הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש הגבלת גיל לחדר כושר?

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך
רוב הילדים זה לא ילדים רציניים שעושים תוכנית נורמלית ויודעים להתאמן , רובם עושים הרבה רעש , באלגן וכו' וכן זה מצחיק לפעמיים .

גם רוב המבוגרים לא עושים תוכנית נורמלית ויודעים להתאמן.

אתם לא מתרכזים בעיקר , אני רשמתי שרובם לא רציניים אלה באים לחד''כ בשביל צחוקים ולהעביר את הזמן .
ברור שלאף אחד לא אכפת איך והתכניות שלהם נראות . הוספתי את זה כדי שתבינו שהילדים שנמצאים בדר''כ בחד''כ הם לא כמו הילדים בפורום שבאים באמת בשביל לתת הכול . (ברור שיש יוצאים דופן).

אתם לא מתרכזים בעיקר , אני רשמתי שרובם לא רציניים אלה באים לחד''כ בשביל צחוקים ולהעביר את הזמן .
ברור שלאף אחד לא אכפת איך והתכניות שלהם נראות . הוספתי את זה כדי שתבינו שהילדים שנמצאים בדר''כ בחד''כ הם לא כמו הילדים בפורום שבאים באמת בשביל לתת הכול . (ברור שיש יוצאים דופן).
לצערי צודק...
כשהלכתי לחדר כושר הראשון שלי עם חברים הם עשו מה שבא להם, לא ביקשו תוכנית, לא שינו משקל במכונות שעשו (חרא חדר כושר, רק סמית' ומכונות. אכתוב עליו באשכול של חדרי הכושר לדעתי) וכו'- סתם עשו 5 פעמים בלי לשים לב 12X3 על פשיטת ברכיים, פעמיים פרפר, 10 דקות הליכון והבייתה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית