הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ רואקוטן 20 מ"ג ואימונים

מצב
השרשור נעול

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
לא יודע אם זה קשור לפה ...
אני 3 חודשים לוקח רואקוטן (תרופה לפצעים ) 20 מ"ג ושוקל 68 ,בהתחלה הרופא אמר לי שאין לי בעיה להתאמן עם זה (יכול להיות הוא חשב שאני מתאמן כזה רק ריצות וכאלה)
ועשיתי תוכנית מסה לא כוח שבכל תרגיל עשיתי 3X8
ביום שישי שתיתי אלכוהול (לא כזה הרבה , אבל היה לי ראש סבבה) וביום ראשון היו לי בדיקות דם , היום הלכתי אליו שיתן לי לעוד חודש ושאלתי אותו לגבי האימונים והוא אמר להתאמן ממש טיפה וזה ממש לא מומלץ להתאמן חזק עם זה ...
ראיתי בבדיקות דם שהיה לי ALKP גבוהה יכול להיות בגלל זה הוא לא הסכים ...
אני עוד מעט בן 17 אם זה משנה ...
מה לעשות ? אני לא יכול לא להתאמן אני מרגיש אם עצמי חרא אם אני מפספס אימון וגם בכוונה לקחתי מינון יחסית נמוך כולה 20 מ"ג כשאני שוקל 68 !!
מה אתם אומרים להמשיך להתאמן ? יש פה כמה שהתאמנו עם זה ? יכול להיות זה מה שגורם להתקדמות איטית אצלי ? אני לא ממהר להאשים את זה בהתקדמות שלי בגלל המינון הנמוך ...

אכן זה מה שיכול לגרום להתקדמות האיטית [לא יודע לגבי מינונים כאלה ואחרים] אבל לי כל רופא עור שהייתי לא המליץ על רקואטן אם אני מתאמן בגלל שזה פשוט מייבש לך את הפרקים וזה יכול לגרום לפציעה ובגלל זה אתה לא יכול להעמיס משקלים כמו בן אדם שלא משתמש בתרופה וזה אכן פוגע לך בהתקדמות .

• פותח/ת השרשור
אכן זה מה שיכול לגרום להתקדמות האיטית [לא יודע לגבי מינונים כאלה ואחרים] אבל לי כל רופא עור שהייתי לא המליץ על רקואטן אם אני מתאמן בגלל שזה פשוט מייבש לך את הפרקים וזה יכול לגרום לפציעה ובגלל זה אתה לא יכול להעמיס משקלים כמו בן אדם שלא משתמש בתרופה וזה אכן פוגע לך בהתקדמות .

ובהנחה ואני לא פאוורליפטר ולא אכפת לי ממשקלים ולא מרגיש כאבים חוץ מטיפה כאבים בגב אם אני מרים משהו עם גב מכופף ,
נגיד ואני יעשה מסה , אני יעלה בהרבה יותר שומן מאשר אם הייתי עושה אותה בלי רקוטן ?

ובהנחה ואני לא פאוורליפטר ולא אכפת לי ממשקלים ולא מרגיש כאבים חוץ מטיפה כאבים בגב אם אני מרים משהו עם גב מכופף ,
נגיד ואני יעשה מסה , אני יעלה בהרבה יותר שומן מאשר אם הייתי עושה אותה בלי רקוטן ?

גוף האדם הוא אינדיוידואלי, כל אחד מגיב אחרת לתרופה. אני מכיר חבר'ה שהתאמנו כרגיל בזמן השימוש ולא קרה להם כלום ויש כאלה שהפך.

עצה שלי תעשה אימון או שניים קלים כשאתה מתחיל להשתמש ותבחן את הגוף שלך, אם אתה יכול, מעולה. או לא- תפסיק במיידי. חבל לגרום נזק לטווח ארוך, לא יקרה כלום אם לא תתאמן תקופה.
תקשיב לגוף שלך בצורה הכי אמיתית שכולה להיות, זה לא תמיד כיף אבל זה תמיד נכון.

רקוטאן מפחית חומצות חלב ולכן התאוששות מאימונים קשה מאוד ויכולה להיגרם פציעה.

• פותח/ת השרשור
גוף האדם הוא אינדיוידואלי, כל אחד מגיב אחרת לתרופה. אני מכיר חבר'ה שהתאמנו כרגיל בזמן השימוש ולא קרה להם כלום ויש כאלה שהפך.

עצה שלי תעשה אימון או שניים קלים כשאתה מתחיל להשתמש ותבחן את הגוף שלך, אם אתה יכול, מעולה. או לא- תפסיק במיידי. חבל לגרום נזק לטווח ארוך, לא יקרה כלום אם לא תתאמן תקופה.
תקשיב לגוף שלך בצורה הכי אמיתית שכולה להיות, זה לא תמיד כיף אבל זה תמיד נכון.

רקוטאן מפחית חומצות חלב ולכן התאוששות מאימונים קשה מאוד ויכולה להיגרם פציעה.

אני מתאמן עם זה שלוש חודשים , לא כואב לי אבל אין התקדמות/התקדמות איטית
חומצות חלב משנות להתאוששות ? לא ידעתי את זה אפשר קישור לאיפשהו שרשום את זה ?
כי לפני זה היה לי מלא פצעים בכל הגוף זה אומר שההתאוששות שלי הייתה יותר קלה ? אני מתאמן מתחיל , בסך הכל מתאמן 8 חודשים , לא עשיתי אף פעם תוכניות כוח והאמת ביחס למשקלים שלי אני נראה מצויין בגלל זה אני לא מאמין במשקלים.
אתה יכול לענות לי על השאלה עם המסה ?

אני מתאמן עם זה שלוש חודשים , לא כואב לי אבל אין התקדמות/התקדמות איטית
חומצות חלב משנות להתאוששות ? לא ידעתי את זה אפשר קישור לאיפשהו שרשום את זה ?
כי לפני זה היה לי מלא פצעים בכל הגוף זה אומר שההתאוששות שלי הייתה יותר קלה ? אני מתאמן מתחיל , בסך הכל מתאמן 8 חודשים , לא עשיתי אף פעם תוכניות כוח והאמת ביחס למשקלים שלי אני נראה מצויין בגלל זה אני לא מאמין במשקלים.
אתה יכול לענות לי על השאלה עם המסה ?

0_0
1 - זה פוגע בהתאוששות מאימון לאימון.
2 - אתה מתאמן לכייף/ למראה אלוהים יודע למה....לא יקרה כלום עם אתה לא תעשה איזה חודש אימון.
3- אל תשתה וודקה.
4- לא הבנתי מה אתה אומר.

• פותח/ת השרשור
0_0
1 - זה פוגע בהתאוששות מאימון לאימון.
2 - אתה מתאמן לכייף/ למראה אלוהים יודע למה....לא יקרה כלום עם אתה לא תעשה איזה חודש אימון.
3- אל תשתה וודקה.
4- לא הבנתי מה אתה אומר.

כן בסדר לא שותה יותר זה היה בגלל מסיבה שרציתי לשתות בה
וזה יותר מחודש נשאר לי לפחות חודשיים כי יש לי בגב הרבה פצעים (בפנים אני יחסית חלק)
חשבתי על אולי להוריד את המינון ל 10 מג ...
ומה ששאלתי בקשר למסה , אם אני יעשה מסה בלי רקוטן ומסה עם אז עם הרקוטן אני יעלה יותר בשומן ?

כן בסדר לא שותה יותר זה היה בגלל מסיבה שרציתי לשתות בה
וזה יותר מחודש נשאר לי לפחות חודשיים כי יש לי בגב הרבה פצעים (בפנים אני יחסית חלק)
חשבתי על אולי להוריד את המינון ל 10 מג ...
ומה ששאלתי בקשר למסה , אם אני יעשה מסה בלי רקוטן ומסה עם אז עם הרקוטן אני יעלה יותר בשומן ?

תגיד אתה רציני?? שלא תעז לשלב אלכוהול לא בשביל מסיבה, לא בשביל בדיחה ולא כלום.
גם ככה אלכוהול זה נטו רעל לגוף - ורואקוטן זו נגזרת של ויטמין A במינונים גבוהים שעושה נזק לכבד
אגב, היא גם טרטוגנית כך שאני מקווה שאתה לא מנסה להכניס אף אחת להריון - כי היום אתם הילדים בגיל 16 כבר עושים דברים שבגיל 30 אני מתבייש.

בזמן השימוש ברואקוטן ייתכנו כאבים וקשיים בהתאוששות , אל תעמיס על עצמך, תסיים את הטיפול תתאמן באופן כזה שתרגיש טוב ולא כואב.
לאחר בערך חודשיים מסיום הטיפול כבר תרגיש הרבה יותר טוב.
אני בזמנו הייתי מקבל מינון של 60 מ"ג - אז תאר לך.

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה רציני?? שלא תעז לשלב אלכוהול לא בשביל מסיבה, לא בשביל בדיחה ולא כלום.
גם ככה אלכוהול זה נטו רעל לגוף - ורואקוטן זו נגזרת של ויטמין A במינונים גבוהים שעושה נזק לכבד
אגב, היא גם טרטוגנית כך שאני מקווה שאתה לא מנסה להכניס אף אחת להריון - כי היום אתם הילדים בגיל 16 כבר עושים דברים שבגיל 30 אני מתבייש.

בזמן השימוש ברואקוטן ייתכנו כאבים וקשיים בהתאוששות , אל תעמיס על עצמך, תסיים את הטיפול תתאמן באופן כזה שתרגיש טוב ולא כואב.
לאחר בערך חודשיים מסיום הטיפול כבר תרגיש הרבה יותר טוב.
אני בזמנו הייתי מקבל מינון של 60 מ"ג - אז תאר לך.

והתאמנת בזמן שלקחת ?
חח לא מכניס אף אחת להריון בשביל זה יש אמצעי מניעה :D

לקחתי שנה שעברה רואקוטן 20 מ"ג על משקל גוף 83 ולא חשתי שום כאב באימונים (מה שכן היובש בשפתיים מאוד מציק), אבל לא הצלחתי להתקדם במשקלים באימונים. פשוט אם אתה רוצה תתאמן לכיף עד שתסיים לקחת- אני כבר חודש אחרי שסיימתי העלתי יותר משקלים על המוט מכל ה6 חודשים ביחד של הרואקוטן
ובחיים אל תשתה אלכוהול לא משנה מה קורה

• פותח/ת השרשור
לקחתי שנה שעברה רואקוטן 20 מ"ג על משקל גוף 83 ולא חשתי שום כאב באימונים (מה שכן היובש בשפתיים מאוד מציק), אבל לא הצלחתי להתקדם במשקלים באימונים. פשוט אם אתה רוצה תתאמן לכיף עד שתסיים לקחת- אני כבר חודש אחרי שסיימתי העלתי יותר משקלים על המוט מכל ה6 חודשים ביחד של הרואקוטן
ובחיים אל תשתה אלכוהול לא משנה מה קורה

ומה לגבי העלייה במסה ובהיקפים ?
אבל אני לא עושה תוכניות כוח שההתקדמות צריכה להיות לינארית ... ואני ממש רוצה עוד לגדול לא הגעתי להיקפים מכובדים

ומה לגבי העלייה במסה ובהיקפים ?
אבל אני לא עושה תוכניות כוח שההתקדמות צריכה להיות לינארית ... ואני ממש רוצה עוד לגדול לא הגעתי להיקפים מכובדים

לא צריך להיות לך פגיעה משמעותית בגדילה תעשה מסה נוראמלית גם עם רקוטאן תגדל.
תתחשב ברמה האימון נוראמלית + תזונה .

• פותח/ת השרשור
לא צריך להיות לך פגיעה משמעותית בגדילה תעשה מסה נוראמלית גם עם רקוטאן תגדל.
תתחשב ברמה האימון נוראמלית + תזונה .

אני עושה אבל תיראה מה Alon123 כתב שהוא בחודש התקדם בלי רקוטן מה שב 6 חודשים הוא התקדם עם רקוטן
שמע יש השתפרות בגוף ובמשקל אבל המשקלים בערך תקועים אפשר להאשים את התזונה אבל זה לא יכול להיות בגלל הרקוטן ?
ורשמת "פגיעה משמעותית" פגיעה תיהיה ? כאילו אם לא הייתי עם רקוטן הייתי הרבה יותר מאסיבי ?

אני אכלתי על נייטרלי-חיובי קטן, אל תאכל הרבה אתה סתם תשמין כי אתה לא מתקדם במשקלים

אחי נראה לי אתה קצת מגזים ... למה סתם תשמין ? לא עולים בשריר ?

פשוט תוסיף 300 קלוריות לנייטרלי שלך ותאכל, התכוונתי שאל תגזים עם האוכל בגלל שאתה לא בתוכנית תובענית כמו SS או טקסס ואתה לא צריך את הקלוריות האלה

• פותח/ת השרשור
פשוט תוסיף 300 קלוריות לנייטרלי שלך ותאכל, התכוונתי שאל תגזים עם האוכל בגלל שאתה לא בתוכנית תובענית כמו SS או טקסס ואתה לא צריך את הקלוריות האלה

ואני לא יעלה בשומן ? בלי הרקוטן לא עליתי כל כך בשומן יש לי גנטיקה טובה

בתור אחד בעבר שלקח 40 מ"ג על 60 קילו למשך שנה (היה אמור להיות 8 חודשיים)

אל תתאמן! בזמנו התאמנתי בזמן השימוש בתרופה וכל הגוף כאב לי וממש לא היה שווה את זה.
התרופה מאוד יעילה וחזקה אבל אני ממליץ לא לשלב אימונים הרופאים לא סתם מדברים

אני לקחתי חצי שנה 40 מ"ג, התאמנתי רגיל - העלתי משקלים (עשיתי את זה יותר רגוע אבל כן)
אני זוכר שלא היה לי שום בעיות חוץ מפעם אחת של כאב קצת בגב לאיזה שבוע.
הייתי עושה גם בדיקות פעם בשלושה שבועות והכל היה תקין.
מה שכן אל תשתה אלכוהול. אני אישית בכל התקופה הזאת לא שתיתי כלום ..אחרי כמה זמן מתרגלים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית