מה יותר טוב מקרמבו בחורף? 50 קרמבו!

• פותח/ת השרשור Rashe
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מישהו שאני מכיר (בן 16) סיים 2ק"ג ב-BBB בחופש הגדול, הקיא באמצע אבל חזר וסיים כמו גדול

כמו שאמרתי - 2 לא נשמע לי מפחיד מדי...
ואם אתה מקיא באמצע = מפנה מקום, זה לא חוכמה

להקיא ולחזור לאכול זה לחלשים...
כבוד על הקרמבויים, אתה תמיד מנסה לאכול כמה שיותר מהר או שאתה אוכל מהר בשביל לא להרגיש שובע?

• פותח/ת השרשור
להקיא ולחזור לאכול זה לחלשים...
כבוד על הקרמבויים, אתה תמיד מנסה לאכול כמה שיותר מהר או שאתה אוכל מהר בשביל לא להרגיש שובע?

שילוב של השתיים, אם יהיה מדובר בכמות גדולה ממש...כמו נגיד ההמבורגר 3 קילו, אני יקח את הזמן וילעס יותר (או לפחות ילעס לעומת הסרטונים הקודמים שזה היה דחף משני) לצמצם את הנפח...חוץ מזה שזה הרבה יותר "סינמטי" לאכול "מלוכלך" ואני ספק אם מישהו היה יושב מסתכל עלי סתם אוכל קרמבויים במשך חצי שעה...

המבורגר 3.2? איפה יש דבר כזה?
מה שכן, אתה יכול לנסות את ה2 קילו בR בריבוע, זה התכנון שלי לסיום החיטוב 🤘
העלו פה קופון לקאסה דה ברזיל בראשון קופון ב80 שקל בשווי של 170 לארוחת אכול כפי יכולתך , כולל אסאדו ועוד כמה דברים לא יותר שווה לך ?

העלו פה קופון לקאסה דה ברזיל בראשון קופון ב80 שקל בשווי של 170 לארוחת אכול כפי יכולתך , כולל אסאדו ועוד כמה דברים לא יותר שווה לך ?
לא, כי הבנתי שקאסה דו ברזיל מגעיל..
ואיך אני אמור להגיע לראשון.<?

חח ברגע שראיתי את הכותרת של הנושא ידעתי על מי מדובר, מטורף כרגיל :D

שילוב של השתיים, אם יהיה מדובר בכמות גדולה ממש...כמו נגיד ההמבורגר 3 קילו, אני יקח את הזמן וילעס יותר (או לפחות ילעס לעומת הסרטונים הקודמים שזה היה דחף משני) לצמצם את הנפח...חוץ מזה שזה הרבה יותר "סינמטי" לאכול "מלוכלך" ואני ספק אם מישהו היה יושב מסתכל עלי סתם אוכל קרמבויים במשך חצי שעה...

מסכים איתך, גם אם היית מוסיף חצי דקה~דקה לכל סרטון זה עדיין היה מטורף

רגע, בהנחה והתחלת לאכול והגיע הרגע ואתה צריך לצאת ל"הפסקת שירותים"- אתה עושה את זה? כי לאכול 3 קילו בשר בלי לחרבן נשמע נורא סדיסטי.
יש בחור שמופיע בסדרה man vs food, הוא גם מריץ אתגרים מטורפים של אוכל. פסטות, בשר, גבינות- בהחלט מרשים ויש לו שם כמה אתגרים חולניים אבל לוקחים בערך 25-40 דקות של אכילה.
ואיך כל האתגרים האלה משפיעים לך על האימונים/תזונה? נניח ואתה בחיטוב או במאסה?

• פותח/ת השרשור
רגע, בהנחה והתחלת לאכול והגיע הרגע ואתה צריך לצאת ל"הפסקת שירותים"- אתה עושה את זה? כי לאכול 3 קילו בשר בלי לחרבן נשמע נורא סדיסטי.
יש בחור שמופיע בסדרה man vs food, הוא גם מריץ אתגרים מטורפים של אוכל. פסטות, בשר, גבינות- בהחלט מרשים ויש לו שם כמה אתגרים חולניים אבל לוקחים בערך 25-40 דקות של אכילה.
ואיך כל האתגרים האלה משפיעים לך על האימונים/תזונה? נניח ואתה בחיטוב או במאסה?
אז אנחנו בבעיה 😛, אני משתדל לבלות קצת בשירותים לפני כל אתגר לבוא ״ריק״..
באותו היום שהתחלתי עם האתגרים האלה, חזרתי ל-SS, תראה את הסרטון הראשון שלי של הסושי, תשווה עם הסרטון של הקרמבו, עליתי סביבות ה-8-10 קילו בחודשיים
לאן נעלמו כל הביסקוויטים ? 😲
לא יודע..

אם אתה מדבר על מה שבמבה אמר זה הסניף בבאר שבע , בראשון אכלתי לא מזמן ויש שם אחלה בשר.

הבשר שם סביר.
קצת ביאס שלקח לפעמים הרבה זמן עד שהם עשו עוד סבב של בשרים.

הייתי רק בקאסה בראשון, לא יודע איך זה בסניפים אחרים.

הבשר שם סביר.
קצת ביאס שלקח לפעמים הרבה זמן עד שהם עשו עוד סבב של בשרים.

הייתי רק בקאסה בראשון, לא יודע איך זה בסניפים אחרים.
תתכונן, אני מסיים תחיטוב והולכים לR בריבוע לבדוק את מנת ה"R ברביעית". :hoel

• פותח/ת השרשור
תותח!
מתי יהיה סירטון חדש?

תירשם לעמוד ביוטיוב ותקבל הודעה איך שמשהו עולה, יותר טוב שים לייק בפייסבוק ותקבל עידכון יום לפני.

אני משתדל לעשות סירטון כל שבוע, אם לא יוצא אז שבועיים. עכשיו אני במגעים עם כמה רשתות טלוויזיה לעשות איזה משהו אז אולי יקח קצת זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית