עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אפשרי למרות שאני בתור מתחיל בכלל לא חשבתי להתקרב לאיזור של הידיים. גם בגלל פחד לפגוע בוורידים וגם קראתי שזה ממש כואב.
תוכל לתת לי בבקשה מיקום יותר מדויק של היכךירך ימנית/שמאלית,
ישבן ימני/שמאלי
אם אתה מתחיל בסייקל של טסט 2 זריקות בשבוע אז מספיק לך לעשות רוטציה ל-2 איזורים. זאת אומרת, לדוגמה יום שישי מזריק לישבן ימני, יום שלישי ירך ימנית.
אם תזריק לירך אז רוב הסיכויים שיקרה לך מצבים של פגיעה בעצב ואתה תראה התכווצות ברגל אבל זה לא משהו כואב או מפחיד. פשוט להוציא את המחט להחליף אותה ולהזיז מעט מהנקודה ולהזריק שוב. אם אתה עושה לבד את הזריקות(כמוני), ואתה לא כל כך גמיש ויכול להגיע לישבן אז תעשה רוטציה של ירך ימנית ושמאלית.
לירך אגב הייתי ממליץ על מחט 25G שהיא בעלת קוטר קטן יחסית וכמעט לא מורגשת. הישבן פחות רגיש וכמעט ולא מרגישים את המחט גם בקוטר גדול יותר.
אני מברר ליפני שאני עושה. פשוט ניסיתי להבין אך מצליחים להזריק לבד אולי אני לא מספיק גמיש ואחרים כן.אחי אתה לא סגור על עצמך בדברים האלה שהם דברים קטנים אז אתה לא מוכן עדיין להתחיל את הסייקל. הייתי ממליץ שתחרוש קצת על האינטרנט שתבין קצת יותר למה אתה נכנס. אני אומר את זה לטובתך ולא כי אני איזה מר עולם שיודע על הנושא הכל, גם לי לא היה ידע בנושא אבל זה מאוד עניין אותי וקראתי הרבה לפני.
מה הבעיה להזריק בישבן או בכתף לבד