הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל בסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
טסט 500מ"ל בית מרקחת+ דיבול 30 מ"ג( נאפוסים)

התחלתי שבוע שלישי, תפריט מסה מוקפד...

משקלי עבודה השתפרו...מעריך שבגלל הדיבול...

עליתי אולי קילו...הגיוני?

מה שכן עושה לי חיוך שהזריקות כמעט ולא כואבות בכלל..😃

• פותח/ת השרשור
לא מבין את האנשים שעושים סקייל בלי להיות קרוב למקסימום בטבעי :🙁

איך החלטת שאני לא בסוף פוטנציאל טבעי?

הייתה צריך ללמוד את זה 2 שנים קודם,נגשת לסקייל ראשון :
בלי ידע בנושא.
לא ברמה המספקת .
לא צברת נסיון לפני.
לא ביצעת מחקרים מעמיקים בנושא.
איך אומרים? מה שהיה היה - כמה אני צריך להזריק שכחתי ?😳

המטרה שלך לעזור לאנשים בפורום? או לשפוט אותם?

כולם כמו עדר כבשים, יש לך סקוואט 100 אתה לא יכול להתחיל.
כמה שטויות.

לא קשור...הוא יכול להתחיל מתי שבא לו.
יש כאלה שפשוט עושים תוכנית כוח אוכלים טוב ועולים יפה.
לא צריך לגשת לסקייל אם אתה יכול לעלות איזה 10 של מסה שריר לבד.

• פותח/ת השרשור
לא קשור...הוא יכול להתחיל מתי שבא לו.
יש כאלה שפשוט עושים תוכנית כוח אוכלים טוב ועולים יפה.
לא צריך לגשת לסקייל אם אתה יכול לעלות איזה 10 של מסה שריר לבד.
ובכל זאת בחרתי לעשות את זה אז תחיה ותן לי לחיות...מספיק יש לי אשה אחת בבית שמראה לי יפה מאוד איפה אני טועה אני לא צריך עוד אחת כאן...

ואני לא אטרח לתקן אותכם על המשקלים...תקראו טוב את ההודעה עם המשקלים ותעבדו חזק על הבנת הנקרא...
בלי שום קשר אני יגיד משהו לכל חסידי תוכניות הכוח כאן...צאו מזה...תעשו לכולנו טובה ותרחיבו את האופקים שלכם...
לא כולם רוצים להיות וויטליפטרים...אותי יותר מעניין איך הגוף שלי ניראה...אתה יכול לא להסכים איתי כמו שאני לא מסכים עם מרצ
אבל זה לא בהכרח אומר שאני טועה...אתה יודע כמה מתאמנים חזקים וגדולים ממני אני מכיר שלעולם לא עשו תוכנית כח מעבר ל3-4 שבועות?

ולא, לא יכולתי להעלות עוד 10 קילו שריר טבעי...

שלום לכולם אני בשבוע הרביעי של הסייקל משתמש ה טסטווירון דפו פעמיים בשבוע 250 מייל ישן שמונה שעות ביום אוכל כמו שצריך עליתי כרגע משקל בין 6 לבין 7 קילו אני שוקל 112 קילו עליה ניקרת בכוח אבל חוץ מהמון נוזלים ואולי קצת שומן איני רואה עליה מסה אני כמו בלון מלא מיים ללא תוצאות למישהו יש תשובה האם זה הולך להשתנות האם להוסיף משהו לשנות משהו תודה לכולם

שלום לכולם אני בשבוע הרביעי של הסייקל משתמש ה טסטווירון דפו פעמיים בשבוע 250 מייל ישן שמונה שעות ביום אוכל כמו שצריך עליתי כרגע משקל בין 6 לבין 7 קילו אני שוקל 112 קילו עליה ניקרת בכוח אבל חוץ מהמון נוזלים ואולי קצת שומן איני רואה עליה מסה אני כמו בלון מלא מיים ללא תוצאות למישהו יש תשובה האם זה הולך להשתנות האם להוסיף משהו לשנות משהו תודה לכולם
שבוע רביעי עדיין שלב ראשוני למדי. סביר שזה ישתנה.
באיזה א"ש נכנסת לסייקל?
האם ביצעת בדיקת דם טרם הסייקל?

(נ.ב
להבא אל תקפיץ פוסטים ישנים. פתח פוסט).

אני חדש פה ואיני יודע אך פותחים פוסט חדש כמו כן עשיתי בדיקות דם והכול יצא נורמאלי ותקין נכנסתי לסייקל 1.4 מה אם תוצאות אני עובד מאוד קשה ומסודר אך חוץ מנוזלים ועליה ממשקל לא קורה כלום או שזה עדיין מוקדם לדעת ארבע שבועות
אני חדש פה ואיני יודע אך פותחים פוסט חדש כמו כן עשיתי בדיקות דם והכול יצא נורמאלי ותקין נכנסתי לסייקל 1.4 מה אם תוצאות אני עובד מאוד קשה ומסודר אך חוץ מנוזלים ועליה ממשקל לא קורה כלום או שזה עדיין מוקדם לדעת ארבע שבועות

למעשה האנזים ארומטאז מצוי בריכוזים גבוהים ברקמות מסויימות בינהן בשומן חופשי (Adipose tissue). לכן ככל שאחוז השומן גבוה יותר כך תתבצעיותר סינטזה של אסטרוגן מטסטוסטרון ומאנדרוסטנדיון.
יש משהו שאפשר לקחת בשביל לצמצם את זה? פרווירון או משהו?
פרווירון הוא נגזרת DHT ועל כן אינו עובר ארומטזיציה ואינו מומר לאסטרוגן. תוך הפחתת SHBG הנקשר לטסט הוא מאפשר ליותר טסט לטוס חופשי בדם. אין לו פעילות אנטי-אסטרוגנית מובהקת (בניגוד למסטרון למשל).

למעשה האנזים ארומטאז מצוי בריכוזים גבוהים ברקמות מסויימות בינהן בשומן חופשי (Adipose tissue). לכן ככל שאחוז השומן גבוה יותר כך תתבצעיותר סינטזה של אסטרוגן מטסטוסטרון ומאנדרוסטנדיון.

פרווירון הוא נגזרת DHT ועל כן אינו עובר ארומטזיציה ואינו מומר לאסטרוגן. תוך הפחתת SHBG הנקשר לטסט הוא מאפשר ליותר טסט לטוס חופשי בדם. אין לו פעילות אנטי-אסטרוגנית מובהקת (בניגוד למסטרון למשל).
אז מה אפשר לקחת בשביל לצמצם רמות אסטרוגן אם אני יחסית על אחוז שומן גבוה עכשיו? לא נולבדקס* ארימידקס יעזור? זה דחוף כי אני באמת רואה שאני עולה הרבה נוזלים והרבה פחות מסה

לא פוגע בתוצאות הסייקל? נאמר לי לקחת יום כן יום לא ואז כביכול לא יקרה כלום. אמת?
להבא עדיף להתחיל סייקל על א"ש נמוך יותר. כרגע אל תשתמש בכלום. זה סייקל ראשון שלך, אין טעם ואין הגיון בהורדת רמות אסטרוגן כאמצעי מניעה סתם כי אתה מרגיש קצת שמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית