הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PowerBodybuilding תוכנית יעילה או בזבוז זמן?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
קראתי פה ושם על סוג מסויים של תוכנית אימונים הנקראת "PowerBodybuilding", ראיתי גם סרטונים של mike ohearn שבהחלט הראה ביצועים מרשימים.
הבנתי שזה לא הוא המציא את התוכנית הזאת אלא עשה גירסא קצת שונה מהמקור אז השאלות שלי הן כאלה:
1. מי המציא את המקור?
2. כמה יעילה התוכנית הזאת לטווח ארוך?
3. ואיפה יש את התוכנית המקורית (המלאה)
4. האם mike ohearn באמת שיפר אותה?
5. האם היא שווה ניסיון?

אשמח לקבל תשובות

1. לא יודע, זו שאלה לקפטן גוגל
2. יעילה בשני תנאים: א. אתה חזק. אם הסקוואט שלך 100 קילו זה לא רלוונטי לגביך. ב. אתה יכול לאכול הרבה.
3. ראה סעיף 1
4. ראה סעיף 1
5. אם אתה עומד בשני התנאים של סעיף 2, אין רע בלנסות. גנטיקה טובה יכולה לעזור מאוד. אבל הכל רק בתיאוריה כי אין הרבה דוגמאות לאנשים "מתאימים" שעשו אותה. תוכניות כוח כמו SS ואחריה טקסס מת'וד מספקות תמיד תוצאות מצויינות כשעושים אותן כמו שהן אמורות להיעשות. ויש אינספור דוגמאות לכך.
חשוב להבין שבשורה התחתונה התוכנית הזו זהה כמעט בדיוק לתוכניות כוח מתקדמות. ההבדל הוא, שבפאוורבילדינג הנפח בתרגילים העיקריים קצת יותר קטן והנפח בתרגילי העזר קצת יותר גדול. בשורה התחתונה אם אתה עושה אותה נכון משקלי העבודה שלך בתרגילים העיקריים יעלו. אה ועוד הבדל זה שבתוכנית שלו יש כל מיני תרגילי הנפצות כמו תרגילים במכונות... שזה בתוכניות כוח מתקדמות לא עושים. אבל כמו שאמרתי בשורה התחתונה הסקוואט הדדליפט הפרס והבנץ' שלך יעלו יחד עם משקל הגוף שלך -----> תתווסף לך מסת שריר.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. לא יודע, זו שאלה לקפטן גוגל
2. יעילה בשני תנאים: א. אתה חזק. אם הסקוואט שלך 100 קילו זה לא רלוונטי לגביך. ב. אתה יכול לאכול הרבה.
3. ראה סעיף 1
4. ראה סעיף 1
5. אם אתה עומד בשני התנאים של סעיף 2, אין רע בלנסות. גנטיקה טובה יכולה לעזור מאוד. אבל הכל רק בתיאוריה כי אין הרבה דוגמאות לאנשים "מתאימים" שעשו אותה. תוכניות כוח כמו SS ואחריה טקסס מת'וד מספקות תמיד תוצאות מצויינות כשעושים אותן כמו שהן אמורות להיעשות. ויש אינספור דוגמאות לכך.
חשוב להבין שבשורה התחתונה התוכנית הזו זהה כמעט בדיוק לתוכניות כוח מתקדמות. ההבדל הוא, שבפאוורבילדינג הנפח בתרגילים העיקריים קצת יותר קטן והנפח בתרגילי העזר קצת יותר גדול. בשורה התחתונה אם אתה עושה אותה נכון משקלי העבודה שלך בתרגילים העיקריים יעלו. אה ועוד הבדל זה שבתוכנית שלו יש כל מיני תרגילי הנפצות כמו תרגילים במכונות... שזה בתוכניות כוח מתקדמות לא עושים. אבל כמו שאמרתי בשורה התחתונה הסקוואט הדדליפט הפרס והבנץ' שלך יעלו יחד עם משקל הגוף שלך -----> תתווסף לך מסת שריר.

בהצלחה

אני מכיר את "חוקי תאכל הגוף יגדל" זה נכון אבל לא התכוונתי לזה.
כשהייתי לפני הצבא היה לי סקוואט בנץ' דדליפט יפים, אבל הפוסט הזה הוא לא ממש עליי אלא פתחתי אותו יותר בשביל הדיון לראות מה אומרים עליו.

הרעיון של שילוב עבודה של כוח והיפרטרופיה הוא חכם
אבל התוכנית שלו לא משהו לדעתי
תנסה 5/3/1 או PHAT, שניהם משלבות כוח והיפרטרופיה ושניהם בנויות טוב

• פותח/ת השרשור
PHAT נראת מצויין והאמת יותר הגיונית
לאיזה רמת מתאמן היא מתאימה?
העיקרון מאחרי האימונים האלה הוא להגדיל גם את הסיבים הלבנים וגם את האדומים? (כוח+היפרטרופיה) או שאני קצת מבלבל?

העיקרון מאחרי האימונים האלה הוא להגדיל גם את הסיבים הלבנים וגם את האדומים? (כוח+היפרטרופיה) או שאני קצת מבלבל?

PHAT מתאימה למתאמן בינוני אישית לא ניסיתי אותה אבל נראת כמו אחלה תכנית בשביל להעלות מסה וגם קצת כוח על הדרך

תכנית עם נפח גבוה יחסית, צריך להתרגל
מתאימה למתאמן בינוני +
כן ופחות היותר זאת המטרה
אני עובד איתה כמה חודשים ומאוד רוצה מכל הבחינות
מבחינת כוח היא לא הכי אידאלית, אבל אתה כן מתחזק איתה
רק בשביל להכניס דברים לפרופרציה עליתי 6 קילו מתחילת התוכנית (התחלתי על 7% שומן דרך אגב, היום אני 8.5 בערך)

אני מכיר את "חוקי תאכל הגוף יגדל" זה נכון אבל לא התכוונתי לזה.
כשהייתי לפני הצבא היה לי סקוואט בנץ' דדליפט יפים, אבל הפוסט הזה הוא לא ממש עליי אלא פתחתי אותו יותר בשביל הדיון לראות מה אומרים עליו.
לא דיברתי עליך ספציפית, למקרה שלא הבנת.
אין לי מושג אם הסקוואט של 60 קילו או 260 קילו. זה היה היפותטי.

לא יודע מה זה פאוור בודיבלדינג אבל אתה יכול לעבוד ככה
2 ימים של כוח בשבוע +3 ימי היפוטרופיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית