Opus Deus

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
21.10.08
מקסימום פלג גוף עליון

פלור פרס - תרגיל לחיזוק השלב האמצעי בבנץ ולחיזוק הטרייספס , התרגיל מתבצע כאשר אתה שוכב על הרצפה כשהרגליים ישרות ודוחק את המוט כמו בבנץ' פרס רגיל .

60 קילו 5 חזרות , 80 קילו 5 חזרות , 100 קילו 5 חזרות , 110 קילו 3 חזרות , 120 קילו 3 חזרות , 125 קילו לא הלך ( סגרתי את ההרמה אבל מי ששמר עליי נגע במוט , למרות שזה מצחיק כי אמרתי לו שאין מה לגעת כי המוט לא יכול לפגוע בי ) .
עוד דבר אחד זה טיפה מזכיר דדליפט כי ההרמה הראשונה היא מה שנחשבת עם הצלחת להרים אתה גם תוכל לעשות לחזרות .

דמבל פרס בשיפוע חיובי ידיים הפוכות- 35 קילו 8 חזרות 3 סטים .

חתירה ביד אחת (מסור) - 52.5 קילו 5 חזרות 5 סטים ,היה ממש כיף למרות שזה גמר לי את האחיזה , פעם ראשונה הרבה זמן שאני מרגיש את הגב באימון ולא את הבייספס .

הרחקות לצדדים לכתפיים - 16 קילו 2 סטים 10 חזרות .

שראגס - 150 קילו 4 סטים 10 חזרות .

האימון היה קצת קצר ולא כבד יותר מידי בגלל שנפצעתי ביד בפוטבול .
סתכלו על התמונה

קבצים מצורפים

• תמונה084.jpg
    תמונה084.jpg
    KB 26.8 · צפיות: 222
פוטבול? אתה מיתאמן בפוטבול? שמעתי שרוצים להכניס את זה לארץ ליפני 8 שנים בערך, איפה יש? יש משחקים גם?

פוטבול? אתה מיתאמן בפוטבול? שמעתי שרוצים להכניס את זה לארץ ליפני 8 שנים בערך, איפה יש? יש משחקים גם?

מתאמן ומשחק , העונה הולכת להיות העונה השלישית , והעונה השנייה עם ציוד מלא .
כרגע בליגה יש 5 קבוצות ועוד 2 שיצטרפו רק בעונה הבא .

יש בחיפה , תל אביב , מודיעין , ירושליים , באר שבע וכפר סבא .

איזה גילאים מדובר? מה הרמה?

מינימום 17 .
שאלה קצת מצחיקה על רמה , אלא עם אתה מארצות הברית ושיחקת אין לך כל כך דרך להעריך את הרמה . אבל מאמני מכללות שעבדו איתנו אמרו שהרמה הכללית היא מעל תיכון ויש שחקנים שיכולים להשתלב בDIV 3 או DIV 2 .

טוב אני כבר זקן להתחיל אימונים, נעקוב אולי זה יתקדם...

22.10.08
פלג גוף תחתון מקסימום
לא כל מרוצה מהאימון אבל שיהיה .

דדליפט - עבדתי עד ל210 בלי בעיה רצינית 225 לא זז מהרצפה , ירדתי ל200 ואחרי זה ל180 לכמה סטים , להשלמת נפח .

פרונט סקוואט - 80 קילו 5 סטים 10 חזרות .

pull through- כל המכונה + 20 קילו סך הכל 90 קילו , 5 סטים 12 חזרות .

Pulldown Abs - 4 סטים 10 חזרות 60 קילו .

21.10.08
מקסימום פלג גוף עליון

פלור פרס - תרגיל לחיזוק השלב האמצעי בבנץ ולחיזוק הטרייספס , התרגיל מתבצע כאשר אתה שוכב על הרצפה כשהרגליים ישרות ודוחק את המוט כמו בבנץ' פרס רגיל .

60 קילו 5 חזרות , 80 קילו 5 חזרות , 100 קילו 5 חזרות , 110 קילו 3 חזרות , 120 קילו 3 חזרות , 125 קילו לא הלך ( סגרתי את ההרמה אבל מי ששמר עליי נגע במוט , למרות שזה מצחיק כי אמרתי לו שאין מה לגעת כי המוט לא יכול לפגוע בי ) .
עוד דבר אחד זה טיפה מזכיר דדליפט כי ההרמה הראשונה היא מה שנחשבת עם הצלחת להרים אתה גם תוכל לעשות לחזרות .

דמבל פרס בשיפוע חיובי ידיים הפוכות- 35 קילו 8 חזרות 3 סטים .

חתירה ביד אחת (מסור) - 52.5 קילו 5 חזרות 5 סטים ,היה ממש כיף למרות שזה גמר לי את האחיזה , פעם ראשונה הרבה זמן שאני מרגיש את הגב באימון ולא את הבייספס .

הרחקות לצדדים לכתפיים - 16 קילו 2 סטים 10 חזרות .

שראגס - 150 קילו 4 סטים 10 חזרות .
הרגליים לא חייבות להיות ישרות.

הרגליים לא חייבות להיות ישרות.

לא חייבות אבל זה מוציא אותן מהתמונה , וגורם לכך שאתה עובד נטו על כח של החזה והידיים .
קראתי אני כבר לא זוכר איפשהוא שזו הדרך המומלצת לעבוד בפלור פרס .

לא חייבות אבל זה מוציא אותן מהתמונה , וגורם לכך שאתה עובד נטו על כח של החזה והידיים .
x2
גם אני קראתי על זה, אני חושב שאתה הבאת לי לינק למאמר

גם דאמבלים?

אז למה דפרנקו מצלם את האתלטים שלו עם רגליים כפופות?

אחי יש מצב שאתה מסביר בקצרה עד כמה שאפשר את החוקים?
הייתי בפאב יום ראשון או שני והיה משחק פוטבול ואשכרה אנשים הבינו מה הולך שם ואני לא 😵

גם דאמבלים?

אז למה דפרנקו מצלם את האתלטים שלו עם רגליים כפופות?

אין חובה לעשות את זה ככה וכל מאמן יכול להעדיף משהוא אחר , זה לא הכל שחור או לבן .

אחי יש מצב שאתה מסביר בקצרה עד כמה שאפשר את החוקים?
הייתי בפאב יום ראשון או שני והיה משחק פוטבול ואשכרה אנשים הבינו מה הולך שם ואני לא 😵

פתחתי שרשור באוףטופיק .

24.10.08

דינמי פלג גוף עליון

בנץ - 80 קילו 8 סטים 3 חזרות . פשוט העפתי את המשקל ,עדיין לא היה לי אימון דינמי כזה טוב .

פלייס - 30 קילו 3 סטים 10 חזרות .

מתח רחב - 5X5

מילטרי פרס - 60 קילו 4 סטים 6 חזרות (היה יחסית קשה היום ) .

שראגס - 180 קילו 4 סטים 10 חזרות (בלי רצועות )

פרנץ פרס - 50 קילו 3 סטים 8חזרות .

הפרס בעמידה שלך מאוד חזק !

הפרס בעמידה שלך מאוד חזק !

האמת היום היה יום חלש יחסית , אני עובד מאוד חזק על הכתפיים בפוואר קלין ובבנץ פרס .
אני מעריך שאני יכול לעשות משהוא כמו 80 קילו לחזרות עם אני אתן לכתפיים לנוח .

אז מה דופק לך את הבנץ' פרס אם ככה

קשה לי להאמין שרק יד אחורית

אז מה דופק לך את הבנץ' פרס אם ככה

קשה לי להאמין שרק יד אחורית

שום דבר לא דופק לי את הבנץ' .
הנקודה החלשה שלי היא פשוט חזה מאוד חלש .
אני עובד על זה בזמן האחרון בעיקר על ידיי הוספת תרגילים מבודדים , ובלי שום קשר אני מעריך שהבנץ שלי עכשיו הוא מעל 130 קילו אני יגיע לדעתי בדצמבר (עם אני לא אפצע ) ל140 .

מצב
השרשור נעול

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית