הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה קפאין שלא משפיע

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היום השתמשתי בקפאין (פרולאב) בפעם הראשונה בחיי , לקחת את הכדור על בטן ריקה (3שעות של צום) וכלום !! לא הרגשתי כלום !
מה לעשות ??

קח אותו כחצי שעה לפני אימון על בטן ריקה, או שעה לפני אימון עם אוכל [ככה אני עושה וזה הכי טוב לי].
אגב, איזה מינון אתה לוקח? 200 לא משפיע עליי, 400 זה סבבה, היום ניסיתי 500 והיה פצצה!

• פותח/ת השרשור
קח אותו כחצי שעה לפני אימון על בטן ריקה, או שעה לפני אימון עם אוכל [ככה אני עושה וזה הכי טוב לי].
אגב, איזה מינון אתה לוקח? 200 לא משפיע עליי, 400 זה סבבה, היום ניסיתי 500 והיה פצצה!
500? זה מינון מטורף , לא ? כאילו זה בגדר האפשרי אבל זה הרבה...
לקחתי חצי שעה לפני האימון על בטן ריקה ולא הרגשתי כלום ...

500? זה מינון מטורף , לא ? כאילו זה בגדר האפשרי אבל זה הרבה...
לקחתי חצי שעה לפני האימון על בטן ריקה ולא הרגשתי כלום ...
לא מטורף, אפשרי עד כפי 10 ממשקל גוף [במיליגרמים כמובן], אני שוקל כרגע 80, אני יכול עד 800. זה הרבה.
אני לא מתכוון להגיע ל800, אבל כבר מה400 התייאשתי ועשיתי גם ניקוי פעמיים, והפעם החלטתי שאני ממשיך עד 600 ורק אז ניקוי.
כמה לקחת? 200?

• פותח/ת השרשור
לא מטורף, אפשרי עד כפי 10 ממשקל גוף [במיליגרמים כמובן], אני שוקל כרגע 80, אני יכול עד 800. זה הרבה.
אני לא מתכוון להגיע ל800, אבל כבר מה400 התייאשתי ועשיתי גם ניקוי פעמיים, והפעם החלטתי שאני ממשיך עד 600 ורק אז ניקוי.
כמה לקחת? 200?
כן , אז אתה אומר שאפשרי 400 כאילו לקחת שני כדורים ? לא עדיף קודם 300מ''ג .?.
שוקל כמעט 70 ק''ג.

לפי מה שאני הבנתי אם אין על הכדור פס באמצע , זה שאתה חוצה את הכדור לא אומר בהכרח שקיבלת חצי כדור שמכיל 100 מ"ג , ובכדורים של פרולאב אין פס באמצע ככה שאתה לא יכול להגיד שלקחת 300 , זה יכול להיות 250/240 וכדומה.

לפי מה שאני הבנתי אם אין על הכדור פס באמצע , זה שאתה חוצה את הכדור לא אומר בהכרח שקיבלת חצי כדור שמכיל 100 מ"ג , ובכדורים של פרולאב אין פס באמצע ככה שאתה לא יכול להגיד שלקחת 300 , זה יכול להיות 250/240 וכדומה.
וגם מה הוא תמיד מתפורר שחותכים אותו, אחרי זה אני מלקק את הפירורים כמו מטומטם חח

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שזה לא משפיע אליהם כ"כ
אבל בכללי,למה ללכת לאימון על 3 שעות של צום?
כי ידעתי שאם אני ירצה לנסות את הקפאין אני אצטרך לחכות שעתיים (זה מה שהבנתי) ואם הייתי עושה את זה לא היה לי זמן להתאמן...
להבא אני יתאמן אחרי שאכלתי יותר טוב..

כי ידעתי שאם אני ירצה לנסות את הקפאין אני אצטרך לחכות שעתיים (זה מה שהבנתי) ואם הייתי עושה את זה לא היה לי זמן להתאמן...
להבא אני יתאמן אחרי שאכלתי יותר טוב..
כן אני גם חושב שתנסה למצוא את האיזון

• פותח/ת השרשור
תנסה לקחת חצי שעה לפני אימון ביחד עם אוכל.
אם עדיין לא, תוסיף עוד חצי.
אבל עם אוכל זה אמור להשפיע אחרי יותר זמן , מה אתה אומר על ארוחה יחסית קלה 350 מ''ל חלב + 2 בננות + כפית נס קפה + כדור קפאין. (שעה לפני).

אבל עם אוכל זה אמור להשפיע אחרי יותר זמן , מה אתה אומר על ארוחה יחסית קלה 350 מ''ל חלב + 2 בננות + כפית נס קפה + כדור קפאין. (שעה לפני).
אני גם לפעמים שותה נס ולוקח כדור אחד שעה לפני אימון זה בסדר

תוריד במינון של קפה אם אתה שותה זה מחליש את ההשפעה של הכדורי קפאין, תעשה גם הפסקה תקופה מסוימת זה יעזור לקבל השפעה טובה שתחזור

• פותח/ת השרשור
היום לקחתי כפית קפה + כדור קפאין והאמת זה רק עשה לי חשק לישון (לקחתי את הקפאין עם ארוחה כלה - 300קלוריות)
מה אתם אומרים לנסות 2 כדורים ?

תנסה 1 וחצי, אחר כך 2.
אל דאגה, יש כאלה ש200 לא משפיע עליהם, אבל 400 מעיף אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית