הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אפשר לדעת שקריאטין עובד?

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
יום שני שעבר התחלתי להשתמש בקריאטין , לוקח 5 גרם כל יום ושותה הרבה.
מבחינת משקלים לא ממש שם לב להבדל ולא יודע אם יש השפעה (אולי מרגיש שיש קצת השפעה אבל לא בטוח)
יום חמישי שעבר שקלתי 72 ק"ג והיום שקלתי 72.8 ק"ג (והייתי בשירותים לפני האימון ..)
זה יכול להגיד שיש ספיחת נוזלים מהקריאטין או שאי אפשר לדעת?
ואם יש ספיחת נוזלים זה אומר שהקריאטין עובד?

היום נשקלתי ולפי מה שראיתי ירדתי 150 גרם שזה מוזר ..
כי עדיין אוכל מעל הקלוריות שלי וגם אני עם קריאטין ושותה מלא אז זה מוזר ..
בחזה אני אנסה אימון הבא לעלות ל 55 קילו נראה איך ילך
ועליון ל45
יש הסבר לירידה במשקל? אולי השקילה האחרונה לא הייתה נכונה או משהו?
נשקלת באותם תנאים? (שעה\בגדים\לפני אחרי אוכל?)

יש לי שאלה גם כן בנושא : חבר שלי התחיל להשתמש בקראטין לפני כמעט 3 שבועות והוא כרגע במאסה , בשבוע הראשון הוא עלה קילו ומשהו כנירא נוזלים מהקראטין ובשבוע השני רק 200גרם . הוא לא שינה תפריט ואכל אותו דבר (השלים קלוריות מאירובי וכו' שזה מוזר ) אז הוא העלה ב250קלוריות את התפריט וכרגע הוא מחכה ליום ראשון בבוקר שיהיה לו שקילה . (5 גרם קראטין כל יום).
עכשיו השאלה היא כמה הוא אמור לעלות במשקל ביום ראשון במידה והקראטין עובד ? הרי זה מוזר ששבוע אחד יש עלייה ושבוע שני בקושי ....
השקילה הייתה באותם זמנים על הבוקר אחרי שרותים ככה שזה מדיוק.
אשמח אם מישהו יוכל לתת כיון.

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה גם כן בנושא : חבר שלי התחיל להשתמש בקראטין לפני כמעט 3 שבועות והוא כרגע במאסה , בשבוע הראשון הוא עלה קילו ומשהו כנירא נוזלים מהקראטין ובשבוע השני רק 200גרם . הוא לא שינה תפריט ואכל אותו דבר (השלים קלוריות מאירובי וכו' שזה מוזר ) אז הוא העלה ב250קלוריות את התפריט וכרגע הוא מחכה ליום ראשון בבוקר שיהיה לו שקילה . (5 גרם קראטין כל יום).
עכשיו השאלה היא כמה הוא אמור לעלות במשקל ביום ראשון במידה והקראטין עובד ? הרי זה מוזר ששבוע אחד יש עלייה ושבוע שני בקושי ....
השקילה הייתה באותם זמנים על הבוקר אחרי שרותים ככה שזה מדיוק.
אשמח אם מישהו יוכל לתת כיון.

זה גם מה שקרה לי רק שאני ירדתי בסביבות 150 גרם שזה בכלל לא הגיוני ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית