הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אנחנו בדרך לשינוי המגמה בYNET?

• פותח/ת השרשור shay_23
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חחחחח היה בסדר לקרוא את זה עד שקראתי שאפשר לשלב סופר סט ואז סגרתי את הכתבה.

"מומלץ להתקדם הלאה ולנצל יתרונות תרגיל הסקוואט למטרות מגוונות ויעילות, למשל: אפשר לבצע את הסקוואט בתור סופר-סט או כחלק מאימון מחזורי בנוסף לתרגילים שונים, ובכך לדאוג להעלאת הדופק באימון לאורך זמן. מה שיגרום להוצאה אנרגטית גבוהה יותר/שריפת קלוריות גדולה יותר."

הייתי בשוק שקראתי את הכותרת!

מה שנכתב על סופר סט בהקשר של סקוואט בסדר גמור, למה סתם להתלהם?

תגובה 2 לתגובה 7 זה מבין הדברים המצחיקים שקראתי לאחרונה.

מכיר את המאמן שרשם את הכתבה הזו, אחלה מאמן וסוף סוף יש קצת דברים נורמאלים בYNET.

אחח כיף לראות שאיתן התקדם כך ,ראיתי שהוא גם עוזר לאנשים בתפוז עכשיו. לפני איזה 7-8 שנים קצת אחרי שלמדתי לבד על התחום והתחלתי להתאמן בFBW הוא היה מאמן בחדר כושר באנג'ליקה ברחובות והוא ראה איך עברתי שינוי מטורף בגלל תוכנית האימונים שלי והבין כמה תוכניות האימונים הללו טובות. היתרון שלו הוא ,שבניגוד לרוב אלה שיודעים איך לאמן בארץ ושיש להם ראש פתוח ,מדובר באדם טוב ונחמד ולא שחצן והוא משדר את זה ובגלל זה הוא איש מכירות טוב.

נערך לאחרונה:
גם אתה קיבלת את התואר הנכסף מהשחיף התימני ?

כל סמרטוטי הרצפה עם דדליפט 30 ק"ג בסמית' משין התעוררו היום?

התנועה להגנת האישה גם התעוררה?

נערך לאחרונה:
בניגוד ללשון שלהם שיורדת נמוך

בניגוד ללשון שלהם שיורדת נמוך

עוד סמרטוט עלום שם הצטרף לחגיגה.
תן לי לנחש, אתה זה שבאת לריפטו ואמר לו "אחי אני עושה FBW עם סקוואט ותראה איזה מפלצת אני! אתה חייב להמליץ על סקוואט בספר".

אלירן, חבל שלא ענית לי אתמול לטלפון
רציתי לברך אותך על איזה גבר יצאת עם הכתובית של זוסד וברק
ובמיוחד על ה30 קילו בדד ליפט ולשאול אם אפשר למצוץ לך

נערך לאחרונה:
עוד סמרטוט עלום שם הצטרף לחגיגה.
תן לי לנחש, אתה זה שבאת לריפטו ואמר לו "אחי אני עושה FBW עם סקוואט ותראה איזה מפלצת אני! אתה חייב להמליץ על סקוואט בספר".
זה בערך כל מה שאתה עושה בפורום הזה... אז מי אני שאגזול ממך את הדבר היחיד שאתה טוב בו.

אחלה.
אתם לא מעניינים אף אחד ולכן אני שמח לבשר על סיומה של אסיפת זייני המוח החושבים כי השמש זורחת להם מהתחת בע"מ.
סלאמת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית