לאדם רגיל, ובטוח שלעכשיו) ותקבל אחלה נפח. אולי לא אותו נפח כמו ב-AB קלאסית לנפח, אבל שוב- הנפח יהיה מעולה ולא תדחה את התשוקה שלך, ליטפינג

קנית אותי 😃
יום ראשון יתחיל SS כנראה!
מקווה ממש לא להצטער על זה מבחינת הגוף כי הוא חשוב לי ממש חחח נקווה לטוב! :D
תודה רבה על העזרה באמת! אתה זה "הקש ששבר את גב הגמל" אתה זה ששכנעת אותי לעשות SS ;)
אז ממש תודה! ונקווה שיהיו תוצאות טובות גם מבחינת הגוף!

בנפח הכוונה זה נפח שריר...
אני ממש נגד אימונים עם נפח גבוה... כאילו כמו תרגילים גבוה..
פשוט ממה שהבנתי זה היה הכי נכון להיפוטרפיה.. 😃

קנית אותי 😃
יום ראשון יתחיל SS כנראה!
מקווה ממש לא להצטער על זה מבחינת הגוף כי הוא חשוב לי ממש חחח נקווה לטוב! :D
תודה רבה על העזרה באמת! אתה זה "הקש ששבר את גב הגמל" אתה זה ששכנעת אותי לעשות SS ;)
אז ממש תודה! ונקווה שיהיו תוצאות טובות גם מבחינת הגוף!
בכיף 😃
כל עוד תאכל חכם (אפשר להתחיל עם 5000 קלוריות ולא להיתקע במשקלים ולחסוך זמן על ריסטים וקיזוז התקדמות, אבל זה מיותר וישמין אותך בטירוף. לכן תתחיל עם 300 קלוריות, תקפוץ ל-400, אם צריך 500 והלאה לאט לאט), תישן טוב ותתאמן חזק זה יהיה מעולה 😃

• פותח/ת השרשור
בכיף 😃
כל עוד תאכל חכם (אפשר להתחיל עם 5000 קלוריות ולא להיתקע במשקלים ולחסוך זמן על ריסטים וקיזוז התקדמות, אבל זה מיותר וישמין אותך בטירוף. לכן תתחיל עם 300 קלוריות, תקפוץ ל-400, אם צריך 500 והלאה לאט לאט), תישן טוב ותתאמן חזק זה יהיה מעולה 😃

אני עם 700 בערך מעל הניטרלי ובינתיים זה היה לי מעולה נראה עד איפה נצטרך להתקדם 😃
שוב תודה רבה!
אה ועוד משהו לא מצאתי את הקטע עם החימום תוכל להביא לי קישור?
חיפשתי בשתי המאמרים על התוכנית ולא מצאתי... :\

אני עם 700 בערך מעל הניטרלי ובינתיים זה היה לי מעולה נראה עד איפה נצטרך להתקדם 😃
שוב תודה רבה!
אה ועוד משהו לא מצאתי את הקטע עם החימום תוכל להביא לי קישור?
חיפשתי בשתי המאמרים על התוכנית ולא מצאתי... :\
אני מצאתי באתר אחר מחו"ל ואין לי מושג איך לחזור לנושא הזה אז הנה אני יעלה את הקובץ בשביל האחרים 😃
http://www.f2h.co.il/07f8ir1otand

Back
למעלה תחתית