אני מניח שמאוחר מדי להוסיף וגם ככה יש יותר מדי אבל אלה מגניבים :
http://veritascrafts.wordpress.com/2012/05/25/lets-talk-about-sweat
http://veritascrafts.wordpress.com/2012/05/25/lets-talk-about-sweat
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשבועיים.מתי החולצות היו מוכנות????
אמרו שיהיה כמה עיצובים, את החולצה עם העיצוב הספציפי הזה אתה יכול פשוט לא לקנות במקום להתבכייןחברי פורום יקרים,
איכזבתם.
מה זה הבחירות הבנאליות האלה? איט ליפט סליפ ריפיט? טוב שלא בחרתם בחולצה שהטקסט שלה זה אדידאס
איפה הייחודיות? יש בערך מיליארד חולצות כאלה למיליארד קבוצות ופורומים
כבר חשבתי שיש כאן מהלך שיוביל לחולצות הארדקור נורמליות, לא לחולצות של מדריכות זומבה
אבל ניחא
vחברי פורום יקרים,
איכזבתם.
מה זה הבחירות הבנאליות האלה? איט ליפט סליפ ריפיט? טוב שלא בחרתם בחולצה שהטקסט שלה זה אדידאס
כבר חשבתי שיש כאן מהלך שיוביל לחולצות הארדקור נורמליות, לא לחולצות של מדריכות זומבה
אבל ניחא
כן, אני יודע שאני יכול לא לקנותאמרו שיהיה כמה עיצובים, את החולצה עם העיצוב הספציפי הזה אתה יכול פשוט לא לקנות במקום להתבכיין
כל כך נכון , כבר יצא מכל החורים המשפט הזה.חברי פורום יקרים,
איכזבתם.
אבל ניחא
חבל שאין עוד כמה משפטים מצחיקים וצינים.
אולי איכזבנו, אבל את חולצה הארדקור שאתה כל כך רוצה יקנו בדיוק אתה ועוד 5 אנשים בפורום. אני מחפש חולצות שיבואו לאנשי הפורום + לכלל האוכלוסיה. המכירה של החולצות היא לא חד פעמית כמו פעמים קודמים אלא נעשה פינה קבועה באתר להזמנות חולצות (במחיר שהוא אפילו הפסד לשם מיתוג עצמי וכמובן אנשים שרוצים לרכוש חולצות אימון).חברי פורום יקרים,
איכזבתם.
אבל ניחא
שוב, זה לא משהו שפונה לקהל הרחב ואין הרבה אנשים שירכשו חולצות כאלו.חבל שאין עוד כמה משפטים מצחיקים וצינים.
כי ריפ לא מעניין אף אחד וכל המשפטים שלו הם ארוכים מידי בשביל לשים על חולצה.משפט של ריפ מקבל רק 12 הצבעות facepalm
זה מה יש, אם אתה לא אוהב אתה לא חייב לרכוש.מסכים עם הבחור.
כל המשפטים פה באווירה של "באתי להתאמן, אני קשוח, אל תדברו איתי אני בא להתאמן"
המשפט עם הסטרואידים נחמד ולא מעבר!
תעשו עוד סינון
זה הרבה יותר טוב ממשפטים מפגרים כמו:כן. ריפ לא מעניין אף אחד וזה ארוך. אבל "זה שכתוב לו מדריך על החולצה, אל תקשיב לו" זה כזה קול וקצר!