- פותח/ת השרשור
מישהו שאני מכיר (בן 16) סיים 2ק"ג ב-BBB בחופש הגדול, הקיא באמצע אבל חזר וסיים כמו גדול
כמו שאמרתי - 2 לא נשמע לי מפחיד מדי...
ואם אתה מקיא באמצע = מפנה מקום, זה לא חוכמה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו שאני מכיר (בן 16) סיים 2ק"ג ב-BBB בחופש הגדול, הקיא באמצע אבל חזר וסיים כמו גדול
להקיא ולחזור לאכול זה לחלשים...
כבוד על הקרמבויים, אתה תמיד מנסה לאכול כמה שיותר מהר או שאתה אוכל מהר בשביל לא להרגיש שובע?
העלו פה קופון לקאסה דה ברזיל בראשון קופון ב80 שקל בשווי של 170 לארוחת אכול כפי יכולתך , כולל אסאדו ועוד כמה דברים לא יותר שווה לך ?המבורגר 3.2? איפה יש דבר כזה?
מה שכן, אתה יכול לנסות את ה2 קילו בR בריבוע, זה התכנון שלי לסיום החיטוב 🤘
לא, כי הבנתי שקאסה דו ברזיל מגעיל..העלו פה קופון לקאסה דה ברזיל בראשון קופון ב80 שקל בשווי של 170 לארוחת אכול כפי יכולתך , כולל אסאדו ועוד כמה דברים לא יותר שווה לך ?
שילוב של השתיים, אם יהיה מדובר בכמות גדולה ממש...כמו נגיד ההמבורגר 3 קילו, אני יקח את הזמן וילעס יותר (או לפחות ילעס לעומת הסרטונים הקודמים שזה היה דחף משני) לצמצם את הנפח...חוץ מזה שזה הרבה יותר "סינמטי" לאכול "מלוכלך" ואני ספק אם מישהו היה יושב מסתכל עלי סתם אוכל קרמבויים במשך חצי שעה...
אם אתה מדבר על מה שבמבה אמר זה הסניף בבאר שבע , בראשון אכלתי לא מזמן ויש שם אחלה בשר.לא, כי הבנתי שקאסה דו ברזיל מגעיל..
ואיך אני אמור להגיע לראשון.<?
אז אנחנו בבעיה 😛, אני משתדל לבלות קצת בשירותים לפני כל אתגר לבוא ״ריק״..רגע, בהנחה והתחלת לאכול והגיע הרגע ואתה צריך לצאת ל"הפסקת שירותים"- אתה עושה את זה? כי לאכול 3 קילו בשר בלי לחרבן נשמע נורא סדיסטי.
יש בחור שמופיע בסדרה man vs food, הוא גם מריץ אתגרים מטורפים של אוכל. פסטות, בשר, גבינות- בהחלט מרשים ויש לו שם כמה אתגרים חולניים אבל לוקחים בערך 25-40 דקות של אכילה.
ואיך כל האתגרים האלה משפיעים לך על האימונים/תזונה? נניח ואתה בחיטוב או במאסה?
לא יודע..לאן נעלמו כל הביסקוויטים ? 😲
אם אתה מדבר על מה שבמבה אמר זה הסניף בבאר שבע , בראשון אכלתי לא מזמן ויש שם אחלה בשר.
תתכונן, אני מסיים תחיטוב והולכים לR בריבוע לבדוק את מנת ה"R ברביעית". :hoelהבשר שם סביר.
קצת ביאס שלקח לפעמים הרבה זמן עד שהם עשו עוד סבב של בשרים.
הייתי רק בקאסה בראשון, לא יודע איך זה בסניפים אחרים.
👏🙌👏🙌👏🙌👏🙌
עכשיו אתה סלב !! אל תשכח מאיפה באתה חחח.
תותח!
מתי יהיה סירטון חדש?