הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתגרים בפייסבוק למען זכיות בתוספי תזונה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,425
מנהל
נק' מוניטין:
58,702
103,264
12,425
האשכול הקודם הלך למקומות מוזרים שלא באמת מתייחסים לכלל האוכלוסיה שאליה אני מכוון באתגרים שכאלו. אני מעוניין שכמה שיותר אנשים יוכלו להשתתף ולא קומץ של אנשי HARDCORE מהפורום. אז בעיקרון, האתגרים הללו מחוץ לתחום:

1. תחרות משקלים בכל תרגיל שהוא

2. תחרות מזון כולל שתיית חלב

צריך רעיונות מקוריים לדברים שלא דורשים יותר מידי מאמץ (לדוגמה, צילום דורש מאמץ ולא כולם רוצים להיחשף - אז צריך משהו יותר לייט).
יש למישהו רעיון מקורי לגבי העניין?

אני רואה שמה שהצעתי לא נכלל "במוזרים", אז הרעיון הוא תחרות פרסומים- פרסום מאמרים (לא משנה אם כתבת או מ-T-NATION שכדאי לתרגם לפורטל), סרטונים, תמונות מוטיבציה וכו'- להעשיר את התוכן.

מי שיעשה הכי הרבה שכיבות סמיכה? אני חושב שפשוט מזה לא יכול להיות..

אני חושב שבלי לצלם סרטון האתגר יהפוך להיות הרבה פחות מעניין מה גם שלעלות סרטון ליוטיוב זאת לא עבודה כזאת קשה שהפרס הוא תוספי מזון :]
צריך רעיון טוב 🤡

מי שמצלם את עצמו עושה סקוואט במקום הכי מוזר שיש.

בעד רעיון גדול

• פותח/ת השרשור
שוב הולכים לדברים הזויים. צריך להבין שאחוז האנשים שעושה סקוואט בחדרי הכושר שואף ל-0, כך שאין סיכוי שזה יהיה אתגר.
לכתוב מאמרים זה יותר מידי עבודה וזה ישלול 95% מהאנשים.
אני מחפש משהו פשוט וקל, כמו אתגר המתכונים שהעלנו עכשיו בקבוצה של SAN.

אני חושב שסקוואט בלי מוט רוב האנשים יכולים לעשות, דווקא רעיון נחמד.

הפדיחה הכי מצחיקה בחד"כ
מי מצלם הכי הרבה כוסיות בYOGA PANTS

ואני עדיין בקטע של הסקוואט במקום הכי לא שגרתי, לא חייב עם משקל אפשר סתם עם משקל גוף. זה יהיה חזק מאוד.

[SUB][/SUB]צריך לשלוח אנשים עם תחפושות ולבוש מוזר למכונים שלנם
יהיה משעשע לראות בדואי אסלי עושה סקוואט

שוב הולכים לדברים הזויים. צריך להבין שאחוז האנשים שעושה סקוואט בחדרי הכושר שואף ל-0, כך שאין סיכוי שזה יהיה אתגר.
לכתוב מאמרים זה יותר מידי עבודה וזה ישלול 95% מהאנשים.
אני מחפש משהו פשוט וקל, כמו אתגר המתכונים שהעלנו עכשיו בקבוצה של SAN.
ברור שלא לכתוב, אני מדבר סתם לפרסם מאמר מעניין מ-T-NATION, או לפרסם סרטון של שיא אישי חדש של KLOKOV, לפרסם תמונה מגניבה של GO HARD GO HOME וכו'- כל מיני פירסומי תוכן שיעשירו את הקהילה.

בכל מקרה-
לשתות הכי הרבה מים (בגבול הטעם הטוב)
הארוחה הכי מוזרה (מי שאוכל מאכל אחד, לא משנה כמות שהוא הכי מוזר- נניח דג זהב [לא לנסות בבית] שזה מטורף וממש טיפה. נניח סנדוויץ' עם שוקולד, טחינה, חרדל, חסה, ו-3 כפות מלח)
זמן השינה הכי ארוך
ודמה לסאן- מתכון הכושר הכי טוב (זה לא חייב להיות שייק- זה יכול להיות גם פנקייקס חלבון, או חביתת פחמימה)

הרעיון הנבחר יזכה באבקת חלבון כמו עם המשפטים לחולצות?

כן אני בטוח שמי שקורא בקבוצה בפייסבוק יודע מי זה KLOKOV

לפי מה שאתה אומר זה צריך ללכת יותר לכיוון כתיבה של משהו.. או יצירה כלשהי(פוטושופ, מוסיקה..) במחשב

משה, הוצאת את כל הכיף מהעניין...

לדעתי, היחידים שבאמת מגיע להם לקבל תוספי מזון, הם אנשי ההארדקור בפורום - ולא אף ליצן שעשה לייק בפייסבוק.
לכן, האתגרים דווקא צריכים להיות סביב משקל \ אוכל.

לדעתי תחרות מתכונים לא יתפוס..
מי באמת ישב ויכין את כל המתכונים האלו ויגיד מה יצא לו הכי טוב?
לדעתי זה חייב לכלול צילום...לא בהכרח של הבן אדם עצמו..
בכל זאת מציעים פה תוספי תזונה..מי שנמנע מלהשתתף כי אין לו כוח לצלם לדעתי לא צריך לקבל..

מי שעושה הכי הרבה פוש אפס' ואם הוא לא רוצה להיחשף שישים מסכה ...

להיכנס למקומות הכי ההזויים, ועם הדברים שנמצאים בפנים, לבצע סקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית