עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יודע עד כמה זה יפגע לי בתאבון אבל אני בכל מקרה לא אחד שמסוגל לאכל הרבה ומפה מגיעה הבעיה..לא ימנע שום דבר, לא כל דבר זה כזה קיצוני למה אנשים לא תאמנים בחיטוב ומעלים משקלים ? תאכל בכוח
אף אחד לא מכריח אותי אבל אני הרבה זמן מאובחן עם בעיית קשב וריכוז קלאסית, עד עכשיו הסתדרתי די טוב בלימודים אבל השנה אני ממש מדרדר ואין לי ברירה אחרת...סתם שאלה.
מה הכוונה ב"חייב"?
מישהו מכריח אותך?
אני לא יודע עד כמה זה יפגע לי בתאבון אבל אני בכל מקרה לא אחד שמסוגל לאכל הרבה ומפה מגיעה הבעיה..
טוב אתה צודק אבל לכל מקרה שאלתי כי זה ממש מטריד אותי...איך חכם סיני זקן אמר פעם:''פרה פרה'' .
קודם תתחיל ואז נשבור תראש , אם זה לא ישפיע עליך בכלל ?
תוב עחיעם אתה באמת הייתה רוצה להשיג משהו מאימונים זה יהיה רק דרך אוכל ושם דבר לא היה אוצר אותך
הלוואי וזה יגביר רעב! החיים שלי יהיו יותר קלים בבית ספר 👏אני גם עם קשב וריכוז. יש הרבה ריטלין-
יש קלאסי (ריטלין), יש קונצטרה (זה מה שאני לוקח), יש LS יש מלא סוגי ריטלין, כל אחד לוקח משהו אחר לפי מה שעובד עליו. אני זוכר שהקלאסי מגביר רעב (לפחות אצלי), אבל זה עניין של "מזל"- מה שיוצא לך נדפקת, בין אם רעב ובין אם שובע.
אישית קונצטרה לא גרם לי לכלום מבחינת תאבון, אבל שוב- תקח מה שעובד לך ולא מה שאני לוקח.
אני ממש לא היפוכונדר שקיבלתי יעוץ לגבי הרטלין אמרו לי שאני לא יצליח לאכל את הכמות שאני אוכל כיום...תפסיק להיות היפוכונדר.
איך קוראים לכדורים שמעוררים רעב?אני לקחתי רטלין ובנוסף כדורים מעוררי רעב
לא זוכר אבל תבקש מרופא המשפחהאיך קוראים לכדורים שמעוררים רעב?
קודם אני יראה איך זה משפיע עלי, שאלתי למקרה שכן תהיה בעיה תודה בכל מקרה!לא זוכר אבל תבקש מרופא המשפחה