הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ whey gold standard

• פותח/ת השרשור mosh
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

mosh

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-8
50
0
היי..
הייתי לוקח את הסופר מאס של דיימטייז ועיליתי יפה במשקל.. הבעיה התחילה שפיתחתי רגישות לסופר מאס ופשוט הלכתי לשירותים לפחות 10 פעמים ביום (לא מגזים).
כמובן שהפסקתי לקחת את זה וחשבתי שבגלל שעליתי יפה במשקל אני יכול לקחת כבר אבקת חלבון... אז איך האבקת חלבון שצייניתי למעלה? הגולד סטאנדרט ?

תודה מראש ;susss

חברה מצויינת, אם אתה אוהב לשתות את האבקה שלך עם מים אל תקנה את הדאבל שוקולד, בדיוק קניתי ואני חייב לציין שעם מים זה לא משהו בכלל, לעומת זאת יש לי אבקה של דיימנטייז ISO 100(בלי סיבה מיוחדת) קרם עוגיות וזה מעדן עם מים.

קודם כל יש פה בעיה שצריך לפתור
היית הולך לשירותים 10 פעמים ביום שלקחת את המוצר
אולי אתה רגיש ללקטוז?בדקת את זה? כי במידה וכן הגולדסטאנרט לא רלוונטית בשבילך

• פותח/ת השרשור
קודם כל יש פה בעיה שצריך לפתור
היית הולך לשירותים 10 פעמים ביום שלקחת את המוצר
אולי אתה רגיש ללקטוז?בדקת את זה? כי במידה וכן הגולדסטאנרט לא רלוונטית בשבילך

כמובן שבדקתי את זה... שחכתי לציין.. עשיתי בדיקות ואני לא רגיש ללקטוז..
לנושא.. מה דעתך?

שהגולד סטאנדרט אבקה פצצה אבל קצת יקרה
אני מעדיף את SAN

רצוי SAN בננה, האבקה הכי טעימה שיצא לי לנסות עד עכשיו, אם מים כמובן.
בכל מקרה לגבי הגולד דווקא הדאבל ריצ' שוקולד הוא אחלה טעם במידה ותבחר באבקה הזאת בסוף

רצוי SAN בננה, האבקה הכי טעימה שיצא לי לנסות עד עכשיו, אם מים כמובן.
בכל מקרה לגבי הגולד דווקא הדאבל ריצ' שוקולד הוא אחלה טעם במידה ותבחר באבקה הזאת בסוף

וואלה אהבת? עם מים יש לזה טעם של שוקו בלי חלב פחות מתוק, אולי באמת התרגלתי לרמת טעם של הדיימנטיז.

וואלה אהבת? עם מים יש לזה טעם של שוקו בלי חלב פחות מתוק, אולי באמת התרגלתי לרמת טעם של הדיימנטיז.

יש מצב, כי לפני זה הייתי עם השוקולד מרשמלו של אופטימום שהוא ממש על הפנים עם מים אז בשבילי שהיה שדרוג

גולדן סטנדרט חברה מהטופ , פשוט פצצה רוב הטעמים שלהם , כל השוקולדים למינהם שלהם טעימים בטירוף אבל רובם די דומים אחד לשני , הבננה שלהם חלום!

גם הטופי קרמל שלהם מעולה. באמת עניין של טעם.

אני אם אופטימום אקקסטרים שוקולוד ואני חולה עליו אפילו עם מים (לא כמו חלב מן הסתם) ממש כמו שוקולית
ד''א לגבי מחיר אני קונה אותם ב270 כולל משלוחה 😉

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות... אני כנראה יילך על הגולדסטאנדרט ;susss

כי הוא קיבל תשובה,ואני רוצה למנוע הקפצה של הנושא עוד שבועיים עם תגובות בסגנון "אופטימום אחלה אהבתי" וכל מיני שטויות להקפצת המונה\להגיע ל150 הודעות כדי לשלוח פרטיות

• פותח/ת השרשור
כי הוא קיבל תשובה,ואני רוצה למנוע הקפצה של הנושא עוד שבועיים עם תגובות בסגנון "אופטימום אחלה אהבתי" וכל מיני שטויות להקפצת המונה\להגיע ל150 הודעות כדי לשלוח פרטיות
כן אפשר לנעול... דרך אגב תודה על התשובות הרציניות .. בדרך כלל בפורומים אחרים אומרים שהכל חרא חוץ מהדיימטייז

כן אפשר לנעול... דרך אגב תודה על התשובות הרציניות .. בדרך כלל בפורומים אחרים אומרים שהכל חרא חוץ מהדיימטייז
נכון. רק לדיימטייז יש חלבון טוב, רק הם פצחו את נוסחאת החלבון האולטימטיבית, כל שאר החברות סתם חרטא (ברור לך שאני ציני)

את האמת שאין כ"כ הבדל ..שניהם חברות מעולות ואני הייתי קונה את מי שיציע לי חלבון יותר זול

ננעל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית