נק' מוניטין:
384
- 1,215
- 111
- הרקולס
😵 כל מה שהוא מציין מגדים את הישראלי הממוצע בחדר כושר.!
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חופשי,אני רק ב2:06 וכבר ראיתי 2 חוקים שהמגיש השחיף לא יקלוט בחייםחלק מהחוקים לא תופסים ל-PL. למרות שגם שאני על הספה בבנץ' אנשים יכולים להספיק 2 סטים בין כל סט שלי.
2) סבבה..חופשי,אני רק ב2:06 וכבר ראיתי 2 חוקים שהמגיש השחיף לא יקלוט בחיים
1) חדר כושר כזה גדול-חייבים להיות עוד ספות פנויות-המגיש סתם ילד כאפות כי הוא נעול על בנצ' אחד ואני הייתי מגיב בדיוק כמו הבחור שיושב על הבנצ'
2)נראה אותו גבר עושה RM1 בלי לצעוק
שכחתי לצוטט אותך אבל תן לי לציין עוד משהוחחחחח הרג אותי!!
2) סבבה..
אבל בראשון אם כל הבנצים תפוסים ושואלים אותך כמה נשאר לך למה לענות ככה בזלזול ? אצלי במכון (ושלא תגיד ערסים אלא מקום דווקא "איכותי" מבחינת אוכלוסיית המתאמנים) רבו פעם בגלל דבר כזה
אוקיי אז אנחנו מדברים על שני סיטואציות שונות ככל הניראה.שכחתי לצוטט אותך אבל תן לי לציין עוד משהו
אני משקיע באימונים שלי כל השבוע,בין אם זה לישון,לאכול לקנות תוספים ועוד רשימה ארוכה של דברים,בשביל אימונים מסוימים.
אנחנו חדר כושר קהילתי וכולם מכירים את כולם,אם הוא בא לעשות ליצנות וצחוקים עם חברים ורוצה לעכב אותי בבנצ',אין לי סיבה להתחשב בו אם הוא לא מתחשב בי.
בכלל,אני לא מבין למה אנשים שלא עוסקים בפאוורליפטינג עושים בנצ'...שיעשו בנצ' עם דאמבלים-זה הרבה יותר נוח ומוריד את הסיכוי לכאבי כתפיים
נסכם הכל במשפט אחד:
לך לבנצ' השני ימציק,הוא פנוי...
אגב מה שיכול להיות אחלה משפט לחולצה..הייתי צריך להציע את זה
כי אחת הספות אצלנו פחות נוחהאוקיי אז אנחנו מדברים על שני סיטואציות שונות ככל הניראה.
לפי מה שהיה בסרטון הוא שאל אותו כמה נשאר לו והוא ענה בזלזול משהו שהזכיר לי מה שקרה אצלי ואני יתאר לך
יש אצלנו שתי ספות בנץ, תפוסות.(אני הייתי בדיוק על האינקליין) מגיע בנאדם ושואל כמה נשאר,הבנאדם לא עונה, שואל עוד פעם ואז הוא אומר לו "כמה שאני צריך לעשות אני יעשה יאללה ביי" ואז השני אומר לו למה אתה מדבר אל מישהו שאתה לא מכיר כמו אפס וכו' וכו' ופתאום היה מכות באמצע המכון ... דבר מפגר לפי דעתי אבל אם היית שם היית מבין למה אני מתכוון בזה שלפי דעתי מגיע לזה שהיה על הבנץ.
מה שאתה אומר זה סיפור אחר.
מה שאני לא מבין ממה שאתה מספר זה למה בנאדם שואל אותך כמה נשאר לך שיש בנץ פנוי - זה לא קרה ולא ראיתי בחיים חחח
ואגב אתה צודק באמת דיברנו על נושא שונהאוקיי אז אנחנו מדברים על שני סיטואציות שונות ככל הניראה.
לפי מה שהיה בסרטון הוא שאל אותו כמה נשאר לו והוא ענה בזלזול משהו שהזכיר לי מה שקרה אצלי ואני יתאר לך
יש אצלנו שתי ספות בנץ, תפוסות.(אני הייתי בדיוק על האינקליין) מגיע בנאדם ושואל כמה נשאר,הבנאדם לא עונה, שואל עוד פעם ואז הוא אומר לו "כמה שאני צריך לעשות אני יעשה יאללה ביי" ואז השני אומר לו למה אתה מדבר אל מישהו שאתה לא מכיר כמו אפס וכו' וכו' ופתאום היה מכות באמצע המכון ... דבר מפגר לפי דעתי אבל אם היית שם היית מבין למה אני מתכוון בזה שלפי דעתי מגיע לזה שהיה על הבנץ.
מה שאתה אומר זה סיפור אחר.
מה שאני לא מבין ממה שאתה מספר זה למה בנאדם שואל אותך כמה נשאר לך שיש בנץ פנוי - זה לא קרה ולא ראיתי בחיים חחח
אני המלצתי על משהו דומה שליאור כתבנסכם הכל במשפט אחד:
לך לבנצ' השני ימציק,הוא פנוי...
אגב מה שיכול להיות אחלה משפט לחולצה..הייתי צריך להציע את זה