הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פתחתי כבר אשכול אבל לא הבנתי האם זה חובה לעשות העמסת פחמימות?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
אני רואה שיש הרבה מפתחי גוף ברמה גבוהה שהעמסת פחמימות שלהם היא פעם בחודש ואפילו פעם אחת ל150 יום!
כמו Dwayne אני יודע שהם על חומרים והכל אבל אי אפשר לעשות בדרך שלהם את העמסות?
וגם שאני עושה העמסה קשה לי לחזור למצב הרגיל שהוא גירעון קלורי של 650 אבל אחרי שבוע של גירעון כזה אני מתרגל שוב.
השאלה מפה זה לעשות או לא לעשות העמסה ?
ואשמח להסבר ופירוט
וגם לפני העמסה הייתי 69.7KG ואחריה הייתי 73.3KG מה עליתי בשומן או שזה 3.6KG נוזלים ? O:
תודה רבה לעוזרים!

יש לי הרגשה שאתה לא נשקל בצורה נכונה, אתה נשקל בבוקר אחרי ביקור בשירותים ? לא הגיוני תוך יום אחד לעלות בשומן ובטח שלא 3.6KG גם נוזלים לא נשמע לי ממש הגיוני

אני רואה שיש הרבה מפתחי גוף ברמה גבוהה שהעמסת פחמימות שלהם היא פעם בחודש ואפילו פעם אחת ל150 יום!
כמו Dwayne אני יודע שהם על חומרים והכל אבל אי אפשר לעשות בדרך שלהם את העמסות?
וגם שאני עושה העמסה קשה לי לחזור למצב הרגיל שהוא גירעון קלורי של 650 אבל אחרי שבוע של גירעון כזה אני מתרגל שוב.
השאלה מפה זה לעשות או לא לעשות העמסה ?
ואשמח להסבר ופירוט
וגם לפני העמסה הייתי 69.7KG ואחריה הייתי 73.3KG מה עליתי בשומן או שזה 3.6KG נוזלים ? O:
תודה רבה לעוזרים!
1. כל עוד אתה במאזן קלורי שלילי, אתה צריך לעשות העמסת פחמימות.
2. סעיף 1 לא תקף לאנשים עם % שומן יחסית גבוה (20%+), אך עדיין כדאי לתת ארוחות שלא בתפריט בשביל השקט הנפשי
3. אם נשקלת בטווח זמן של 3 ימים לאחר העמסת פחמימות, המשקל שעלית הוא נוזלים. צריכת פחמימות ונתרן = עלייה בנוזלים בגופך. זה יכול להיות 1-2 ק"ג ויכול גם להיות הרבה יותר מכך - משנה מאדם לאדם בהתאם למשתנים רבים.
4. מפתחי גוף הם בעלי דד ליין מוקצב + חומרים כאלו ואחרים בדמם = יש אפשרות לא לעשות העמסת פחמימות עד כמה ימים לפני התחרות.

• פותח/ת השרשור
1. כל עוד אתה במאזן קלורי שלילי, אתה צריך לעשות העמסת פחמימות.
2. סעיף 1 לא תקף לאנשים עם % שומן יחסית גבוה (20%+), אך עדיין כדאי לתת ארוחות שלא בתפריט בשביל השקט הנפשי
3. אם נשקלת בטווח זמן של 3 ימים לאחר העמסת פחמימות, המשקל שעלית הוא נוזלים. צריכת פחמימות ונתרן = עלייה בנוזלים בגופך. זה יכול להיות 1-2 ק"ג ויכול גם להיות הרבה יותר מכך - משנה מאדם לאדם בהתאם למשתנים רבים.
4. מפתחי גוף הם בעלי דד ליין מוקצב + חומרים כאלו ואחרים בדמם = יש אפשרות לא לעשות העמסת פחמימות עד כמה ימים לפני התחרות.
תודה רבה על התשובה 😃
2.אני באחוז שומן של 13 בערך
3.אני בהעמסה שלי גם אכלתי איזה 40גרם בערך של שומן יכול להיות שבאמת אגרתי קצת שומן ?
4.אני יכול לעשות שבועיים של חיטוב רגיל ואז ישר להמשיך עוד שבועיים עם קלן ככה הירידה תהיה גדולה מאוד ואני יסיים את החיטוב עם העמסה ? הרי בכללי קלן משפיע טוב מאוד על הירידה במשקל לא ?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה 😃
3.אני בהעמסה שלי גם אכלתי איזה 40גרם בערך של שומן יכול להיות שבאמת אגרתי קצת שומן ?
4.אני יכול לעשות שבועיים של חיטוב רגיל ואז ישר להמשיך עוד שבועיים עם קלן ככה הירידה תהיה גדולה מאוד ואני יסיים את החיטוב עם העמסה ? הרי בכללי קלן משפיע טוב מאוד על הירידה במשקל לא ?
הקפצת ההודעה לקבלת יחס

תודה רבה על התשובה 😃
3.העלאת שומן לא נגרמתבהכרח מאכילת שומן אלא ממאזן קלורי חיובי
4.עשית לי סלט..נסה לכתוב את השאלה מפורטת יותר

• פותח/ת השרשור
3.העלאת שומן לא נגרמתבהכרח מאכילת שומן אלא ממאזן קלורי חיובי
4.עשית לי סלט..נסה לכתוב את השאלה מפורטת יותר
3. אז אין סיכוי שעליתי 4 קילו של שומן ביומיים ?
4.לעשות שבועיים חיטוב ואז בלי העמסה להוסיף קלן ולהמשיך עוד שבועיים אפשרי?

אתה יכול לעלות 4 קילו שומן ביומיים, אבל זה לא פשוט
ואל תתקרב לקלן

אין סיכוי
לא רואה טעם למה לא לעשות העמסה חודש.. ושילוב עם קלן תלך לפי ההמלצות (שאני חייב להודות,שלא קראתי אליהם אף פעם מכיוון שלא השתמשתי במוצר)
אתה יכול לעלות 4 קילו שומן ביומיים, אבל זה לא פשוט
ואל תתקרב לקלן
קשה לי להאמין שמישהו יכול להעלות 4 קילו שומן ביומיים

אין סיכוי
לא רואה טעם למה לא לעשות העמסה חודש.. ושילוב עם קלן תלך לפי ההמלצות (שאני חייב להודות,שלא קראתי אליהם אף פעם מכיוון שלא השתמשתי במוצר)

קשה לי להאמין שמישהו יכול להעלות 4 קילו שומן ביומיים
בן אדם אחרי חיטוב ארוך שהחילוף חומרים שלו על הפנים והוא אוכל יומיים כמויות מטורפות של אוכל יכול לעלות 4 קילו ביומיים
אבל זה גם מאוד קיצוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית