הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה-תיקון שגיאות כתיב ב-Chrome

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שבוע טוב לכולם!

למי שמשתמש בכרום, ידוע בטח שבמידה והוא רשם מילה כלשהי לא נכון, היא תופיע לו עם פס אדום מתחת בתור התראה לשגיאות.
העניין הוא שיש את זה רק באנגלית.
באייפון שלי, למשל, זה מתקן גם רוסית!

השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף עוד שפות לתיקון השגיאות?
אולי קיימות תוכנות שעובדות תוך כדי כתיבה בדפדפן?
ראיתי שיש תוכנות חיצוניות, שרושמים בהן מה שרוצים ואז מעתיקים את זה לדפדפן, אבל זה לא מעניין אותי, רוצה משהו שיעבוד ישירות כמו זאת שמובנת בכרום.

תודה לעוזרים!

מקש ימני על חלון התגובה:
Spell-checker options ואז בוחרים בעברית. החיסרון הגדול כאן זה שאם אתה מסמן עברית, הוא לא בודק יותר באנגלית עד שאתה לא משנה את זה בחזרה. כך שאם יש לך הודעה שמכילה 2 שפות או יותר, זה יבדוק שגיאות כתיב רק בשפה שבחרת באופציה הזו.
אני מניח שיש פלאגין לזה איפשהו, צריך לחפש.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!😃
צריך לבדוק אם יש באמת פלאגין כזה שמאפשר בדיקת איות לכמה שפות בו זמנית.

מקש ימני על חלון התגובה:
Spell-checker options ואז בוחרים בעברית. החיסרון הגדול כאן זה שאם אתה מסמן עברית, הוא לא בודק יותר באנגלית עד שאתה לא משנה את זה בחזרה. כך שאם יש לך הודעה שמכילה 2 שפות או יותר, זה יבדוק שגיאות כתיב רק בשפה שבחרת באופציה הזו.
אני מניח שיש פלאגין לזה איפשהו, צריך לחפש.

מכיר אולי פלאגאין שכשאני מסמן מילה ולוחץ לחצן ימני עליה הוא נותן לי אפשרות לתרגם אותה?

השאלה מופנת לא רק אליך כמובן.

מכיר אולי פלאגאין שכשאני מסמן מילה ולוחץ לחצן ימני עליה הוא נותן לי אפשרות לתרגם אותה?

השאלה מופנת לא רק אליך כמובן.
תוכנה, Babylon לדוגמה. אם יש לך OSX זה כבר מובנה במערכת ההפעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית