הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רואקוטן 20 מ"ג ואימונים

מצב
השרשור נעול

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
לא יודע אם זה קשור לפה ...
אני 3 חודשים לוקח רואקוטן (תרופה לפצעים ) 20 מ"ג ושוקל 68 ,בהתחלה הרופא אמר לי שאין לי בעיה להתאמן עם זה (יכול להיות הוא חשב שאני מתאמן כזה רק ריצות וכאלה)
ועשיתי תוכנית מסה לא כוח שבכל תרגיל עשיתי 3X8
ביום שישי שתיתי אלכוהול (לא כזה הרבה , אבל היה לי ראש סבבה) וביום ראשון היו לי בדיקות דם , היום הלכתי אליו שיתן לי לעוד חודש ושאלתי אותו לגבי האימונים והוא אמר להתאמן ממש טיפה וזה ממש לא מומלץ להתאמן חזק עם זה ...
ראיתי בבדיקות דם שהיה לי ALKP גבוהה יכול להיות בגלל זה הוא לא הסכים ...
אני עוד מעט בן 17 אם זה משנה ...
מה לעשות ? אני לא יכול לא להתאמן אני מרגיש אם עצמי חרא אם אני מפספס אימון וגם בכוונה לקחתי מינון יחסית נמוך כולה 20 מ"ג כשאני שוקל 68 !!
מה אתם אומרים להמשיך להתאמן ? יש פה כמה שהתאמנו עם זה ? יכול להיות זה מה שגורם להתקדמות איטית אצלי ? אני לא ממהר להאשים את זה בהתקדמות שלי בגלל המינון הנמוך ...

אני לקחתי חצי שנה 40 מ"ג, התאמנתי רגיל - העלתי משקלים (עשיתי את זה יותר רגוע אבל כן)
אני זוכר שלא היה לי שום בעיות חוץ מפעם אחת של כאב קצת בגב לאיזה שבוע.
הייתי עושה גם בדיקות פעם בשלושה שבועות והכל היה תקין.
מה שכן אל תשתה אלכוהול. אני אישית בכל התקופה הזאת לא שתיתי כלום ..אחרי כמה זמן מתרגלים

כל אחד שונה. אם לא היה עלייה לא צריך להרוג את הגוף.

כל אחד שונה. אם לא היה עלייה לא צריך להרוג את הגוף.
רציתי האמת לכתוב בסוף שאפשר לראות שלכל בנאדם זה קצת שונה אז מומלץ שיעשה בדיקות ויראה גם איך הוא מרגיש עם זה.
לא הבנתי ממש למה התכוונת במשפט השני.. כי כתבתי שהכל היה אצלי תקין בזמן הראקוטן ואחרי ככה ש"לא הרגתי את הגוף".

• פותח/ת השרשור
תודה .... עוד אנשים שהתאמנו עם זה ?
אז כרגע אני צריך להאשים רק את התזונה באי התקדמות <?
לא כואב לי השרירים או משהו

אני עם רקוטאן העלתי 30 ק"ג בלחיצת חזה, 50 ק"ג בסקוואט, 80 ק"ג בדדליפט ועוד רבים אחרים. הייתי על 80 מ"ג אבל גם שקלתי 20 ק"ג יותר ממך.
הרופאה סה"כ ביקרה בעיקר על ה CPK שלי והוא לא היה גבוה עד החודש האחרון לטיפול שיצא קצת מהנורמה, אך היא לא התרגשה יותר מידי בגלל זה.
אני מאמין שזה אנדבידואלי סה"כ וכדאי לבקר על בדיקות הדם. אלכוהול שתיתי פעם אחת ב-4 חודשים וזה היה להרים כוסית לכבוד משהו מסויים ולא השתכרתי או משהו בסיגנון. הייתי לוקח גם קריאטין בזמן שלקחתי רקוטאן דרך אגב.
(ואם את האמת, סתם לקחתי רקוטאן כי היו לי 2 פצעים בחודש בגיל 18 וזה עיצבן אותי).

• פותח/ת השרשור
אני עם רקוטאן העלתי 30 ק"ג בלחיצת חזה, 50 ק"ג בסקוואט, 80 ק"ג בדדליפט ועוד רבים אחרים. הייתי על 80 מ"ג אבל גם שקלתי 20 ק"ג יותר ממך.
הרופאה סה"כ ביקרה בעיקר על ה CPK שלי והוא לא היה גבוה עד החודש האחרון לטיפול שיצא קצת מהנורמה, אך היא לא התרגשה יותר מידי בגלל זה.
אני מאמין שזה אנדבידואלי סה"כ וכדאי לבקר על בדיקות הדם. אלכוהול שתיתי פעם אחת ב-4 חודשים וזה היה להרים כוסית לכבוד משהו מסויים ולא השתכרתי או משהו בסיגנון. הייתי לוקח גם קריאטין בזמן שלקחתי רקוטאן דרך אגב.
(ואם את האמת, סתם לקחתי רקוטאן כי היו לי 2 פצעים בחודש בגיל 18 וזה עיצבן אותי).

בשביל 2 פצעים לקחת 80 מ"ג ?!?!?! ועוד התאמנת עם זה ?!! לא סבלת ?
חבר שלי לקח 40 ובקושי שכיבות סמיכה יכל לעשות
והרופא אצלי לא בודק את ה CPK להגיד לו לבדוק ?

אכן זה מה שיכול לגרום להתקדמות האיטית [לא יודע לגבי מינונים כאלה ואחרים] אבל לי כל רופא עור שהייתי לא המליץ על רקואטן אם אני מתאמן בגלל שזה פשוט מייבש לך את הפרקים וזה יכול לגרום לפציעה ובגלל זה אתה לא יכול להעמיס משקלים כמו בן אדם שלא משתמש בתרופה וזה אכן פוגע לך בהתקדמות .
ואם להתאמן סטריט ווקראאוט? מותר? זה תרגילים על המתח. בעיקר תרגילי כוח שכיבות שמיכה מקבילים מתח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית