הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פלאו

tomer.sh

משתמש פעיל
744
0
נק' מוניטין:
35
744
0
הנושא בטח נטחן פה המון, יש לי שאלה קטנה למי שניסה פלאו. האם זה נכון שלא מרגישים עייפות במהלך היום בדיאטת פלאו?

הנושא בטח נטחן פה המון, יש לי שאלה קטנה למי שניסה פלאו. האם זה נכון שלא מרגישים עייפות במהלך היום בדיאטת פלאו?
בעיקרון בהתחלה כן יש עייפות ורצון עז לפחמימות אבל אחר''כ שנהם עוברים , אני אישית לא עשיתי אבל הרבה אנשים שאני מכיר שעשו ועושים מאוד מרוצים וטוענים שהם מרגישים הרבה יותר טוב (הן בקטע של העייפות).

זה נכון.
אני כבר בפליאו שבועיים וחצי בערך ואני מרגיש הרבה יותר טוב, פחות רעב ופחות עייף ואפילו גם יותר מרוכז.
אבל במקביל אני גם הפסקתי עם ריספרדל (בהסכמת הפסיכיאטר כמובן) שיש לה תופעות לוואי, אבל זה לא סותר את העובדה שהPALEO עוזר לי הרבה.
אבל אני חייב להוסיף שבשבועיים הראשונים שאתה עושה PALEO אתה תהיה רעב ואתה תרצה לאכול הרבה (בעיקר פירות ומתוקים), אבל זה עובר אחרי שבועיים ככה. מהניסיון שלי אני הייתי רעב בשבועיים הראשוני

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה נכון.
אני כבר בפליאו שבועיים וחצי בערך ואני מרגיש הרבה יותר טוב, פחות רעב ופחות עייף ואפילו גם יותר מרוכז.
אבל במקביל אני גם הפסקתי עם ריספרדל (בהסכמת הפסיכיאטר כמובן) שיש לה תופעות לוואי, אבל זה לא סותר את העובדה שהPALEO עוזר לי הרבה.
אבל אני חייב להוסיף שבשבועיים הראשונים שאתה עושה PALEO אתה תהיה רעב ואתה תרצה לאכול הרבה (בעיקר פירות ומתוקים), אבל זה עובר אחרי שבועיים ככה. מהניסיון שלי אני הייתי רעב בשבועיים הראשוני

אתה מתכוון שהגוף אחרי שבועים פחות מציק בתחושת הרעב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית