הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ בבחירת שק איגרוף

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
אני רוצה לקנות שק איגרוף ולהתחיל להתאמן עליו כי גם הבנתי שזאת פעילות ששורפת הרבה קלוריות וגם הרבה זמן רציתי להתחיל להתעסק באיגרוף.

עכשיו אין לי ידע בזה ואני מחפש שק איגרוף בתקציב של בערך 300 שקל. אני לא ממש יודע איזה שק ובאיזה משקל הוא צריך להיות כי אני רואה הרבה סוגים מ20 קילו עד 150.

יש את השק הזה שהוא נראה לי נחמד http://www.sportcenter.co.il/product/58295,2545,25636.aspx

יש מישהו שמבין בזה ויכול להמליץ על משהו טוב בתקציב הזה?

תשמע אני לא מבין בזה כ"כ אבל אני יכול לומר לך מניסיון של חברים שלי
פחות מ100 קילו אל תקנה

דבר ראשון אם אתה רוצה להתחיל לעסוק באיגרוף אני מציע לך להרשם למועדון מסודר ולהתחיל להתאמן, סתם להרביץ לשק לא יתן לך כלום חוץ מלשרוף קצת קלוריות.
משקל השק די תלוי במשקל שלך, אם אתה פחות מ-80 קילו בערך הייתי הולך על שק ששוקל בערך 40 קילו, יותר מזה אז לך על הכבדים יותר. 100 קילו נשמע מוגזם במיוחד כשהוא רוצה שק זול.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אם אתה רוצה להתחיל לעסוק באיגרוף אני מציע לך להרשם למועדון מסודר ולהתחיל להתאמן, סתם להרביץ לשק לא יתן לך כלום חוץ מלשרוף קצת קלוריות.
משקל השק די תלוי במשקל שלך, אם אתה פחות מ-80 קילו בערך הייתי הולך על שק ששוקל בערך 40 קילו, יותר מזה אז לך על הכבדים יותר. 100 קילו נשמע מוגזם במיוחד כשהוא רוצה שק זול.

הייתי רוצה להירשם למועדון אבל אני גר בחדרה והכי קרוב שיש זה כפפת הזהב באור עקיבא שזה 20 דקות - חצי שעה נסיעה ממני ואין לי איך להגיע לשם על בסיס קבוע.

אני שוקל 70 קילו אני רק רוצה שק שלא יעוף בכל מכה שלי ושיהיה אפשר להתאמן עליו נורמלי. אתה חושב שהשק שאלתי לגביו הוא סבבה?

תלוי גם איזה גודל שק אתה רוצה.
אם אתה מחפש שק לבעיטות אז מן הסתם אתה תצטרך שק ארוך של 1.80 בערך במשקל של 80-100 קילו.
אם אתה מחפש שק לאגרופים בלבד אז שק של 80-100 ס"מ יספיק והמשקל שלו צריך להיות בין 40 ל60.
קח בחשבון שאם אתה הולך לדוגמה על אופציה ב' וקונה את השק של ה40 אז בהתחלה הוא לא יזוז מכל מכה ויזה ירגיש נהדר אבל אחרי אימונים הוא יתחיל לזוז יותר מדי אז כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת את ה60 בדוגמה הזאת.
השק הראשון שלי היה 40 ק"ג 80 ס"מ שהייתי קטן (16 בערך) והוא ענה על הציפיות.
קח בחשבון שאם אתה לא יודע לתת מכה ואתה מתאמן עם הידיים בלי הגנה מסוימת אז משק לא כבד אתה יכול לגרום לנזק רציני לכף היד.

• פותח/ת השרשור
תלוי גם איזה גודל שק אתה רוצה.
אם אתה מחפש שק לבעיטות אז מן הסתם אתה תצטרך שק ארוך של 1.80 בערך במשקל של 80-100 קילו.
אם אתה מחפש שק לאגרופים בלבד אז שק של 80-100 ס"מ יספיק והמשקל שלו צריך להיות בין 40 ל60.
קח בחשבון שאם אתה הולך לדוגמה על אופציה ב' וקונה את השק של ה40 אז בהתחלה הוא לא יזוז מכל מכה ויזה ירגיש נהדר אבל אחרי אימונים הוא יתחיל לזוז יותר מדי אז כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת את ה60 בדוגמה הזאת.
השק הראשון שלי היה 40 ק"ג 80 ס"מ שהייתי קטן (16 בערך) והוא ענה על הציפיות.
קח בחשבון שאם אתה לא יודע לתת מכה ואתה מתאמן עם הידיים בלי הגנה מסוימת אז משק לא כבד אתה יכול לגרום לנזק רציני לכף היד.

אני רוצה להשתמש גם בכפפות אבל לא ממש יודע איזה טובות ואיזה לא, אין לי ממש ידע בנושא. נראה לי שאני ילך על שק של 80 קילו.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה שק שיתאים גם לבעיטות?

והתקציב שלך לא יספיק..

כן, מה התקציב לפי דעתך שיספיק לשק שלא יהרס אחרי תקופה קצרה ויתאים במשקל ובגובה למשקל שלי (1.72 ושוקל 70)

ותודה רבה על העזרה אחי

תראה התקציב שלך מאוד מאוד בעייתי.
חיפשתי עכשיו ברשת משהו ברמה סבירה במחיר נמוך והכי זול שמצאתי זה שק בגודל של 145 ס"מ משקל 60 ק"ג במחיר של 500.
התנסתי בעבר עם אחד השקים שם והם ברמה סבירה מאוד ונותנים תמורה מעולה לכסף (חסרון אחד מורגש זה שהמכה לא "מחליקה" על השק ויכול מאוד לכאוב וליצור הרגשה שהיד "שורפת" אבל זה בגלל הציפוי שהוא לא עור ואפילו לא דמוי עור)
http://www.intersport.co.il/p2.html (מדבר על ה60 ק"ג).

רמה אחד מעל יש שק דמוי עור בגודל של 1.8 מטר משקל 70 ק"ג שעולה 720, יצא לי להתאמן הרבה עם שק מהסוג הזה אבל לא עם זה ספיציפית.
שק טוב מאוד שמרגיש הרבה יותר נוח לידיים.
http://gymshop.co.il/products/1280.html

כמובן שברמה מעליהם נמצאים השקים העשויים מעור אבל העלות כבר מעל 1000 ש"ח (לפעמים גם מעל 2000).
אל תשכח שיש להוסיף עוד כסף לכפפות/חותלות אגרוף.

אני מאוד ממליץ לך לחשוב עד כמה אתה תשתמש בזה ועד כמה אתה יודע איך לתת מכה בלי לגרום נזק לידיים שלך כי זה יכול לקרות בקלות (לצערי מניסיון).
שווה לבדוק גם ביד 2 אולי תמצא משהו טוב.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תראה התקציב שלך מאוד מאוד בעייתי.
חיפשתי עכשיו ברשת משהו ברמה סבירה במחיר נמוך והכי זול שמצאתי זה שק בגודל של 145 ס"מ משקל 60 ק"ג במחיר של 500.
התנסתי בעבר עם אחד השקים שם והם ברמה סבירה מאוד ונותנים תמורה מעולה לכסף (חסרון אחד מורגש זה שהמכה לא "מחליקה" על השק ויכול מאוד לכאוב וליצור הרגשה שהיד "שורפת" אבל זה בגלל הציפוי שהוא לא עור ואפילו לא דמוי עור)
http://www.intersport.co.il/p2.html (מדבר על ה60 ק"ג).

רמה אחד מעל יש שק דמוי עור בגודל של 1.8 מטר משקל 70 ק"ג שעולה 720, יצא לי להתאמן הרבה עם שק מהסוג הזה אבל לא עם זה ספיציפית.
שק טוב מאוד שמרגיש הרבה יותר נוח לידיים.
http://gymshop.co.il/products/1280.html

כמובן שברמה מעליהם נמצאים השקים העשויים מעור אבל העלות כבר מעל 1000 ש"ח (לפעמים גם מעל 2000).
אל תשכח שיש להוסיף עוד כסף לכפפות/חותלות אגרוף.

אני מאוד ממליץ לך לחשוב עד כמה אתה תשתמש בזה ועד כמה אתה יודע איך לתת מכה בלי לגרום נזק לידיים שלך כי זה יכול לקרות בקלות (לצערי מניסיון).
שווה לבדוק גם ביד 2 אולי תמצא משהו טוב.

בהצלחה

כפפות ימנעו את הנזק שאני יכול לגרום לידיים שלי? חשבתי ללמוד מהאינטרנט טכניקות בסיסיות כי אין לי מקום להתאמן בעיר באיגרוף. זאת ממש אופציה גרועה?

לא זאת אופציה לא רעה בכלל אבל תעשה הכל לאט לאט.
אין טעם להתחיל להתאגרף עם השק כאילו אתה מייק טייסון על היום הראשון.
יש לא מעט קבצי וידאו שילמדו אותך בצורה טובה מאוד (אם אני לא טועה יש סדרה של TITLE תחפש ברשת).
אני ממליץ לך על חותלות בנוסף לכפפות (חותלות תזמין מאיביי של EVERLAST לא מאמין שיעלה לך יותר מ10$ כולל משלוח).

• פותח/ת השרשור
לא זאת אופציה לא רעה בכלל אבל תעשה הכל לאט לאט.
אין טעם להתחיל להתאגרף עם השק כאילו אתה מייק טייסון על היום הראשון.
יש לא מעט קבצי וידאו שילמדו אותך בצורה טובה מאוד (אם אני לא טועה יש סדרה של TITLE תחפש ברשת).
אני ממליץ לך על חותלות בנוסף לכפפות (חותלות תזמין מאיביי של EVERLAST לא מאמין שיעלה לך יותר מ10$ כולל משלוח).

כן אני מתכנן לעבוד על פי סרטונים כאלה

אין לי ממש ידע בזה, חותלות אלה הרצועות הלבנות שמלפפים תיד? חשבתי אולי לעבוד עם כפפות MMA, אבל אתה ממליץ על כפפות איגרוף רגילות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בתור מתאגרף חובב לשעבר כמה דברים שתקח בחשבון.
להרשם לכמה אימונים במועדון איגרוף יתן לך הרבה, יש לי שק איגרוף בחדר כושר אני רואה עשרות אנשים נותנים אגרופים לשק בטכניקה שגויה לגמרי שיכולה לפצוע רק את עצמם.
יותר חשוב מכפפות זה חותלות,הן לא עולות הרבה אני רכשתי את שלי בזמנו ב-20 עד 30 שקלים אני לא זוכר בדיוק. יש מדריכים באינטנרט איך להניח אותם כדי לתת ליד מקסימום יציבות.

נחזור לנושא הטכניקה, אתה תעשה הבדל של שמיים והארץ אם תלמד קודם להתאגרף לפני שתרכוש שק, אני זוכר שהייתי צעיר יותר רציתי לרכוש שק אגרוף לבית וקראתי שעדיף ללכת לכמה שיעורי איגרוף קודם כדי להבין איך להתאמן על שק, בסוף זה הפך לתחביב שנמשך תקופה ארוכה ואז שהסתכלתי אחורה הבנתי למה התכוונו.

• פותח/ת השרשור
בתור מתאגרף חובב לשעבר כמה דברים שתקח בחשבון.
להרשם לכמה אימונים במועדון איגרוף יתן לך הרבה, יש לי שק איגרוף בחדר כושר אני רואה עשרות אנשים נותנים אגרופים לשק בטכניקה שגויה לגמרי שיכולה לפצוע רק את עצמם.
יותר חשוב מכפפות זה חותלות,הן לא עולות הרבה אני רכשתי את שלי בזמנו ב-20 עד 30 שקלים אני לא זוכר בדיוק. יש מדריכים באינטנרט איך להניח אותם כדי לתת ליד מקסימום יציבות.

נחזור לנושא הטכניקה, אתה תעשה הבדל של שמיים והארץ אם תלמד קודם להתאגרף לפני שתרכוש שק, אני זוכר שהייתי צעיר יותר רציתי לרכוש שק אגרוף לבית וקראתי שעדיף ללכת לכמה שיעורי איגרוף קודם כדי להבין איך להתאמן על שק, בסוף זה הפך לתחביב שנמשך תקופה ארוכה ואז שהסתכלתי אחורה הבנתי למה התכוונו.

אני באמת שוקל אולי לנסוע לאור עקיבא 2-3 אימונים כדי ללמוד איך לעבוד נכון. תודה רבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית