הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ראשון בחדר כושר

DarkNight15

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם.
שמי לירן.
עברתי קצת על הלינקייה ואני מה שנקרא "מתאמן מתחיל".
היום בחדר כושר עשיתי אימון של גב כתפיים ויד קדמית.
הייתי רוצה לקבל אומדן איפה אני עומד, ומה יש לשפר.
המטרה היא חיטוב.
אני בגובה 1.80 שוקל 103.6 לפי המשקל בחדר הכושר, עם בגדים, נעליים, ואחרי אוכל.

קבצים מצורפים

• IMG_20220816_151517.jpg
    IMG_20220816_151517.jpg
    KB 153 · צפיות: 201
  • IMG_20220816_151422.jpg
    IMG_20220816_151422.jpg
    KB 149.3 · צפיות: 180
לא רואים יותר מידי בתמונות ששלחת, אבל נראה שיש לך אחלה גב וכתפיים, בטח למתאמן מתחיל. אין לך מה להתעסק באיפה אתה עומד כי זה לא אמור לשנות לך את התוכנית אימונים בכל מקרה, והדבר היחיד שזה יתן לך זה בעיות בביטחון עצמי (יותר או פחות מידי, ששניהם לא טובים). תדאג פשוט להתקדם, להתמיד, וללמוד הרבה (תתחיל פה בפורום ולאט לאט תראה איזה מקורות מידע אנשים פה אוהבים).

• פותח/ת השרשור
לא רואים יותר מידי בתמונות ששלחת, אבל נראה שיש לך אחלה גב וכתפיים, בטח למתאמן מתחיל. אין לך מה להתעסק באיפה אתה עומד כי זה לא אמור לשנות לך את התוכנית אימונים בכל מקרה, והדבר היחיד שזה יתן לך זה בעיות בביטחון עצמי (יותר או פחות מידי, ששניהם לא טובים). תדאג פשוט להתקדם, להתמיד, וללמוד הרבה (תתחיל פה בפורום ולאט לאט תראה איזה מקורות מידע אנשים פה אוהבים).
אחלה גב וכתפיים? הגיוני שמאימון אחד ייבנה גב וכתפיים, או שהתכוונת לפאמפ?
כן בלי אבקות חלבון וכאלה

אחלה גב וכתפיים? הגיוני שמאימון אחד ייבנה גב וכתפיים?
לא הגיוני שמאימון אחד תראה שינוי.
או שהתכוונת לפאמפ?
התכוונתי שיש לך שרירים גדולים יחסית למתאמן מתחיל. לא התכוונתי לפאמפ, אבל פאמפ אכן מגדיל את השרירים ויזואלית. אבל בכל מקרה גם עם פאמפ זה גודל יפה מאוד, זה אומר שאתה בנקודת פתיחה יפה.
כן בלי אבקות חלבון וכאלה
אני לא יודע אם אתה ציני או רציני, בכל מקרה אין בעיה באבקת חלבון וזה לא יהפוך אותך ללא טבעי, זה בסך הכל אבקת חלב.

אחלה גב וכתפיים? הגיוני שמאימון אחד ייבנה גב וכתפיים, או שהתכוונת לפאמפ?

כן בלי אבקות חלבון וכאלה
הוא סתם מסתלבט עליך התכוון לסטרואידים...בכול אופן שיהיה בהצלחה נראה שיש בסיס טוב בגב...ואבקות חלבון זה לא מה שיעשה מתאמן לא טבעי,זה בדיוק כמו קוטג' או כול חלבון אחר...

• פותח/ת השרשור
לא הגיוני שמאימון אחד תראה שינוי.

התכוונתי שיש לך שרירים גדולים יחסית למתאמן מתחיל. לא התכוונתי לפאמפ, אבל פאמפ אכן מגדיל את השרירים ויזואלית. אבל בכל מקרה גם עם פאמפ זה גודל יפה מאוד, זה אומר שאתה בנקודת פתיחה יפה.

אני לא יודע אם אתה ציני או רציני, בכל מקרה אין בעיה באבקת חלבון וזה לא יהפוך אותך ללא טבעי, זה בסך הכל אבקת חלב.
כן סבבה כי היום התחלתי להתאמן פעם ראשונה בחיי, אז זה יפה לפי מה שאני מבין.
לפי מה שכתבת על אבקת חלבון, אני מבין שיש לי עוד הרבה ללמוד
הוא סתם מסתלבט עליך התכוון לסטרואידים...בכול אופן שיהיה בהצלחה נראה שיש בסיס טוב בגב...ואבקות חלבון זה לא מה שיעשה מתאמן לא טבעי,זה בדיוק כמו קוטג' או כול חלבון אחר...
מה יש להסתלבט? מה הוא ילד בן 16? לא טוב לו שלא יגיב, אין צורך להוריד דימוי עצמי.
וסבבה תודה רבה אחי

כן סבבה כי היום התחלתי להתאמן פעם ראשונה בחיי, אז זה יפה לפי מה שאני מבין.
חד משמעית ביחס למישהו לא מאומן
לפי מה שכתבת על אבקת חלבון, אני מבין שיש לי עוד הרבה ללמוד
כן, אבל תהנה מהלמידה כי זה באמת נושא מעניין (אותי לפחות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית