הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה !!

• פותח/ת השרשור Yanir22
  • פורסם בתאריך

Yanir22

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
0
107
0
אני מחפש יעוץ לסייקל מיתקדם מאוד של מסה . איזה חומרים הייתם ממליצים לסייקל ואיזה מינון !!

• פותח/ת השרשור
בטרן עוד לא נגעתי אני מאוד רוצה להכניס אותו השאלה עם הוא מתאים לסייקל מסה כי הבנתי שהוא טוב בחיטוב

בסייקל השני שלי(בעוד שנה אולי) אני מתכנן טסט + דקה ודיבול. הבנתי שזה שילוב אדיר למסה.
בינתיים אני חודש וחצי בסייקל טסט ולא מרגיש תופעות לוואי שליליות חוץ מזה שחם לי כל הזמן גם במזג אוויר הנוכחי ואני מזיע הרבה.
טרן נראה לי מטורף מבחינת תופעות לוואי ולא מתאים בכלל למישהו שלא מתחרה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גם תסייקל הזה עברתי אחי סייקל טוב עליתי בו 10 קילו ירדתי מימנו בערך שתיי קילו הדבר היחיד שהציק לי זה הפיצעונים

בעקרון טרן זה חומר מטורף למסה, הכי מטורף. זה יכול גם לשמש בחיטוב זה מטורף בכל אופן בשניהם זה תלוי בתפריט ובמטרות שלך.
אני לא הייתי הולך על טרן בשביל חיטוב כי יש דברים פחות משביתים ממנו שעושים את העבודה.

עם איזה חומרים כבר יש לך נסיון? כמה סייקלים סה"כ? ומה המינון האחרון שעשית במסה?

• פותח/ת השרשור
החומרים שעברתי הם וינסטרול .טסט אננת . סוסטנון . בולדנון . דינאבול ונפוסים . דקה . אחרון שעשיתי היה 500 טסט אננת ו400 דקה ו 30 מלג דינאבול

דיאנבול זה נפוסים , טרן הוא חומר חזק . אני מקווה שתוכל לעמוד בו
הוא מתאים מאוד למסה וגם לחיטוב וחשוב לשלב איתו טסט ולא פרובירון למה הוא משתק חזק את החשק מיני תשים לב למינונים בין הטרן לטסט

טסט 750 - 500 לשבוע
טרן קצר עדיף 50 - 100 יום כן יום לא
זה מספיק לא צריך להוסיף גם ככה הטרן הוא מאוד חזק
תראה איך אתה מסתדר איתו קודם

לא אחי , 3 פעמים בשבוע 300 מיל בשבוע יוצא
ראשון , שלישי , חמישי , יותר מידיי חומרים עם טרן זה לא טוב מניסיון
שלי ויש לי הרבה נסיון עם חומרים , עשיתי הרבה סייקלים והרבה שטויות
ערבבתי עם טרן טסט ועוד . עדיף טרן וטסט תראה תוצאות ואולי בעתיד תוסיף
מה גם תבדוק איזה חברה אתה לוקח של טרן יש מלא שלא מרגישים אני מציע
חברת פארמהקום הכי הרגשתי , כמובן שאין טרן רפואי ,

יום כן יום לא זה לפחות 4 זריקות עדיף לתת את הטרן הארוך לא? ואולי נכניס דקה 600?
למה עדיף טרן קצר מארוך ?
בא אני יסביר לך : טרן קצר אתה יכול להפסיק ותוך יומיים שלושה זה יוצא מהגוף ככה אתה יכול לשלוט עליו ולדעת אם החומר יותר מדי חזק לגוף שלך
והארוך ייקח לך בערך שבועיים עד שההשפעה תירד

נערך לאחרונה:
מפורומים בחו"ל קראתי שממליצים לקחת טסטוסטרון פחות מטרן כשמשלבים כדי להפחית כמה שאפשר את תופעות הלוואי. לדוגמה אם אתה לוקח טרן ב-300מ"ג לשבוע אז טסט יהיה 250 מ"ג. טרן חומר חזק שמספיק לקחת אותו גם לבד אבל משלבים גם טסט' כדי לשמור על תפקוד מיני וכל שאר הדברים שטסטוסטרון משפיע עליהם בגוף.

לך רק על טרן וטסט', זה חומר חזק מאוד ומשבית לא פחות. למעשה משבית על ציר כפול כמו דקה.
לשלב דקה וטרן, מיותר עד לא רצוי בהחלט.

טרן קצר או ארוך? שאלה של העדפה האמת, קצר עדיף טיפה יותר במיוחד בניסיון ראשון.
קצר מתחיל לעבוד מהר ויוצא מהר מהגוף, יש הרבה שלא מסתדרים עם טרן - זה חומר שהוא פי חמש אנדרוגני ופי חמש אנבולי.
ייתכן שתרגיש דאונים איתו או כל מיני תופעות אחרות, תעשה קצר.
מה גם שבקצר הוא יוצא מהר מהגוף ואפשר להתחיל סייקל ריפוי מהר יותר.

אל תריץ אותו יותר מ8 שב' במיוחד לא בהתחלה, לפחות לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית