הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש עזרה בבעיה רצינית שמונעת ממני להתאמן

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
שלום,אני אלכס בן 18 אספר בקצרה, כל החיים אני עוסק בספורט ולפני שנתיים התחלתי להתאמן באתלטיקה, לפעמים 3 פעמים שבוע ולפעמים פעם אחת, לא היו מספר אימונים קבועים כמו שצריך להיות. באמצע השנה התחלתי להרגיש כאבי ראש לוחצים ולא הייתי מסוגל לדבר חזק, בכל אימון שהיה הייתי מרגיש ככה לאורך תקופה סתם פתאום. זה התדרדר ואפילו בשיעור ספורט עם הכיתה הייתי חייב להפסיק פעילות אחרי 5 דקות חימום.
צו ראשון הגיע והייתי חייב לברר את המצב, עשיתי בדיקות רבות וביניהן בדיקת טילט, שם גילו שיש לי ירידת לחץ דם משמעותית במאמץ. וכאן נגמר הסיפור, נתנו לי רק טיפים איך לעלות את לחץ הדם, עברה חצי שנה וזה לא עזר. אני לא יודע למי לפנות, אולי לכם יש עצה אולי קרה לכם או למתאמנים שלכם דבר כזה? הגיוס קרב ובא ואני לא יכול אפילו לחזור לכושר. מוזר שקבעו לי פרופיל קרבי.

מה הקטע?? לך לרופא תבדוק את זה עוד פעם שימצא לך פתרון( אם יש) ולא טיפים

• פותח/ת השרשור
הלכתי לרופאים בקופת החולים שלי ובבית חולים תל השומר
הייתי היום בעוד ביקור אצל הקרדיולוג והוא אמר לחזור לניורולוג כי הוא אומר שיש בעיה בעצבים וזה המקצוע שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית