עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הבנתי שהוא לא מומלץ דווקא כי הדיבול נחשב רעיל כאורלי, וכי אני עדיין לא יודע איך הגוף שלי יגיב לסטרואידים אז נהוג לשלב חומר אחד- חומר בסיס...
וסיבה נוספת היא שכיוון שאני עדיין נחשב "בתול" אז הגוף אמור להגיב מעולה לחומר אחד כך שאין צורך...
אבל בכל זאת בחרתי לבצע אותו...
בולשיט, אתה עושה את זה נטו כדי להרעיל את עצמך ולקחת סיכון, שמה שמונח על הפרק זה הגוף שלך.
אם הטסט רק זה היה הגיוני....שלא תירא שיפור ניכר בשבוע ה 3.
אבל אמור להיות כאן ספיחה נוזלים.....ועוד דיבול.....
אמממממממ מריח לי חומר רייק.
אביעד תקן אותי ?
תרשום את המשקל שלך, תפריט תזונה, אולי הבן אדם חושב הוא אוכל מספיק ובפועל הוא לא מגיע אפילו לתחזוקה ככה שאין סיבה שהוא יעלה יותר מקילו שתיים של נוזלים בגלל הדיבול.
עוד שניה ועשיתם מדיבול ציאניד, נכון הוא רעיל לכבד, אבל יש לקחת דברים בפרופורציות.
אם כבר החלטתם להיות צדיקים כל כך, תעמדו מחוץ למועדונים ותנסו אם כבר לעצור את הנוער של היום מלשתות גלונים של וודקה רד בול, חגיגתים וסיגריות.
דיבול הוא אחד הסטרואידים הבוני מאסה הטובים שיש, יש לו תופעות לוואי רבות, כבר עשרות שנים שמשתמשים בו בספורט, זה הוא סטרואיד שמעלה במהירות בכוח ויש לו יתרונות על פני סטרואידים אחרים. אני חושב שרוב האנשים ממהרים לקטול אותו רק בגלל שהם מתנהגים כמו קופים, אם מישהו אומר שזה רעיל ומסוכן, אז כולם ישר חוזרים ומצטטים. לכל תרופה יש סיכונים ותופעות לוואי, לתרופה פשוטה כמו אקמול, יש עלון שלם שלאחר הקריאה בו עוברות לך מחשבות על מוות.
כל תרופה נמדדת לפי עלות תועלת, כמה היא מועילה וכמה מזיקה.
אומנם לסייקל ראשון מומלץ להימנע משימוש בדיבול, אך לא הרעילות לכבד זאת הסיבה, אלא, עקב הרגישות של הרצפטורים. כל עוד רצפטורים "רעננים" מספיק חומר בסיס כמו טסט כדי לתת גירוי מספק לגדילה. כשהגוף כבר פחות מגיב לחומרים הבסיסים, אז נכנסים השילובים של האורלים או סטראוידים אחרים.
ז"א עדיף לשמור חומרים מתקדמים לסייקלים עתידים ע"מ לתת גירוי ברצפטורים בכל פעם מחדש.
פותח הפוסט, אנא פרט של שם חברות החומרים שאתה לוקח.
לא כל כך הגיוני להעלות קילו בשלושה שבועות מסייקל שאתה נמצא בו, נפוסים לבד אמור לתת לך כבר עליה של 2-3 ק"ג של מים.
לי זה מריח שמכרו לך זיופים, תעלה תמונות של החומרים.
אם אקמול מצורף עם חוברת מוות.....מה דיבול עושה לך בכבד אתה חושב?
זה שהוא בונה מסה מציון לא שללו כאן, זה שמשתמשים בו בכל ספורט אפשרי לא שללו כאן.
אמממ שכחת להזכיר שאנשים בולעים דיבול כמו סוכריות- בכל התחומים של הכוח...זה עושה את זה בריא?
שרוב הספורט לא רואה מעבר לגיל 50.
ממומלץ לפי דעתי לא להתחיל עם אוראלי בכלל....רק במיטה.
"לפי עלות תועלת, כמה היא מועילה וכמה מזיקה" אתה מעדיף לעלות עוד 2 קילו ולשלם על זה באחת בעיות הכבד וכליות הנחמדות בגיל40 +?
זה שמשתמשים בו מאז ותמיד? גם פעם לא היו עושים PCT ועושים רק אורל...אז? בריא?....
דיבול למתאמן " הממוצע" = זבל בצבע ורוד...
עזוב אותך. הוא צודק. אם יש לך מטרות מסוימות יגיע השלב שתצטרך לשלב אוראליים והרעילות שלו לכבד היא אמנם לא קטנה אך אלכוהול לא פחות רעיל.
הבעיה היותר גדולה היא אחרת, אנשים מתחילים להשתמש בחומרים למתקדמים בתור סייקל ראשון שני שלישי.
אנשים שעושים טרן סייקל שני.
יש לי משיהוא מהחדר כושר במשקל 96 קילו גובה 178 עם 8-9% ובחיים שלא לא נגע באוראל.....16 שנה הוא עושה סייקלים.
איך הוא התקדם בלי שימוש באורל?
וחוץ מזה שהוא במצב מציון מבחינת בדיקות דם ותפקוד כליות וכבד לפני חודש הוא הביא תוצאות לחדר כושר...
הטסט רפואי ללא ספק.ניסיתי לצלם מכמה זוויות מקווה שתצליחו לראות
צפה בקובץ המצורף 10006צפה בקובץ המצורף 10007צפה בקובץ המצורף 10008צפה בקובץ המצורף 10009צפה בקובץ המצורף 10010צפה בקובץ המצורף 10011