הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה מקום מומלץ להזריק.

יניב ב

משתמש מתחיל
252
2
נק' מוניטין:
9
252
2
באיזה שריר מומלץ להזריק עם אדם צריך לעשות זאת לבדו? ובנוסף רציתי לדעת אם יש סיכונים שונים באזורים מבחינת פגיעה בעצב?כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

ירך ימנית/שמאלית,
ישבן ימני/שמאלי
אם אתה מתחיל בסייקל של טסט 2 זריקות בשבוע אז מספיק לך לעשות רוטציה ל-2 איזורים. זאת אומרת, לדוגמה יום שישי מזריק לישבן ימני, יום שלישי ירך ימנית.
אם תזריק לירך אז רוב הסיכויים שיקרה לך מצבים של פגיעה בעצב ואתה תראה התכווצות ברגל אבל זה לא משהו כואב או מפחיד. פשוט להוציא את המחט להחליף אותה ולהזיז מעט מהנקודה ולהזריק שוב. אם אתה עושה לבד את הזריקות(כמוני), ואתה לא כל כך גמיש ויכול להגיע לישבן אז תעשה רוטציה של ירך ימנית ושמאלית.
לירך אגב הייתי ממליץ על מחט 25G שהיא בעלת קוטר קטן יחסית וכמעט לא מורגשת. הישבן פחות רגיש וכמעט ולא מרגישים את המחט גם בקוטר גדול יותר.

גם אפשרי למרות שאני בתור מתחיל בכלל לא חשבתי להתקרב לאיזור של הידיים. גם בגלל פחד לפגוע בוורידים וגם קראתי שזה ממש כואב.

שטויות.
לא כואב בכתף בכלל (במידה והחומרים איכותיים ואתה לא מתפרע ומזריק 70CC), נוח ועם מחט נכונה אין שום פגיעות בורידים.
חוץ מזה - נו, פגעת בוריד... אתה הרי מבצע משיכת וידוא ורואה שלא עולה דם, אם עולה אתה מוציא את המחט, מחליף אותה ושם כמה מ"מ ליד.

• פותח/ת השרשור
ירך ימנית/שמאלית,
ישבן ימני/שמאלי
אם אתה מתחיל בסייקל של טסט 2 זריקות בשבוע אז מספיק לך לעשות רוטציה ל-2 איזורים. זאת אומרת, לדוגמה יום שישי מזריק לישבן ימני, יום שלישי ירך ימנית.
אם תזריק לירך אז רוב הסיכויים שיקרה לך מצבים של פגיעה בעצב ואתה תראה התכווצות ברגל אבל זה לא משהו כואב או מפחיד. פשוט להוציא את המחט להחליף אותה ולהזיז מעט מהנקודה ולהזריק שוב. אם אתה עושה לבד את הזריקות(כמוני), ואתה לא כל כך גמיש ויכול להגיע לישבן אז תעשה רוטציה של ירך ימנית ושמאלית.
לירך אגב הייתי ממליץ על מחט 25G שהיא בעלת קוטר קטן יחסית וכמעט לא מורגשת. הישבן פחות רגיש וכמעט ולא מרגישים את המחט גם בקוטר גדול יותר.
תוכל לתת לי בבקשה מיקום יותר מדויק של היכך

אחי אתה לא סגור על עצמך בדברים האלה שהם דברים קטנים אז אתה לא מוכן עדיין להתחיל את הסייקל. הייתי ממליץ שתחרוש קצת על האינטרנט שתבין קצת יותר למה אתה נכנס. אני אומר את זה לטובתך ולא כי אני איזה מר עולם שיודע על הנושא הכל, גם לי לא היה ידע בנושא אבל זה מאוד עניין אותי וקראתי הרבה לפני.

• פותח/ת השרשור
אחי אתה לא סגור על עצמך בדברים האלה שהם דברים קטנים אז אתה לא מוכן עדיין להתחיל את הסייקל. הייתי ממליץ שתחרוש קצת על האינטרנט שתבין קצת יותר למה אתה נכנס. אני אומר את זה לטובתך ולא כי אני איזה מר עולם שיודע על הנושא הכל, גם לי לא היה ידע בנושא אבל זה מאוד עניין אותי וקראתי הרבה לפני.
אני מברר ליפני שאני עושה. פשוט ניסיתי להבין אך מצליחים להזריק לבד אולי אני לא מספיק גמיש ואחרים כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית