הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע אני כבר בגירעון קלורי שלילי+אימונים ואני לא רואה שום הבדל...

SPE3NAZ

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
אני עם בטן וכבר שבוע אני לא רואה שמשהו מישתנה...
מה שאני אוכל זה:
בוקר:
קוטג' 5% על 2 פרוסות לחם או עכשיו ביגלל שפסח על הפריחים האלה של התירס או שאיך שלא קוראים לזה...
ליפני אימון:
איזה ביצה או משהו
אחרי אימון:
משהו בשרי
ערב:
קורנפלקס+יוגורט לבן...(יוגורט פשוט...)

כל זה לא עולה את ה 1500 קלוריות...
בחדר כושר אני עושה ריצה , אופניים, וקרוס...+שרירים....

ולא ירדתי במישקל וכלום...

אני בן 16.9
גובה 1.75~
שוקל:73
בבקשה עזרה...

לאט לאט את תראה שינוי, אין אפס, תיהיה בגירעון שלילי לא יכול להיות שלא תצליח להתחטב ולהרזות, תמשיך לעבוד קשה ותראה תוצאות....

• פותח/ת השרשור
1. בשבוע לא רואים שום הבדל, תכוון יותר לחודש ואף יותר
2. תקרא את המדריך הבא, התפריט שלך לוקה בחסר:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84
מה רע בתפריט שלי?עם התפריט הזה אני מוריד יותר מ 500 קלוריות ביום שזה דיי מעולה לחיטוב...רגב יש לי אייפות די גדולה בזמן האחרון אולי ביגלל שאני אוכל קצת?

אגב תגידו איך יותר טוב לעשות:יום ריצה+סאונה+שחייה ויום אחרי שרירים או ביום אחד ריצה+שרירים?

מה רע בתפריט שלי?עם התפריט הזה אני מוריד יותר מ 500 קלוריות ביום שזה דיי מעולה לחיטוב...רגב יש לי אייפות די גדולה בזמן האחרון אולי ביגלל שאני אוכל קצת?

אגב תגידו איך יותר טוב לעשות:יום ריצה+סאונה+שחייה ויום אחרי שרירים או ביום אחד ריצה+שרירים?
תקרא את המדריך ואז תבין למה אתה גם באיזהשוא מצב לא תצליח לרדת במשקל.

קראתי את זה כבר לא ממש עזר לי...
המדריך הזה מכיל את כל מה שאתה צריך לדעת על איך לבצע חיטוב : גם מפורט איך לבנות תפריט וגם מפורט איך צריכה להראות תוכנית האימונים.
אז איך זה "לא ממש" עזר לך?
אני מציע שתקרא אותו שוב (בלי לדלג\ לחפף) ותחזור עם שאלות ממוקדות יותר.

אחרי שתרד תצטרך להוריד עוד מהתפריט.. אם זה חיטוב ראשון אתה לא צריך להיות בגירעון כל כך גבוה וגם אתה עושה הרבה אירובי אם הבנתי נכון..הוספת את מה שאתה שורף באירובי?

• פותח/ת השרשור
אחרי שתרד תצטרך להוריד עוד מהתפריט.. אם זה חיטוב ראשון אתה לא צריך להיות בגירעון כל כך גבוה וגם אתה עושה הרבה אירובי אם הבנתי נכון..הוספת את מה שאתה שורף באירובי?
לא הבנתי אותך מה זה אומרת "הוספתי מה שאני שורף באירובי"?אני אוכל אותו דבר כל יום...כל מה שפירטתי בתפריט

תאכל הרבה יותר קרוב ל-BMR שלך, או באותה כמות, ותאכל דברים עם ערכים תזונתיים שהגוף שלך צריך...
לפי התפריט שבא פתאום והפעילות אז הגוף שלך יותר חושב שאתה מתעלל בו ומתנהג בהתאם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית