הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חצי שנה בחדר הכושר

• פותח/ת השרשור
אם הייתי נחשף לעולם הזה מוקדם יותר, בגילו של המתאמן, כנראה שהייתי הרבה יותר מאסיבי. כל מי שמפחד מקצת שומן, כנראה כוסית- או פשוט לא יודע לחטב. לפותח השרשור- שלא תעז לבצע בגוף שלך שינויים קיצוניים של חיטוב/מסה. אין פה סמכות רפואית/מקצועית כדי להגיד לך מה יקרה "אם". ואם תאכל 400 קלוריות פחות ממה שאתה צריך מישהו כאן יכול להגיד מה יקרה לגוף שלך מבחינת גדילה? רגע, מישהו פה יודע כמה ילד בן 14 באמת צריך לצרוך? אתה גדל, טבעית. תתעסק עם ה"קטנות" בגיל יותר מבוגר. בנתיים תתאמן, תאכל ותישן(כמו שהבחור עם השם הכחול ציין). חבל על הזמן וההתעסקות עם שטויות. ד"א, למה SS רק חודש וחצי? מיצית את התוכנית או שמשהו אחר עצר אותך?
מישהו אמר לכם שאני בן 14 ?
אני בן 15 וחצי
וב SS החזה שלי לא גדל ובגלל זה יש פיגור בין הגב והידים לחזה

הוא לא יהיה גוש שומן, הוא יהיה יותר גדול מכל המפגרים שעושים מאסה/חיטוב מגיל 14 רק כי דני הבילדר השכונתי מוכר להם לוקשים. הבעיה שלך ששטפו לך בראש ש"מאסה" (=גוש שומן) ו"חיטוב" (=סוס מטורף) בעוד שכל מה שאתה צריך בגילאים האלה זה להתאמן, לאכול ולישון.
עניין אותי לדעת מה תגיד על מקרה כזה (אני):
אני אמנם לא OBESE, אבל אני בן 14, נטול מסת שריר (65 ק"ג על 176 ס"מ), עם 20% שומן. במצב שלי זה גם מטומטם לרדת במשקל? או להעלות ל-25% שומן במסה קצרה (כי ככול שהאחוז שומן גבוה יותר הרי היחס בעלייה של שומן - שריר גדל, לרעת השריר) ואז לרדת 15% שומן במקום לרדת 8%?
סתם מעניין אותי מה תגיד על שמן, שהוא לא OBESE בן 14 בחיטוב.

עניין אותי לדעת מה תגיד על מקרה כזה (אני):
אני אמנם לא OBESE, אבל אני בן 14, נטול מסת שריר (65 ק"ג על 176 ס"מ), עם 20% שומן. במצב שלי זה גם מטומטם לרדת במשקל? או להעלות ל-25% שומן במסה קצרה (כי ככול שהאחוז שומן גבוה יותר הרי היחס בעלייה של שומן - שריר גדל, לרעת השריר) ואז לרדת 15% שומן במקום לרדת 8%?
סתם מעניין אותי מה תגיד על שמן, שהוא לא OBESE בן 14 בחיטוב.
אני הייתי אומר שלהוסיף 100 קילו לסקוואט שלך ועשרים קילו למשקל שלך בגיל הזה יעשה את שניהם
משוגע שכמוני
גם מה תחטב איך אתה חושב שתראה במידה ותוריד רק שומן? (שזה גם לא כזה סביר)
מה תהיה 50 קילו על 1.76? אחד שנושמים לידו והוא נופל? אחד שכל דבר שהוא עושה בחיים שלו מתבצע בצורה סופר לא-יעילה כי הוא חלש בצורה קיצונית?
אתה על אחוז שומן גבוה וחלש כי לא דרשת מהגוף שלך לספק ביצועים שדורשים משהו אחר. יכול להיות גם שיש לך גם גנטיקה לא להיט והתזונה שלך בעשר השנים האחרונות לא הייתה להיט, אבל כל זה רק תירוצים.
תתעסק בלצאת מה detraining שאתה נמצא בו ותראה שקורים פלאים.
תבין,
מראה זה בסה"כ תופעת לוואי של ביצועים. כמובן שזה כמו כל דבר, ביחס לעצמך.
אבל אתה לא תהיה הראשון ובטח שלא האחרון שעושה את התוכנית בגיל הנכון ומקבל את התוצאות האלה. כמו שריפ אומר: זה קורה תמיד, וכל שנה יש לנו עשרות ילדים כאלה. הרבה יותר קשה למצוא ילד בגיל הנכון שיעשה את התוכנית מאשר להביא אותו לתוצאות האלה [בתרגום חופשי].

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני הייתי אומר שלהוסיף 100 קילו לסקוואט שלך ועשרים קילו למשקל שלך בגיל הזה יעשה את שניהם
משוגע שכמוני
גם מה תחטב איך אתה חושב שתראה במידה ותוריד רק שומן? (שזה גם לא כזה סביר)
מה תהיה 50 קילו על 1.76? אחד שנושמים לידו והוא נופל? אחד שכל דבר שהוא עושה בחיים שלו מתבצע בצורה סופר לא-יעילה כי הוא חלש בצורה קיצונית?
אתה על אחוז שומן גבוה וחלש כי לא דרשת מהגוף שלך לספק ביצועים שדורשים משהו אחר. יכול להיות גם שיש לך גם גנטיקה לא להיט והתזונה שלך בעשר השנים האחרונות לא הייתה להיט, אבל כל זה רק תירוצים.
תתעסק בלצאת מה detraining שאתה נמצא בו ותראה שקורים פלאים.
תבין,
מראה זה בסה"כ תופעת לוואי של ביצועים. כמובן שזה כמו כל דבר, ביחס לעצמך.
אבל אתה לא תהיה הראשון ובטח שלא האחרון שעושה את התוכנית בגיל הנכון ומקבל את התוצאות האלה. כמו שריפ אומר: זה קורה תמיד, וכל שנה יש לנו עשרות ילדים כאלה. הרבה יותר קשה למצוא ילד בגיל הנכון שיעשה את התוכנית מאשר להביא אותו לתוצאות האלה [בתרגום חופשי].
נגיד והוא יוסיף 100 קילו לסקוואט שלו ו 20 קילו למשקל גוף
הוא יהיה 85 על 176 וקבב רציני
הוא אולי יהיה חזק אבל לא יראה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית