הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|האם זה טוב?

Parlmnta

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
האם זה טוב להחליף כל פעם תרגיל?
נגיד היום אני עושה לגב דד ליפט,מתח וחתירה ובפעם הבאה שיש לי גב אני עושה דד ליפט מתח ופולי עליון לדוגמה היום זה נכון? אני מגוון ככה בכול התרגילים אני מקווה שאני לא דופק שום דבר.
תודה מראש ושבת שלום.

יש לך תכנית מסודרת בכלל ? מזה להחליף ? תדבוק בתכנית מסודרת זה לא שוק

אני עכשיו בתקופה של שביזות מהאימונים ואני עושה ככה ממש לא טוב לא מתקדמים ככה לשום מקום

זה חובה, כי צר*ך לתק!ף את הש7י7ים מכי||נ^ם ש1נים.

בעיקרון לא רצוי , אם אתה רוצה תחליף כול חודש וחצי-חודשיים . העיקר שתוסיף משקל על המוט.

לא, וכמו שאמרו- אפשר להבין שיש לך תוכנית ליצנית/אין לך כלום. תקח תוכנית מהפורטל ותתחיל לעבוד

כמו שנאמר לעיל,גיוון זה חשוב וקריטי,זה חלק חשוב מהגדילה שלך,אבל במינון,כל אימון לא יתן לך כלום.

זה חובה, כי צר*ך לתק!ף את הש7י7ים מכי||נ^ם ש1נים.

לא כדאי להטריל, כיוון שחלק מהיוזרים הם חדשים ובנוסף חסרי ניסיון והם עלולים לקחת חלק מהדברים ברצינות.

זה פורום רציני במהותו ואנו לא רוצים להעביר דברים לא נכונים בייחוד למתאמנים חדשים שרוצים להשתפר ולקבל כיוון נכון לאימונים.

לכן אני מציע שלא תטריל.

להחליף תרגילים כל אימון? לא טוב.. עדיף להחליף תרגילים רק לאחר מספר מסויים של חודשים כדי לגוון, ותלוי על איזה שרירים אתה רוצה לעבוד..

כמו שנאמר לעיל,גיוון זה חשוב וקריטי,זה חלק חשוב מהגדילה שלך,אבל במינון,כל אימון לא יתן לך כלום.
אה, כן?
כל כמה חודשים להעיף סקוואט בלג פרס? להחליף דדליפט, פרס ובנץ'? אז זהו, שלא. תוכנית לא מחליפים סתם ככה, הבסיס צריך להיות סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס ואולי גם פרס (רצוי)- ככה יש את 4 התרגילים המורכבים הקלאסיים (קלינים זה עולם אחר). יש תרגילים שלא מעיפים, וככה בעצם רוב התוכנית צריכה להישאר קבועה יחסית עם תרגילים מורכבים קבועים בתוספת בודדים שמשתנים.

לא,לא להחליף לעולם סקוואט או דד ליפט,טפפחד לא אמר אתזה,הגירויים שתרגילים מורכבים נותנים לך שום דבר אחר לא יכול להחליף.
הכוונה סתם דוגמה להכניס פתאום כפיפת מרפק בזווית 45 במקום 90 או עמידה,או להוסיף פשיטת מרפק עם חבל מלמטה מאשר מלמעלה, וכו וכו'...

לא כדאי להטריל, כיוון שחלק מהיוזרים הם חדשים ובנוסף חסרי ניסיון והם עלולים לקחת חלק מהדברים ברצינות.

זה פורום רציני במהותו ואנו לא רוצים להעביר דברים לא נכונים בייחוד למתאמנים חדשים שרוצים להשתפר ולקבל כיוון נכון לאימונים.

לכן אני מציע שלא תטריל.
בדיוק בגלל זה הטרלות נכתבות בסימנים, תשובה אמיתית הוא כבר יקבל ממישהו אחר 😉

הן לא נכתבו לאורך כל התשובה שלך. אבל בקטנה תהיה אם יד אל אאדכ.

Back
למעלה תחתית