עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע נחמד.
מינונים נמוכים אמנם אבל שני חומרים שהם נור-19, קח בחשבון את העניין הזה.
מה עשית בראשון?
נשמע נחמד.
מינונים נמוכים אמנם אבל שני חומרים שהם נור-19, קח בחשבון את העניין הזה.
מה עשית בראשון?
אני לא יודע לגבי המינון אם אני נכנס לסייקל כזה...
אני יכול לחלק ת 500,ל 250 פעמים בשבוע או לעשות 1000 בשבוע לא יודע אם זה כדאי
ו500 זה יצא מינון נמוך של כל המיקס הזה
לא יודע, אני אישית לא הייתי בוחר בזה מכמה סיבות במיוחד לא לסייקל שני.
יותר מדיי מיקס, להזריק 1000 זה מוגזם כי טרן חומר חזק מאוד ודקה גם.
למה שלא תעשה פשוט טסט+ דקה וזהו במינונים נורמליים ?
ואם דקה אז עדיף לדעתי NPP, אסטר קצר - הארוך יכול להיות קצת סיוט לצאת ממנו.
יש במיקס הזה יותר חומרים שמשביתים מאשר טסט תשים לבמישהו ניסה pharmos M3 זה מיקס של חברת פארמה קום...
Trenbolone Enanthate 100mg
Nandrolone Decanoate 200mg
Testosterone Enanthate 200mg
האם זה מומלץ לסייקל שני..?
יש לך כמה טעויות אחיבקשר למה שיוסי אמר אני רוצה להבהיר משהו, אולי אני לא הבנתי נכון אבל ההיגיון שלי אומר וגם מקריאה באינטרנט.
אוקיי, נגיד אתה לוקח טרן ודקה שמשביתים, ביחד עם כמות נמוכה מהם של טסט (200mg).
עכשיו משבית אומר: הגוף שלך מפסיק לייצר טסטוסטרון בעצמו -
ולא אומר: שהגוף לא יכול לספוג אותו ממקור חיצוני. ואם תקבל אותו ממקור חיצוני(בזריקות) גם בכמות נמוכה כל הפעולות של הגוף שקשורות בטסט יהיו בסדר גמור!, שתהיו בעניינים שהגוף שלנו מייצר בסביבות ה-70 mg טסט' בשבוע! כך שזריקה של 200mg בהחלט מספיקה כדי לשמור על תפקוד מיני וכו'.
אז שוב, אולי זה אני שלא מבין טוב אבל למה כולם אומרים שצריך לקחת כמות גדולה של טסט עם טרן למשל, שהוא חומר חזק בפני עצמו ומספיקה כמות קטנה של טסט כדי לשמור על תפקוד ?
חח תגיד אתה רציני איתי ? אני מדבר איתך מנסיון לא על סמך מחקרים ומאמרים ,אחי לא ענית על מה ששאלתי. קודם כל מה שרשמת 40-48 זה עוד יותר מחזק את מה שאמרתי ואתה משחק פה בקטנות(כנראה שלא הבנת מה שאלתי).. וחשק מיני הוא גם כתוצאה מטסטוסטרון שאם תקבל ממקור חיצוני יהיה בסדר גמור.
אם יש פה מישהו שיכול לענות על מה ששאלתי במקום לנסות להוכיח שלו יש יותר גדול אשמח.
אחי לא ענית על מה ששאלתי. קודם כל מה שרשמת 40-48 זה עוד יותר מחזק את מה שאמרתי ואתה משחק פה בקטנות(כנראה שלא הבנת מה שאלתי).. וחשק מיני הוא גם כתוצאה מטסטוסטרון שאם תקבל ממקור חיצוני יהיה בסדר גמור.
אם יש פה מישהו שיכול לענות על מה ששאלתי במקום לנסות להוכיח שלו יש יותר גדול אשמח.
מנסיון שלי לקחתי טסט פחות מטרן ואני יכול להגיד לך מה שקרה לי
החבר שם למטה לא עומד חזק ויציב אז זקפה יש אבל לא חזקה חשק מיני כמעט ויש
אז אתה מבין על מה אני מדבר עכשיו ?
כן זה מה שגם אני חושבאבל זה לא לכל אחד ידידי.
יש הרבה שמריצים טסט' פחות מדקה או טרן והכל עובד טיפ טופ.
זה בעיקר בגלל התכונות הפרוגרסטגניות שלו, אבל בד"כ במינונים שפויים רוב האנשים לא ירגישו יותר מדי בעיה.