הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול

מצב
השרשור נעול

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
דיאנבול

דיאנבול הוא אחד הסטרואידים הפופולארים בתחום הפיתוח-גוף, מניסיון שלי הוא סטרואיד מדהים, הוא מעלה בכוח, מעלה במשקל גוף.
דיאנבול פופולארי מאוד בסייקלי מסה, עקב ספיחת נוזלים גבוהה של הסטרואיד הזה, שילוב של טסט+דקה ודיאנאבול הינו שילוב אופטימלי של סייקל מסה בינוני. ניתן לצפות לעליה במשקל של מעל 10 ק"ג בתקופה קצרה, אך יש לקחת בחשבון שחלק לא מבוטל הינו מהספיחת נוזלים.
סייקלים אלו נקראים "סייקלי מים", שחלק לא קטן הינו מים.
דיאנבול הוא חומר רעיל לכבד, לכן אין לשלב את הדיאנבול עם עוד חומר אוראלי, למעשה יש לשלב רק עד חומר אוראלי אחד בסייקלים, ניתן להוסיף פרו-בירון, אבל לא יותר מזה.
יש להגביל את השימוש בחומר הזה עד 6 שבועות, מינון של מתחיל הוא 30 מ"ג, ניתן להגיע למינונים גבוהים יותר, אך לא להגזים עקב הרעילות שלו לכבד.
תוצאות רואים מיידי, החומר הזה מתחיל לפעול מיד, אני העדפתי לקחת אותו בין שעה לשעתיים לפני האימון, כדי לקבל אפקט מיידי שלו בזמן האימון.

שאלה:האם ישר מתחילים עם מינון של 30 מ''ג או שעושים את זה בהדרגתיות?? כלומר יום ראשון 10מ''ג ויום שני 20מ''ג ואז מיום שלישי 30מ''ג... ואותו הדבר לקראת סיום הסייקל??

אני מקווה שמכל זה גם קראת שהוא מאוד רעיל לכבד.
לא מומלץ לקחת את החומר הזה.
יש סייקלים יותר עדיפים.

• פותח/ת השרשור
ברור שקראתי שהוא רעיל לכבד ולהגביל עד 6 שבועות... אם אתה אומר שיש סייקלים יותר עדיפים והוא רעיל אז למה מלכתחילה לוקחים אותו ??? XD
חשבתי לקחת סייקל מסה בינוני שזה טסט E +דיאנבול... להשתמש במנקה כבד וגם נובלדקס מה אתה אומר על זה?

ברור שקראתי שהוא רעיל לכבד ולהגביל עד 6 שבועות... אם אתה אומר שיש סייקלים יותר עדיפים והוא רעיל אז למה מלכתחילה לוקחים אותו ??? XD
חשבתי לקחת סייקל מסה בינוני שזה טסט E +דיאנבול... להשתמש במנקה כבד וגם נובלדקס מה אתה אומר על זה?

ואם קראת את זה שלא עושים סקייל של דיבול כסקייל ראשון?

ציטוטים:

דיבול זה אחד הסטרואידים עם היותר תופעות לוואי שיש הוא מומר לאסטרוגן ברמה גבוהה מאוד ועוד לסוג חזק יותר של אסטרוגן שנקרא methylestrodiol שתהגובה שלו יותר חזקה מ estrodiol וכל זה בגלל הקבוצה המטילית שמוצורפת למולקולה. זה אחד החומרים היותר רעילים לכבד ואחד החומרים שמשפיעים יותר לרעה על הכולסטרול ושומנים בדם. ואם תקח אותו לאורך זמן ובמינון גבוהה אתה תצטער על זה מאוד שתגיע לגיל 40-50 אבל מה לעשות שאנשים חושבים רק סנטימטר מהאף שלהם. קיצר אחי אני מציע לך ללכת לקרוא טיפה לשדרג את הידע.

תקשיב טוב, די-בול רעיל במיוחד לכבד בגלל סיבה מאוד פשוטה שכבר רשומה לך, בכדי שהוא ישרוד את השלב הI בכבד מוסיפים לו Alpha-alkylated במקום ה-17 של המולקולה וזה הופך אותו לסופר רעיל בשביל הכבד החמוד והצעיר שלך.
לא צריך שום מחקרים - כמו שלא צריך מחקר בשביל לדעת שקולה היא מתוקה - זה ידע בסיסי למי שמוכן לדעת.

סתם לידע כללי אני בעצמי עוד לא שילבתי אוראליים בסייקלים ואני אומר לך שאני רואה הבדלים בתוצאות בדיקות דם שאני עורך - עליה בהמוגלובין ובהמוטוקריט מאז השימוש.
ואני מקפיד על הפסקות ובדיקות תכופות.

תשמע, אתה תעשה מה אתה חושב בסופו של דבר.

2. לא כחומר ראשון - כי אתה תרצה להתקדם אז תתחיל קודם בטסט פשוט
3. לא בכדורים - כי אתה גם ככה לא בטוח איך תגיב, אז למה ללכת על משהו רעיל יותר כאשר אתה יכול להשתמש במשהו רעיל פחות שיניב אחלה תוצאות בשביל התחלה ופחות רעיל שיאפשר לך בכלל לבדוק איך אתה מגיב לחומרים.
4. לא די-בול כי גם ככה אתה תתנפח כמו בלון ורוב העליה איתו זה נוזלים כאשר בטסט אתה יכול לעלות פחות נוזלים ויותר שריר.
ויש עוד.

סיכום: דיבול = חרא בשבילך = סייקל ראשון = טסט =בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ואם קראת את זה שלא עושים סקייל של דיבול כסקייל ראשון?

ציטוטים:

דיבול זה אחד הסטרואידים עם היותר תופעות לוואי שיש הוא מומר לאסטרוגן ברמה גבוהה מאוד ועוד לסוג חזק יותר של אסטרוגן שנקרא methylestrodiol שתהגובה שלו יותר חזקה מ estrodiol וכל זה בגלל הקבוצה המטילית שמוצורפת למולקולה. זה אחד החומרים היותר רעילים לכבד ואחד החומרים שמשפיעים יותר לרעה על הכולסטרול ושומנים בדם. ואם תקח אותו לאורך זמן ובמינון גבוהה אתה תצטער על זה מאוד שתגיע לגיל 40-50 אבל מה לעשות שאנשים חושבים רק סנטימטר מהאף שלהם. קיצר אחי אני מציע לך ללכת לקרוא טיפה לשדרג את הידע.

תקשיב טוב, די-בול רעיל במיוחד לכבד בגלל סיבה מאוד פשוטה שכבר רשומה לך, בכדי שהוא ישרוד את השלב הI בכבד מוסיפים לו Alpha-alkylated במקום ה-17 של המולקולה וזה הופך אותו לסופר רעיל בשביל הכבד החמוד והצעיר שלך.
לא צריך שום מחקרים - כמו שלא צריך מחקר בשביל לדעת שקולה היא מתוקה - זה ידע בסיסי למי שמוכן לדעת.

סתם לידע כללי אני בעצמי עוד לא שילבתי אוראליים בסייקלים ואני אומר לך שאני רואה הבדלים בתוצאות בדיקות דם שאני עורך - עליה בהמוגלובין ובהמוטוקריט מאז השימוש.
ואני מקפיד על הפסקות ובדיקות תכופות.

תשמע, אתה תעשה מה אתה חושב בסופו של דבר.

2. לא כחומר ראשון - כי אתה תרצה להתקדם אז תתחיל קודם בטסט פשוט
3. לא בכדורים - כי אתה גם ככה לא בטוח איך תגיב, אז למה ללכת על משהו רעיל יותר כאשר אתה יכול להשתמש במשהו רעיל פחות שיניב אחלה תוצאות בשביל התחלה ופחות רעיל שיאפשר לך בכלל לבדוק איך אתה מגיב לחומרים.
4. לא די-בול כי גם ככה אתה תתנפח כמו בלון ורוב העליה איתו זה נוזלים כאשר בטסט אתה יכול לעלות פחות נוזלים ויותר שריר.
ויש עוד.

סיכום: דיבול = חרא בשבילך = סייקל ראשון = טסט =בהצלחה.
משהו ששכחתי לציין,כבר היה לי סייקל של וינסטרול אורלי....
אז אם אתה אומר שזה רעיל מאוד לכבד ועדיף שלא לקחת,אז אם לא דיבול,מה אתה אומר על טסט אננט+טורינבול בכדורים ???
אגב ישלך סקייפ או משהו שיהיה אפשר לדבר נורמלי?מעדיף ככה 😃

נערך לאחרונה:
משהו ששכחתי לציין,כבר היה לי סייקל של וינסטרול אורלי....
אז אם אתה אומר שזה רעיל מאוד לכבד ועדיף שלא לקחת,אז אם לא דיבול,מה אתה אומר על טסט אננט+טורינבול בכדורים ???
אגב ישלך סקייפ או משהו שיהיה אפשר לדבר נורמלי?מעדיף ככה 😃

טורינבול חלש בקושי מרגישים אותו והוא גם יקר אז ככה שעדיף טסט אננטט לבד אתה גם תראה תוצאות אל תתפתה לשלב כמה חומרים ביחד לסייקל ראשון זה לא בריא , pct תיקח לפי הספר כוריגון 500 iu לכל הסייקל שבועיים מתחילת הסייקל ועד לסיומו חודש אחרי נולבדקס וכלומיד , נולבה 40X40X20X20 , כלומיד 100X100X50X50

טורינבול חלש בקושי מרגישים אותו והוא גם יקר אז ככה שעדיף טסט אננטט לבד אתה גם תראה תוצאות אל תתפתה לשלב כמה חומרים ביחד לסייקל ראשון זה לא בריא , pct תיקח לפי הספר כוריגון 500 iu לכל הסייקל שבועיים מתחילת הסייקל ועד לסיומו חודש אחרי נולבדקס וכלומיד , נולבה 40X40X20X20 , כלומיד 100X100X50X50

Testosterone enanthate 500mg / EW 1-10 שתי זריקות לשבוע 3.5 ימים.
HCG 500iu /EW 1-10 שתי זריקות בשבוע 2.5-3.5 ימים
חודש אחרי PCT?
או שבועים אחרי ?
כך?
NOLVADEX 40/40/20/20
CLOMID 100/100/50/50
או כך ?
CLOMID 100mg / ED 30 DAYS
NOLVADEX 20mg / ED 45 DAYS

יוסי שבועיים או חודש PCT?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שוב,זה לא סייקל ראשון שלי כבר לקחתי חומרים... תאמת זה יהיה סייקל שני שלי ובקשר לטורינבול אפשר להגיד שאני מקבל אותם בחינם מחבר שקנה אותם באיזה 300-400 שקל והוא מביא לי אותם ב100שקל... (חבר טוב אל תתחילו לפתח מחשבות שזה זיוף וכאלו..)
אז אני חושב שאני יקח טסט+טורינבול... הרי זה חלש לא ?? אז לא תהיה בעיה לשלב אותו....
עדין לא עניתם לי על השאלה אם ישר אתם לוקחים מינון רגיל או שאתם מתחילים עם מינון קטן וכל יום מעלים ??
ובקשר לתקופת PCT וHCG אני לא כ''כ מבין איך לפרש את זה...קשה לי להבין בכתב דברים כאלו 😃 יש מצב להסבר בסקייפ???

שוב,זה לא סייקל ראשון שלי כבר לקחתי חומרים... תאמת זה יהיה סייקל שני שלי ובקשר לטורינבול אפשר להגיד שאני מקבל אותם בחינם מחבר שקנה אותם באיזה 300-400 שקל והוא מביא לי אותם ב100שקל... (חבר טוב אל תתחילו לפתח מחשבות שזה זיוף וכאלו..)
אז אני חושב שאני יקח טסט+טורינבול... הרי זה חלש לא ?? אז לא תהיה בעיה לשלב אותו....
עדין לא עניתם לי על השאלה אם ישר אתם לוקחים מינון רגיל או שאתם מתחילים עם מינון קטן וכל יום מעלים ??
ובקשר לתקופת PCT וHCG אני לא כ''כ מבין איך לפרש את זה...קשה לי להבין בכתב דברים כאלו 😃 יש מצב להסבר בסקייפ???

דבר ראשון- אין לפרסם מחירים, בכלל.
דבר שני אני לא ממליץ בכלל על אורלי.
דבר שלישי - מה כל כך קשה להבין בPCT וHCG
דבר רביעי - יש מספיק חומר בנעוצים.
דבר חמישי - אין לי לפחות סקייף אולי מישהוא אחר...
דבר שישי- דיבול לא עושים פרמידה עולה המינון מתחיל כמו שהוא נשאר שוב לא מומלץ בכלל דיבול למתאמן הממוצע.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה,אני יתכונן ויתעדכן ביותר מידע על הסייקל של טסט ועל מקומות הזרקה..כי אני דיי נגד זריקות(פחד) אבל ניראלי שצריך להתגבר קצת על זה לא ככה?

אוקי תודה רבה,אני יתכונן ויתעדכן ביותר מידע על הסייקל של טסט ועל מקומות הזרקה..כי אני דיי נגד זריקות(פחד) אבל ניראלי שצריך להתגבר קצת על זה לא ככה?

אין מה לעשות בתחום בלי הזרקות, אין מה לעשות בתחום הזה מתחת לגיל 23 גם.
אתה מפחד מחיסון? אותו דבר רק שכאן אתה מזריק כאן הורמונים שיכולים לעשות לך מלא בעיות, לא צריך לפחד פשוט צריך לעשות כמו שצריך בלבד.

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות בתחום בלי הזרקות, אין מה לעשות בתחום הזה מתחת לגיל 23 גם.
אתה מפחד מחיסון? אותו דבר רק שכאן אתה מזריק כאן הורמונים שיכולים לעשות לך מלא בעיות, לא צריך לפחד פשוט צריך לעשות כמו שצריך בלבד.
כן אין לי בעיה עם זה נתמודד איתה אחומניוקי 😃 תגיד גבר יש איפשהו שאני יכול ליצור איתך קשר למה זה לא מביא לי לשלוח לך הודעות פרטיות :(

כן אין לי בעיה עם זה נתמודד איתה אחומניוקי 😃 תגיד גבר יש איפשהו שאני יכול ליצור איתך קשר למה זה לא מביא לי לשלוח לך הודעות פרטיות :(

הודעות פרטיות מעל 150 הודעות בפורום, אני הייתי מציע לך להתעייץ עם מישהוא שיותר מבין ממני ויש כאן הרבה בפורום,
יש את אביעד שבזמן האחרון מראה נוכחות ובעל ידע רחב.-
Aviad Hezi

או יותר טוב לפתוח נושא עם בדיוק השאלות שאתה צריך לשאול.

Testosterone enanthate 500mg / EW 1-10 שתי זריקות לשבוע 3.5 ימים.
HCG 500iu /EW 1-10 שתי זריקות בשבוע 2.5-3.5 ימים
חודש אחרי PCT?
או שבועים אחרי ?
כך?
NOLVADEX 40/40/20/20
CLOMID 100/100/50/50
או כך ?
CLOMID 100mg / ED 30 DAYS
NOLVADEX 20mg / ED 45 DAYS

יוסי שבועיים או חודש PCT?
למה שבועיים? חודש אחי
לפי מה שאני יודע

מה לא הבנת ,
hcg מתחילים להזריק שבועיים מהזריקה הראשונה של הטסט
עד לסוף הסייקל , וpct חודש לאחר הזריקה האחרונה .
hcg בא באמפולות של 5000 , 2500 לרוב 5000
מה שעושים קונים משיגים מים בקטריוסטטים של 10 מיל ושמים
את כל ה10 בויאל ריק ביחד עם האמפולה של הhcg האמפולה עם המים שבא עם
הhcg זה להזרקה חד פעמית וזה מיל 1 זה לא מספיק ועכשיו אחרי שערבבת עם המים
בקטריוסטטים ייצא לך 500iu פשוט , 5000iu לחלק 10 מים בקטריו...

נערך לאחרונה:
למה שבועיים? חודש אחי
לפי מה שאני יודע

מה לא הבנת ,
hcg מתחילים להזריק שבועיים מהזריקה הראשונה של הטסט
עד לסוף הסייקל , וpct חודש לאחר הזריקה האחרונה .
hcg בא באמפולות של 5000 , 2500 לרוב 5000
מה שעושים קונים משיגים מים בקטריוסטטים של 10 מיל ושמים
את כל ה10 בויאל ריק ביחד עם האמפולה של הhcg האמפולה עם המים שבא עם
הhcg זה להזרקה חד פעמית וזה מיל 1 זה לא מספיק ועכשיו אחרי שערבבת עם המים
בקטריוסטטים ייצא לך 500iu פשוט , 5000iu לחלק 10 מים בקטריו...

"תקופת ה PCT חשובה בכל סייקל, אין לדלג על התקופה הזו, את התרופות יש לקחת בדיוק אחרי שהחומר הפעיל מתפוגג, למשל אחרי אסטר פרופ יש לקחת אחרי 5 ימים, אחרי אננטט יש לקחת שבועיים אחרי."

תוספים במהלך הסייקל:

• מולטי-ויטמין, עדיפות למולטי-ויטמין של ספורטאים
• צריכת ויטמין C לפחות 0.5 גרם ביום, כמו כן גם צריכת ויטמין B12.
• שימוש בהגנה כמו Liv52 של Himalaya, להגנה על הכבד.

נערך לאחרונה:

ותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית