עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין את האנשים שעושים סקייל בלי להיות קרוב למקסימום בטבעי :🙁
הייתה צריך ללמוד את זה 2 שנים קודם,נגשת לסקייל ראשון :
בלי ידע בנושא.
לא ברמה המספקת .
לא צברת נסיון לפני.
לא ביצעת מחקרים מעמיקים בנושא.
איך אומרים? מה שהיה היה - כמה אני צריך להזריק שכחתי ?😳
כולם כמו עדר כבשים, יש לך סקוואט 100 אתה לא יכול להתחיל.
כמה שטויות.
ובכל זאת בחרתי לעשות את זה אז תחיה ותן לי לחיות...מספיק יש לי אשה אחת בבית שמראה לי יפה מאוד איפה אני טועה אני לא צריך עוד אחת כאן...לא קשור...הוא יכול להתחיל מתי שבא לו.
יש כאלה שפשוט עושים תוכנית כוח אוכלים טוב ועולים יפה.
לא צריך לגשת לסקייל אם אתה יכול לעלות איזה 10 של מסה שריר לבד.
שבוע רביעי עדיין שלב ראשוני למדי. סביר שזה ישתנה.שלום לכולם אני בשבוע הרביעי של הסייקל משתמש ה טסטווירון דפו פעמיים בשבוע 250 מייל ישן שמונה שעות ביום אוכל כמו שצריך עליתי כרגע משקל בין 6 לבין 7 קילו אני שוקל 112 קילו עליה ניקרת בכוח אבל חוץ מהמון נוזלים ואולי קצת שומן איני רואה עליה מסה אני כמו בלון מלא מיים ללא תוצאות למישהו יש תשובה האם זה הולך להשתנות האם להוסיף משהו לשנות משהו תודה לכולם
אני חדש פה ואיני יודע אך פותחים פוסט חדש כמו כן עשיתי בדיקות דם והכול יצא נורמאלי ותקין נכנסתי לסייקל 1.4 מה אם תוצאות אני עובד מאוד קשה ומסודר אך חוץ מנוזלים ועליה ממשקל לא קורה כלום או שזה עדיין מוקדם לדעת ארבע שבועותשלום לכולם אני בשבוע הרביעי של הסייקל משתמש ה טסטווירון דפו פעמיים בשבוע 250 מייל ישן שמונה שעות ביום אוכל כמו שצריך עליתי כרגע משקל בין 6 לבין 7 קילו אני שוקל 112 קילו עליה ניקרת בכוח אבל חוץ מהמון נוזלים ואולי קצת שומן איני רואה עליה מסה אני כמו בלון מלא מיים ללא תוצאות למישהו יש תשובה האם זה הולך להשתנות האם להוסיף משהו לשנות משהו תודה לכולם
אני חדש פה ואיני יודע אך פותחים פוסט חדש כמו כן עשיתי בדיקות דם והכול יצא נורמאלי ותקין נכנסתי לסייקל 1.4 מה אם תוצאות אני עובד מאוד קשה ומסודר אך חוץ מנוזלים ועליה ממשקל לא קורה כלום או שזה עדיין מוקדם לדעת ארבע שבועות
שלום לכולם אני בשבוע הרביעי של הסייקל משתמש ה טסטווירון דפו פעמיים בשבוע 250 מייל ישן שמונה שעות ביום אוכל כמו שצריך עליתי כרגע משקל בין 6 לבין 7 קילו אני שוקל 112 קילו עליה ניקרת בכוח אבל חוץ מהמון נוזלים ואולי קצת שומן איני רואה עליה מסה אני כמו בלון מלא מיים ללא תוצאות למישהו יש תשובה האם זה הולך להשתנות האם להוסיף משהו לשנות משהו תודה לכולם
אני חדש פה ואיני יודע אך פותחים פוסט חדש כמו כן עשיתי בדיקות דם והכול יצא נורמאלי ותקין נכנסתי לסייקל 1.4 מה אם תוצאות אני עובד מאוד קשה ומסודר אך חוץ מנוזלים ועליה ממשקל לא קורה כלום או שזה עדיין מוקדם לדעת ארבע שבועות
מה זאת אומרת? כשאתה על אחוז שומן גבוה יותר תתבצע יותר המרה לאסטרוגן?נו בטח עלית בנוזלים בגלל המרה לאסטרוגן
נכון מאוד.מה זאת אומרת? כשאתה על אחוז שומן גבוה יותר תתבצע יותר המרה לאסטרוגן?
יש משהו שאפשר לקחת בשביל לצמצם את זה? פרווירון או משהו?נכון מאוד.
פרווירון הוא נגזרת DHT ועל כן אינו עובר ארומטזיציה ואינו מומר לאסטרוגן. תוך הפחתת SHBG הנקשר לטסט הוא מאפשר ליותר טסט לטוס חופשי בדם. אין לו פעילות אנטי-אסטרוגנית מובהקת (בניגוד למסטרון למשל).יש משהו שאפשר לקחת בשביל לצמצם את זה? פרווירון או משהו?
אז מה אפשר לקחת בשביל לצמצם רמות אסטרוגן אם אני יחסית על אחוז שומן גבוה עכשיו? לא נולבדקס* ארימידקס יעזור? זה דחוף כי אני באמת רואה שאני עולה הרבה נוזלים והרבה פחות מסהלמעשה האנזים ארומטאז מצוי בריכוזים גבוהים ברקמות מסויימות בינהן בשומן חופשי (Adipose tissue). לכן ככל שאחוז השומן גבוה יותר כך תתבצעיותר סינטזה של אסטרוגן מטסטוסטרון ומאנדרוסטנדיון.
פרווירון הוא נגזרת DHT ועל כן אינו עובר ארומטזיציה ואינו מומר לאסטרוגן. תוך הפחתת SHBG הנקשר לטסט הוא מאפשר ליותר טסט לטוס חופשי בדם. אין לו פעילות אנטי-אסטרוגנית מובהקת (בניגוד למסטרון למשל).
לא פוגע בתוצאות הסייקל? נאמר לי לקחת יום כן יום לא ואז כביכול לא יקרה כלום. אמת?ענית על השאלה שלך אחי , נולבדקס הוא אנטי אסטרוגן יכול לעזור לך .
להבא עדיף להתחיל סייקל על א"ש נמוך יותר. כרגע אל תשתמש בכלום. זה סייקל ראשון שלך, אין טעם ואין הגיון בהורדת רמות אסטרוגן כאמצעי מניעה סתם כי אתה מרגיש קצת שמן.לא פוגע בתוצאות הסייקל? נאמר לי לקחת יום כן יום לא ואז כביכול לא יקרה כלום. אמת?