הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א"ש ..

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
אם בחלב יש 3 אחוז שומן ואני ישתה את כל הקרטון , זה אומר שאני יעלה ב3 אחוזי שומן גם ? (שאלה מטומטמת אני יודע)

ואני הייתי 18 א.ש , עכשיו אני 15% , יש לי שריר די גדול (לא ממש) , ואני לא יודע אם להתחיל חיטוב או להישאר במסה ...

מה לעשות ?

נ.ב , אם אסור לשאול פה שאלות לא ידעתי אני פשוט חדש פה ...

אם בחלב יש 3 אחוז שומן ואני ישתה את כל הקרטון , זה אומר שאני יעלה ב3 אחוזי שומן גם ? (שאלה מטומטמת אני יודע)

ואני הייתי 18 א.ש , עכשיו אני 15% , יש לי שריר די גדול (לא ממש) , ואני לא יודע אם להתחיל חיטוב או להישאר במסה ...

מה לעשות ?

לא, אתה לא תעלה ב3 אחוזי שומן.
כתבת שאתה במסה, אבל ציינת שיירדת מ18 אחוז שומן ל15, זה לא הגיוני.
אם אתה באזור האחוזי שומן האלה תעשה חיטוב קודם ואז מסה.

מה לעשות ?

הידע שלך בתחום , כרגע, עומד על 0 .
תכיר , פרוטוקול קילוגרם - http://www.kilogram.co.il/
כל שאלה שיהיה לך התשובה נמצאת באחד המאמרים . ברגע שיהיה לך שאלה על אחד המאמרים\משהו לא מובן נשמח לעזור .

לפי מה קבעת שירדת באחוז שומן בגוף?
אגב, אולי צברת יותר שריר, ואז המאזן שריר-שומן השתנה וזה נראה כאילו אתה פחות % שומן.

Back
למעלה תחתית