הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט 60KG

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
אם יש משהו שאני עושה לא בסדר אז אשמח אם תגידו לי גם מה לעשות כדי לשפר את זה

[video=youtube_share;LkN2V2iVyyg]http://youtu.be/LkN2V2iVyyg[/video]

• פותח/ת השרשור
מה הפיתרון לברכיים הגולשות? אני מתיישב אחורה כמה שאני יכול ופותח ברכיים גם כן כמה שאני יכול

איך אפשר למנוע עיגול של הגב בתחתית? אני מנסה לכווץ אבל כשאני מגיע למטה זה באופן טבעי מתעגל טיפה

נערך לאחרונה:
השלב בו בגב מתעגל נקרא באט ווינק, זה בסדר אצלך זה לא מוגזם אז תתעלם מההערה על זה.
שאתה מגיע לתחתית את מאבד מתח בהאמסטינג וגולש קדימה, המשקל עובר לקצות אצבעות שלך. תמתח חזה, דחוף ברכיים לצדדים בכל הכח ושאתה מתחיל לרדת תנסה לרדת בצורה מבוקרת כדי שתוכל לשמור על טכניקה כמה שיותר מדוייקת, (יחסוך לך הרבה שתגיע למשקלים גדולים יותר). משהו שעזר לי זה להתחיל את התנועה בשחרור הברכיים ולתת לה לגלוש כמה ס"מ קדימה ובעצם לנסות לנעול אותם כמה שיותר במקום למשך כל התנועה, שהיא בעצם התיישבות אחורה.
ד.א אתה לא חייב לרדת כל כך נמוך.

זה הזווית שצריכה ליהיות לך:
fullsquat.jpg

בהצלחה

אתה לא מתיישב אחורה, אתה יורד למטה וקורס קדימה.
תתחיל מלשבת אחורה.

תעבוד על סקוואט מול קיר [FTWS]

• פותח/ת השרשור
אתה לא מתיישב אחורה, אתה יורד למטה וקורס קדימה.
תתחיל מלשבת אחורה.

תעבוד על סקוואט מול קיר [FTWS]

אני חושב שאני כן מתיישב אחורה. בתחילת הפעולה אני דבר ראשון לוקח את התחת ודוחף אותו אחורה כמה שיותר, ויורד למטה. מעצם התנועה החזה באופן טבעי זז קדימה. אז למה בדיוק הכוונה ב "להתיישב אחורה"? כי אין לי בעיה סתם לרדת למטה עם הגוף ואז החזה לא יקרוס קדימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית