הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האמת המצערת בחדר כושר!

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס

😵 כל מה שהוא מציין מגדים את הישראלי הממוצע בחדר כושר.!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחח עוד מעט שאני אעלה את הדדליפט שלי תראו הוכחה חיה לקטע שאנשים מסתכלים עליך בזמן שאתה עושה תרגיל

חלק מהחוקים לא תופסים ל-PL. למרות שגם שאני על הספה בבנץ' אנשים יכולים להספיק 2 סטים בין כל סט שלי.

אחלה סרטון
מעלה מרמורים אז אני אשתף חוויות מהמכון שלי
תכלס אין לי בעייה עם יצורים בחדר כושר, הבעייה שלי מתחילה רק כשהם מפריעים להתאמן, למשל כמו בסרטון תופסים בו זמנית גם את הבנץ' גם את המתח גם את הסקוואט
אבל תכלס שכחו בסרטון משהו חשוב
הכי מעצבן שמנסים לקדר אותי
אין לי בעייה לשמור על אנשים זה הדדי אבל שלא יבקשו ממני להעביר ביחד מוטות עם פלטות מבנץ' עליון לבנץ' תחתון
והכי הכי הכי מעצבן זה שאתה מבקש שמישהו ישמור עליך ולמרות שאתה מסביר לו בדיוק מה לעשות ומה לא לעשות הוא דוחף את הידיים שלו והורס לך שיא אישי
צריך להרוג אותם
בלי משפט בלי כלום כדור לראש באותה שנייה

גם כשלא ידעתי להתאמן בחדר כושר הבנתי שאני לא שומר על מישהו בשביל שהוא יסיים את הסט אלא למקרה של כשל והבנתי שאני לא הולך לתפוס 3 מקומות בו זמנית והבנתי שאני לא מקדר אנשים בלהעביר מוטות עם משקל מקצה לקצה. וואלה כשאני מסיים עם הסקוואט אני מחזיר שש פלטות של 20 + שתיים של עשר + כמה זוגות של פלטות קטנות למקום או מעביר לתרגיל הבא שלי ואז לוקח את המוט והכל לבד.
מי בכלל המציא את הרעיון הזה של להעביר מוטות עם פלטות במקום להוריד אותן להעביר את המוט ואז לשים
והקטע המצחיק פה שהם פשוט לוקחים את אותו מוט ואותו משקל לכל התרגילים מעבירים בין בנץ' עליון לבנץ' רגיל לבנץ' תחתון אין להם מושג מה הם עושים
ניחא

אבל היום אני פשוט אומר להם לא, מתוך עיקרון

חלק מהחוקים לא תופסים ל-PL. למרות שגם שאני על הספה בבנץ' אנשים יכולים להספיק 2 סטים בין כל סט שלי.
חופשי,אני רק ב2:06 וכבר ראיתי 2 חוקים שהמגיש השחיף לא יקלוט בחיים
1) חדר כושר כזה גדול-חייבים להיות עוד ספות פנויות-המגיש סתם ילד כאפות כי הוא נעול על בנצ' אחד ואני הייתי מגיב בדיוק כמו הבחור שיושב על הבנצ'
2)נראה אותו גבר עושה RM1 בלי לצעוק

חחחחח הרג אותי!!

חופשי,אני רק ב2:06 וכבר ראיתי 2 חוקים שהמגיש השחיף לא יקלוט בחיים
1) חדר כושר כזה גדול-חייבים להיות עוד ספות פנויות-המגיש סתם ילד כאפות כי הוא נעול על בנצ' אחד ואני הייתי מגיב בדיוק כמו הבחור שיושב על הבנצ'
2)נראה אותו גבר עושה RM1 בלי לצעוק
2) סבבה..
אבל בראשון אם כל הבנצים תפוסים ושואלים אותך כמה נשאר לך למה לענות ככה בזלזול ? אצלי במכון (ושלא תגיד ערסים אלא מקום דווקא "איכותי" מבחינת אוכלוסיית המתאמנים) רבו פעם בגלל דבר כזה

שמע,אצלנו במכון יש 2 בנצ'ים
ברגע שאני מתאמן ונח ומישהו שואל אותי כמה יש לך...אני מפנה אותו לבנצ' השני-אם הוא ממש נעול על הבנצ' שאני עושה בו,שיחכה-כמו שאני חיכיתי עד שיהיה פנוי (במידה ואנחנו מרימים את אותם משקלים אין לי בעיה שיכנס לעבוד איתי,אבל כשאני שם נגיד משקל של 140 והוא רוצה לשים לי 57.5 קילו כי הוא התחיל SS אתמול אז אין לי סיבה לתת לו לעבוד איתי אם הוא יכול לעבוד בבנצ' השני.)
אם כל הבנצ'ים תפוסים ואני אומר לו שיש לי הרבה-אם הוא לא טמבל, הוא יבין שכדאי לו ללכת לעבוד עם הבנצ'ר השני מכיוון שסביר להניח שהם מרימים את אותו משקל (שוב אין לי בעיה לעבוד עם אנשים שלוחצים 100+כי זה הורדה של פלטה אחת וזה בקטנה,להיפך אני אשמח לתת לאנשים שלוחצים 100+ לעבוד איתי כי זה נוח לי מאשר שמישהו אחר יבוא ובד"כ אני מכיר את האנשים האלו בחדכ והם אחלה גברים)
אם זה מישהו שאני לא מכיר ,אני לא חייב לו כלום,שילך לבנצ' השני

חחחחח הרג אותי!!

2) סבבה..
אבל בראשון אם כל הבנצים תפוסים ושואלים אותך כמה נשאר לך למה לענות ככה בזלזול ? אצלי במכון (ושלא תגיד ערסים אלא מקום דווקא "איכותי" מבחינת אוכלוסיית המתאמנים) רבו פעם בגלל דבר כזה
שכחתי לצוטט אותך אבל תן לי לציין עוד משהו
אני משקיע באימונים שלי כל השבוע,בין אם זה לישון,לאכול לקנות תוספים ועוד רשימה ארוכה של דברים,בשביל אימונים מסוימים.
אנחנו חדר כושר קהילתי וכולם מכירים את כולם,אם הוא בא לעשות ליצנות וצחוקים עם חברים ורוצה לעכב אותי בבנצ',אין לי סיבה להתחשב בו אם הוא לא מתחשב בי.
בכלל,אני לא מבין למה אנשים שלא עוסקים בפאוורליפטינג עושים בנצ'...שיעשו בנצ' עם דאמבלים-זה הרבה יותר נוח ומוריד את הסיכוי לכאבי כתפיים

נסכם הכל במשפט אחד:
לך לבנצ' השני ימציק,הוא פנוי...
אגב מה שיכול להיות אחלה משפט לחולצה..הייתי צריך להציע את זה

שכחתי לצוטט אותך אבל תן לי לציין עוד משהו
אני משקיע באימונים שלי כל השבוע,בין אם זה לישון,לאכול לקנות תוספים ועוד רשימה ארוכה של דברים,בשביל אימונים מסוימים.
אנחנו חדר כושר קהילתי וכולם מכירים את כולם,אם הוא בא לעשות ליצנות וצחוקים עם חברים ורוצה לעכב אותי בבנצ',אין לי סיבה להתחשב בו אם הוא לא מתחשב בי.
בכלל,אני לא מבין למה אנשים שלא עוסקים בפאוורליפטינג עושים בנצ'...שיעשו בנצ' עם דאמבלים-זה הרבה יותר נוח ומוריד את הסיכוי לכאבי כתפיים

נסכם הכל במשפט אחד:
אוקיי אז אנחנו מדברים על שני סיטואציות שונות ככל הניראה.
לפי מה שהיה בסרטון הוא שאל אותו כמה נשאר לו והוא ענה בזלזול משהו שהזכיר לי מה שקרה אצלי ואני יתאר לך
יש אצלנו שתי ספות בנץ, תפוסות.(אני הייתי בדיוק על האינקליין) מגיע בנאדם ושואל כמה נשאר,הבנאדם לא עונה, שואל עוד פעם ואז הוא אומר לו "כמה שאני צריך לעשות אני יעשה יאללה ביי" ואז השני אומר לו למה אתה מדבר אל מישהו שאתה לא מכיר כמו אפס וכו' וכו' ופתאום היה מכות באמצע המכון ... דבר מפגר לפי דעתי אבל אם היית שם היית מבין למה אני מתכוון בזה שלפי דעתי מגיע לזה שהיה על הבנץ.

מה שאתה אומר זה סיפור אחר.
מה שאני לא מבין ממה שאתה מספר זה למה בנאדם שואל אותך כמה נשאר לך שיש בנץ פנוי - זה לא קרה ולא ראיתי בחיים חחח

לפי מה שהיה בסרטון הוא שאל אותו כמה נשאר לו והוא ענה בזלזול משהו שהזכיר לי מה שקרה אצלי ואני יתאר לך
יש אצלנו שתי ספות בנץ, תפוסות.(אני הייתי בדיוק על האינקליין) מגיע בנאדם ושואל כמה נשאר,הבנאדם לא עונה, שואל עוד פעם ואז הוא אומר לו "כמה שאני צריך לעשות אני יעשה יאללה ביי" ואז השני אומר לו למה אתה מדבר אל מישהו שאתה לא מכיר כמו אפס וכו' וכו' ופתאום היה מכות באמצע המכון ... דבר מפגר לפי דעתי אבל אם היית שם היית מבין למה אני מתכוון בזה שלפי דעתי מגיע לזה שהיה על הבנץ.

מה שאני לא מבין ממה שאתה מספר זה למה בנאדם שואל אותך כמה נשאר לך שיש בנץ פנוי - זה לא קרה ולא ראיתי בחיים חחח
כי אחת הספות אצלנו פחות נוחה
התעסקות בקקי במידה ואתה לא עושה תכנית כוח בקיצור

היום קרה לי משהו בסגנון אם לא היה לי סבלנות זה היה מתרדד גם כן...כמה ערסים יש זה מטורף!

נערך לאחרונה:

ואגב אתה צודק באמת דיברנו על נושא שונה
אבל שוב,גם אם יש כמה ספות וכולם תפוסות,למה לבקש מהמישהו שעושה את הבנצ' הכי גבוה?

נסכם הכל במשפט אחד:
אני המלצתי על משהו דומה שליאור כתב
זה ה-משפטים לחולצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית