הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

optimum 100 whey gold standard

T-Style

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום לכולם,

ראיתי שכמעט לכל טעם יש מספר מנות הגשה שונה. רציתי לשאול מדוע?

בנוסף אשמח לשמוע האם היה מדובר בעסקה טובה וכמו כן המלצה לטעמים (על בסיס מים). אני הזמנתי קרם עוגיות אגב.

נערך לאחרונה:
אין לדבר על הזמנות מחו"ל באתר.
לכל טעם יש מספר מנות הגשה שונה, מכיוון שלכל טעם יש תוכלת חלבון שונה בהתאם למרכיבים של אותו הטעם. לוניל לדוגמה, תהיה את תוכלת חלבון הגבוהה ביותר ולקרם עוגיות הנמוכה ביותר (בגלל שחתיכות העוגיות = פחמימה = פחות חלבון בכל סקופ). תוכלת הדלי היא אותו הדבר בסופו של דבר (2.3 ק"ג).
לגבי טעמים, זה עניין אינדבידואלי ולכן קצת קשה להמליץ טעמים. מה שכן, אל תקנה וניל לעולם.

אני לדעתי וניל וקרם עוגיות זה 2 הטעמים הכי גרועים שהומצאו . בננה, או טעמי השוקולד השונים של אופטימום ממש טובים.

יש לי אקסטרים מילק שוקולד.
אני ממש סובל. מנסה שלא להיות מפונק אבל הוא פשוט מתוק מידי! (זה כשאני שותה עם חלב)
שמערבבים עם מים הטעם הוא כמו.... כאילו שאתה שותה מים אבל בטעם שוקו (מוזר ביותר)
אני פשוט שותה בשלוק אחד וזהו.

אני אהבתי את קרם עוגיות עם מים, עם חלב פחות. טעמתי גם את שני הטעמים של השוקולד ואת שניהם לא אהבתי עם מים (כמו שכתבו מעליי, טעם מוזר של מים בטעם שוקו), אבל עם חלב אהבתי את שניהם.

שוקולד:
טעם חלש ומגעיל
באופן כללי לקח לקיבה שלי שבוע רק להתרגל לקומפוזיציה של הwhey גולד.

על אף הדירוג המוצלח שלו, לא ממליץ.
קומבט פרוטאין של mucsle pharm הוא להיט מבחינת טעם וגם הנתונים הולכים בד בבד.

אני אהבתי את קרם עוגיות עם מים, עם חלב פחות. טעמתי גם את שני הטעמים של השוקולד ואת שניהם לא אהבתי עם מים (כמו שכתבו מעליי, טעם מוזר של מים בטעם שוקו), אבל עם חלב אהבתי את שניהם.

מסכים איתך גם לטעמי מה שכתבת

יש לי אקסטרים מילק שוקולד.
אני ממש סובל. מנסה שלא להיות מפונק אבל הוא פשוט מתוק מידי! (זה כשאני שותה עם חלב)
שמערבבים עם מים הטעם הוא כמו.... כאילו שאתה שותה מים אבל בטעם שוקו (מוזר ביותר)
אני פשוט שותה בשלוק אחד וזהו.
הבאת פה הקפצה של שנה וחצי..

Back
למעלה תחתית