הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

רטלין

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
בקרוב אהיה חייב לנטול רטלין באופן יום יומי ואמרו לי שחלק מתופעות הלוואי הם חוסר תאבון:🙁..
מישהו יודע על סוג של רטלין שפחות משבית את הרעב או דרך להתמודד עם זה? כי זה די ימנע ממני להתאמן..

לא ימנע שום דבר, לא כל דבר זה כזה קיצוני למה אנשים לא תאמנים בחיטוב ומעלים משקלים ? תאכל בכוח

• פותח/ת השרשור
לא ימנע שום דבר, לא כל דבר זה כזה קיצוני למה אנשים לא תאמנים בחיטוב ומעלים משקלים ? תאכל בכוח
אני לא יודע עד כמה זה יפגע לי בתאבון אבל אני בכל מקרה לא אחד שמסוגל לאכל הרבה ומפה מגיעה הבעיה..

סתם שאלה.
מה הכוונה ב"חייב"?
מישהו מכריח אותך?

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה.
מה הכוונה ב"חייב"?
מישהו מכריח אותך?
אף אחד לא מכריח אותי אבל אני הרבה זמן מאובחן עם בעיית קשב וריכוז קלאסית, עד עכשיו הסתדרתי די טוב בלימודים אבל השנה אני ממש מדרדר ואין לי ברירה אחרת...

אני לא יודע עד כמה זה יפגע לי בתאבון אבל אני בכל מקרה לא אחד שמסוגל לאכל הרבה ומפה מגיעה הבעיה..

איך חכם סיני זקן אמר פעם:''פרה פרה'' .
קודם תתחיל ואז נשבור תראש , אם זה לא ישפיע עליך בכלל ?

עם אתה באמת הייתה רוצה להשיג משהו מאימונים זה יהיה רק דרך אוכל ושם דבר לא היה אוצר אותך

אני גם עם קשב וריכוז. יש הרבה ריטלין-
יש קלאסי (ריטלין), יש קונצטרה (זה מה שאני לוקח), יש LS יש מלא סוגי ריטלין, כל אחד לוקח משהו אחר לפי מה שעובד עליו. אני זוכר שהקלאסי מגביר רעב (לפחות אצלי), אבל זה עניין של "מזל"- מה שיוצא לך נדפקת, בין אם רעב ובין אם שובע.
אישית קונצטרה לא גרם לי לכלום מבחינת תאבון, אבל שוב- תקח מה שעובד לך ולא מה שאני לוקח.

• פותח/ת השרשור
אני גם עם קשב וריכוז. יש הרבה ריטלין-
יש קלאסי (ריטלין), יש קונצטרה (זה מה שאני לוקח), יש LS יש מלא סוגי ריטלין, כל אחד לוקח משהו אחר לפי מה שעובד עליו. אני זוכר שהקלאסי מגביר רעב (לפחות אצלי), אבל זה עניין של "מזל"- מה שיוצא לך נדפקת, בין אם רעב ובין אם שובע.
אישית קונצטרה לא גרם לי לכלום מבחינת תאבון, אבל שוב- תקח מה שעובד לך ולא מה שאני לוקח.
הלוואי וזה יגביר רעב! החיים שלי יהיו יותר קלים בבית ספר 👏

אני עם ריטלין הרבה זמן וזה לא מפריע לי להגיg לערכים הסופיים.
בבוקר אוכל ארוחה ענקית והריטלין משבית רעב מקסימום 5 שעות ואז אני רעב רצח ומשלים את שאר הערכים.
קיצור תתכנן את הארוחות לפי זמן נטילת הריטלין ואז לא תתקל בבעיה.

נערך לאחרונה:
תאכל ארוחה גדולה ואחריה תיקח ריטלין.
להתאמן ולאכול זה מגניב אבל להצליח בלימודים זה יותר חשוב ככה שאם אתה צריך ריטלין תיקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית