הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש הגבלת גיל לחדר כושר?

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
עוד כמה חודשיים יגמר לי המנוי לקאנטרי שכרגע אני מתאמן בו, היום הלכתי לראות את הולמס פלייס בעיר שלי ולראות אם הוא מתאים לי והאישה שם שאלה אותי בן כמה אני אמרתי לה 15 והיא אמרה שהכניסה היא רק מגיל 16. שמעתי על כמה ילדים מתחת לגיל 16 שמתאמנים שם האם מותר לעשות כזה דבר?

יש מכון אחד שאני מכיר שזה 18 פלוס..
אבל הולמס פלייס זה רשת.. אני בחיים לא שמעתי על כניסה מגיל 16.. ראיתי לפני שבוע ילד בן 12 מקסימום

לכל מכון יש את הזכות לקבוע את גיל המתאמנים. יש מכונים שאין בהם מאמנים שמוכשרים לאמן קטינים ולכן במכונים כאלו הכניסה היא מגיל 14.
כדי לתת לילדים מגיל 6 להתאמן, בד"כ צריך גם ציוד מתאים - אפילו משהו מינימאלי חוץ ממכשירי אירובי למינהם. צריכים פיקוח צמוד שלא יעשו שטויות ואת זה מכוני כושר לא רוצים על עצמם.

אבא שלי מתאמן בהולמס פלייס ועושים לי בעיות בגלל שאני לא בן 18+ עדיין :(

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה ? כי בהרצליה עושים הכי הרבה בעיות וברעננה (לא קניון רננים) גם בגבעתיים
מפתח תקוה, אני מכיר אחד שמתאמן שם מגיל 15 והוא די פעיל שם הוא אמר לי שהוא יוכל לעזור לי גם כי בסה"כ אני ממש לא מרוצה מהחדר כושר שאני נמצא בו כרגע ולא מהציוד יש פלטות סדוקות ואחת נשברה לי באמצע הדדליפט ואין מקום לזוז..

בגדול לכל מכון יש זכות לקבוע מה שבא להם.

• פותח/ת השרשור
בגדול לכל מכון יש זכות לקבוע מה שבא להם.
זה בדיוק מה שאבא שלי אמר לי, אבל אני מאמין שאם הם יראו שאני באמת רציני ולא עוד ילד שיסתובב להם בין הרגליים אני לא חושב שתהיה להם בעייה

זו ממש חוצפה,הגבלת גיל של ה14+ היא הגיונית,מכיוון שבחדרי כושר כאלה לא יכולים לספק מענה לגילאים הנמוכים מכך,איזה סיבה יש לקבוע שכניסה לחד"כ תהיה מגיל 18 ומעלה או כל גיל אחר שהוא לא 14?...

למה יש מקומות בילוי מגיל מסויים?
ככה.
כנראה יש אנשים שזה מפריע להם להתאמן עם אנשים צעירים יותר. חלקכם יכולים להיות מעצבנים בגיליאים האלה.

• פותח/ת השרשור
ככה.
כנראה יש אנשים שזה מפריע להם להתאמן עם אנשים צעירים יותר. חלקכם יכולים להיות מעצבנים בגיליאים האלה.
אני מודע לזה.. מקווה שלא יראו אותי כמטרד

ככה.

העבודה שיש אנשים שמעצבן אותם בעניים לראות ילדים בני 14,זה ממש לא סיבה להגביל את הגיל בחדרי הכושר,אתה יודע מה...זה גם צעד עסקי מהמטופשים שראיתי בחיים.
אם כבר הייתי מבין אם מגבילים שעות מסוימות לילדים,כדיי למנוע עומס.

העבודה שיש אנשים שמעצבן אותם בעניים לראות ילדים בני 14,זה ממש לא סיבה להגביל את הגיל בחדרי הכושר,אתה יודע מה...זה גם צעד עסקי מהמטופשים שראיתי בחיים.
אם כבר הייתי מבין אם מגבילים שעות מסוימות לילדים,כדיי למנוע עומס.
רוב הילדים זה לא ילדים רציניים שעושים תוכנית נורמלית ויודעים להתאמן , רובם עושים הרבה רעש , באלגן וכו' וכן זה מצחיק לפעמיים .

• פותח/ת השרשור
רוב הילדים זה לא ילדים רציניים שעושים תוכנית נורמלית ויודעים להתאמן , רובם עושים הרבה רעש , באלגן וכו' וכן זה מצחיק לפעמיים .
לא נראה לי שמה שמפריע לאנשים זה התוכניות הליצניות , אלא ילדים ששוברים דברים ועושים רעש הם המטרד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית