הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור מ AB לתוכנית הזאת שהמאמן נתן

razbiton

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
126
57
0
maccbi
שלום , אני במאסה מספטמבר והמאמן נתן לי תוכנית חדשה במקום AB שעשיתי מה דעתכם
A
benchpress 4X8
military press 4X8
מקבילים 4X10
B
מתח
דדליפט
כפיפת מרפקים עם מוט
פטישים
C
Squat
כפיפת ברכיים במכונה
תאומים

והוא אמר כל אימון להעלות 2.5 קילו בהכל
איך התוכנית ? להישאר עם AB או לעבור אליה? תודה מראש!

נראה טוב.
רק חסרה לך תנועת חתירה. BOR
תנסה לשלב אותה.
לגבי יד קדמית, לדעתי אתה יכול להוריד תרגיל.

נראית בסדר יחסית, אבל כמה זמן אתה מתאמן שאתה חושב על ABC? מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס?
יש כאן פיצול מיותר- ב-ABC אמור להיות יותר נפח.

נראית בסדר יחסית, אבל כמה זמן אתה מתאמן שאתה חושב על ABC? מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס?
יש כאן פיצול מיותר- ב-ABC אמור להיות יותר נפח.
מה זה משנה כמה פעמים הוא מפצל את זה?
הרי סך הכל הוא עובד על כל תרגיל פעמיים בשבוע, כמו בAB. אם יותר נוח לו לעשות ABC אז למה לא?
זה מקצר את האימונים (אומנם צריך לבוא עוד יומיים לחדר כושר בשבוע) וככה אפשר להתרכז בתרגילים מסויימים יותר ולא להגיע לתרגיל האחרון עייף מידי.
אבל סך הכל זאת דיי בחירה, לא?

פותח הנושא:
אם בא לך אתה יכול לאחד את C עם A וB ולחסוך לך יומיים בשבוע ללכת לחדר כושר:
A:
Bench
Press
Squat
Dips

B:
Deadlift
pullup
Bent over row
Cruls

מה זה משנה כמה פעמים הוא מפצל את זה?
הרי סך הכל הוא עובד על כל תרגיל פעמיים בשבוע, כמו בAB. אם יותר נוח לו לעשות ABC אז למה לא?
זה מקצר את האימונים (אומנם צריך לבוא עוד יומיים לחדר כושר בשבוע) וככה אפשר להתרכז בתרגילים מסויימים יותר ולא להגיע לתרגיל האחרון עייף מידי.
אבל סך הכל זאת דיי בחירה, לא?

פותח הנושא:
אם בא לך אתה יכול לאחד את C עם A וB ולחסוך לך יומיים בשבוע ללכת לחדר כושר:
A:
Bench
Press
Squat
Dips

B:
Deadlift
pullup
Bent over row
Cruls
פיצול מיותר.
הוא עושה בתכל'ס SS כאן, שיסדר את זה ככה-
A
SQUAT
BENCH
DL
CRULS
B
SQ
PRESS
BOR
PULL UP
DIP

ואם כבר עדיף את SS המקורית, פיצול דבילי

• פותח/ת השרשור
מה קורה?תודה על התשובות
אני מעדיף וכנית נפח ואני מבין שחסר בה אז אנינימשיך ב ab 4 חודשים במאסה אני לא רוצה ss ומשלקים בנץ 65 ל8 חזרות דדליפט התחחתי מחדש כי הטכניה לא היתה טובה אז המשקל בנתים לא משנה וסקוטו הפסקתי בגלל כאבי גב אני יחזוק יותר מאוחר

פיצול מיותר.
הוא עושה בתכל'ס SS כאן, שיסדר את זה ככה-
A
SQUAT
BENCH
DL
CRULS
B
SQ
PRESS
BOR
PULL UP
DIP

ואם כבר עדיף את SS המקורית, פיצול דבילי
זה לא SS.
לא כל תוכנית שמתרכזת בתרגילים מורכבים היא "בתכלס SS".
יש הבדל במספר החזרות, במספר הסטים הבדלים בתרגילי בידוד...
אני לא אומר שSS לא תתאים לו יותר, אבל התוכנית הזאת שיש לו היא לא רעה, וכל עוד הוא עובד על התרגילים המורכבים כמו שצריך התוכנית תיהייה בסדר.

בקשר לפיצול,
אני לא כל כך מבין את הבעיה. נכון שאפשר לשלב ופשוט לעשות AB עם קצת יותר נפח בכל אימון. אבל אם נוח יותר לעשות ABC אז מה זה משנה?
עדיין עובד על כל תרגיל מורכב פעמיים בשבוע.
נגיד שבאימון A אתה עושה דדליפט ובאימון B אתה עושה בנצ' וסקוואט.
ואתה עובד ככה:
AxBAxB
אתה עובד על כל תרגיל פעמיים בשבוע.
ואם אתה מפצל את זה לABC
A דדליפט B בנצ' C סקוואט
ABCABCx עדיין פעמיים בשבוע.

לדעתי זאת שאלה של נוחות. אם הוא מעדיף לקצר את האימונים שלו אבל לבוא עוד יומיים בשבוע למכון או להאריך את האימונים שלו ולחסוך לו יומיים.

זה לא SS.
לא כל תוכנית שמתרכזת בתרגילים מורכבים היא "בתכלס SS".
יש הבדל במספר החזרות, במספר הסטים הבדלים בתרגילי בידוד...
אני לא אומר שSS לא תתאים לו יותר, אבל התוכנית הזאת שיש לו היא לא רעה, וכל עוד הוא עובד על התרגילים המורכבים כמו שצריך התוכנית תיהייה בסדר.

בקשר לפיצול,
אני לא כל כך מבין את הבעיה. נכון שאפשר לשלב ופשוט לעשות AB עם קצת יותר נפח בכל אימון. אבל אם נוח יותר לעשות ABC אז מה זה משנה?
עדיין עובד על כל תרגיל מורכב פעמיים בשבוע.
נגיד שבאימון A אתה עושה דדליפט ובאימון B אתה עושה בנצ' וסקוואט.
ואתה עובד ככה:
AxBAxB
אתה עובד על כל תרגיל פעמיים בשבוע.
ואם אתה מפצל את זה לABC
A דדליפט B בנצ' C סקוואט
ABCABCx עדיין פעמיים בשבוע.

לדעתי זאת שאלה של נוחות. אם הוא מעדיף לקצר את האימונים שלו אבל לבוא עוד יומיים בשבוע למכון או להאריך את האימונים שלו ולחסוך לו יומיים.
SS בנויה על 5 תרגילים בהתחלה-
סקוואט
DL
PRESS
BP
מתח/BOR/פאוורקלין
בהמשך התוכנית מוסיפים מקבילים ועושים גם מתח וגם BOR (אני חושב שעדיף להתחיל עם מתח ו-BOR כי הם לא ברמה של PC, אבל זה לא ממש משנה אם מתחילים ישר עם שניהם או רק אחד), לעיתים יותר רחוקות אך גם נפוץ, מוסיפים יד קידמית.
מתוך התרגילים שבתוכנית יש כאן את כולם.
מקבילים- מיותר בהתחלה כשיש בנץ' ופרס.
יד קידמית- יש גם בנט אובר וגם מתח, אין צורך.
6 תרגילים מתוך 6/5 (תלוי אם משלבים גם מתח וגם BOR או רק אחד מהם/PC).
בקיצור, זו SS בשלבים המאוחרים שצריכים תרגילי עזר.
בנוגע ל-ABC/AB- צודק, מודה.
מספר הסטים- 4 סטים זה מיותר לגמרי וזה כבר דבר שדורש תיקון. ההבדל במספר החזרות קיים אבל כמו בסטים עדיף פשוט לעשות SS כי התוצאות מעולות וחבל לבזבז זמן.

SS בנויה על 5 תרגילים בהתחלה-
סקוואט
DL
PRESS
BP
מתח/BOR/פאוורקלין
בהמשך התוכנית מוסיפים מקבילים ועושים גם מתח וגם BOR (אני חושב שעדיף להתחיל עם מתח ו-BOR כי הם לא ברמה של PC, אבל זה לא ממש משנה אם מתחילים ישר עם שניהם או רק אחד), לעיתים יותר רחוקות אך גם נפוץ, מוסיפים יד קידמית.
מתוך התרגילים שבתוכנית יש כאן את כולם.
מקבילים- מיותר בהתחלה כשיש בנץ' ופרס.
יד קידמית- יש גם בנט אובר וגם מתח, אין צורך.
6 תרגילים מתוך 6/5 (תלוי אם משלבים גם מתח וגם BOR או רק אחד מהם/PC).
בקיצור, זו SS בשלבים המאוחרים שצריכים תרגילי עזר.
בנוגע ל-ABC/AB- צודק, מודה.
מספר הסטים- 4 סטים זה מיותר לגמרי וזה כבר דבר שדורש תיקון. ההבדל במספר החזרות קיים אבל כמו בסטים עדיף פשוט לעשות SS כי התוצאות מעולות וחבל לבזבז זמן.

אני יודע שיש כאן את אותם תרגילים כמו בSS, אבל זה שיש את אותם תרגילים לא אומר שזה SS.
זאת פשוט לא תוכנית SS.
SS- Starting strength היא תוכנית לכוח בעיקר ובגלל זה עובדת על 5X5. אם הוא לא עושה את זה, זה לא SS...
יש עוד המון תוכניות אימונים עם שמות שונים שמשתמשות בתרגילים האלה, לSS אין בעלות עליהם. אלה תרגילים מורכבים, טובים ופופולריים והם מופיעים בהרבה תוכניות.

אבל עזוב, אם לקרוא לתוכנית הזאת SS או לא זה סתם פרט שולי.

אני יודע שיש כאן את אותם תרגילים כמו בSS, אבל זה שיש את אותם תרגילים לא אומר שזה SS.
זאת פשוט לא תוכנית SS.
SS- Starting strength היא תוכנית לכוח בעיקר ובגלל זה עובדת על 5X5. אם הוא לא עושה את זה, זה לא SS...
יש עוד המון תוכניות אימונים עם שמות שונים שמשתמשות בתרגילים האלה, לSS אין בעלות עליהם. אלה תרגילים מורכבים, טובים ופופולריים והם מופיעים בהרבה תוכניות.

אבל עזוב, אם לקרוא לתוכנית הזאת SS או לא זה סתם פרט שולי.

ממתי ב-SS יש 5X5? אתה מתכוון אולי ל-3X5

אה כן...
איזו תוכנית עושה 5X5?
Madcow? ליניארית (או שזה אותו דבר?)? בדיוק ממחיש את הנקודה שלי, אתה משנה משהו קטן, כמו מספר הסטים וזאת כבר תוכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שאם אני עוה abc זה יהיה שלוש פעצים בשבוע כי גני לא יכול יוצר כי אני לומד גם..
ss עשיתי פעם וךא אהבתי(איזה חודש וחצע)לא.התאימה לי ואני מעדיף להתקדם בהדרגה ולא בבום ולשמור על הגוף.ab 4 פעצים זה עגיין בסדר? מהפורטל ...

הקטע הוא שאם אני עוה abc זה יהיה שלוש פעצים בשבוע כי גני לא יכול יוצר כי אני לומד גם..
ss עשיתי פעם וךא אהבתי(איזה חודש וחצע)לא.התאימה לי ואני מעדיף להתקדם בהדרגה ולא בבום ולשמור על הגוף.ab 4 פעצים זה עגיין בסדר? מהפורטל ...
עברית שפה יפה.
קודם כל, זה לא בבום. הגוף מסוגל ואתה מנצל את זה. אתה יכול לקחת מרצדס שמגיעה ל-120 קמ"ש ותהנה מכל רגע, אבל לא להתפשר עליה במקום למבורג'יני של 340 קמ"ש?
תתקדם בקצב שאתה יכול, דהיינו מאימון לאימון.
אם היא לא התאימה סימן ש:
1. לא התאמנת טוב
2. לא ישנת טוב
3. לא אכלת טוב
אחד חסר הכל מת.
SS לא תפגע בגוף, היא רק תחזק אותו.
AB של 4 פעמים תהיה עדיפה, למרות שעדיין לטעמי SS (יוצא 3 אימונים בשבוע) הכי משתלמת

• פותח/ת השרשור
עברית שפה יפה.
קודם כל, זה לא בבום. הגוף מסוגל ואתה מנצל את זה. אתה יכול לקחת מרצדס שמגיעה ל-120 קמ"ש ותהנה מכל רגע, אבל לא להתפשר עליה במקום למבורג'יני של 340 קמ"ש?
תתקדם בקצב שאתה יכול, דהיינו מאימון לאימון.
אם היא לא התאימה סימן ש:
1. לא התאמנת טוב
2. לא ישנת טוב
3. לא אכלת טוב
אחד חסר הכל מת.
SS לא תפגע בגוף, היא רק תחזק אותו.
AB של 4 פעמים תהיה עדיפה, למרות שעדיין לטעמי SS (יוצא 3 אימונים בשבוע) הכי משתלמת
אחי זה היה פשוט מהטלפון באוטבוס אז זה יצא ככה חחח
ולתגובה שלך
אני לא יודע אם היא התאימה או לא הנה תמונות של לפני ואחרי בערך מאקוטובר קצת יותר עד עכשיו..בסה"כ התחלתי מכלום ומשקלי עבודה גרועים לאללה ..
אחי אני לא עושה SS עשיתי פעם ויצאתי שמן .. גם עכשיו אני על אחוז שומן דיי גבוה[תוכל להעריך בכללי] ולתת פידבק אם יש התקדמות ולהמשיך ב AB[בסהכ אין ככ עוד הרבה זמן למאסה ואני מתכנן במרץ ככה לפרוש לחיטוב מה דעתכם?]
הנה התמונות [האחרי זה אחרי אימון ]כמה השינוי משמועתי בעיניכם ואם הייתי יכול יותר... עליתי בערך 11 קילו מ73 ככה לכמעט 85...מטר 80 , הרבה שומן?ישאר משו בכלל אחרי דיאטה?
לפני ואחרי לא משו מיוחד אבל השקעתי בתוכנית שעשיתי,אכלתי וישנתי טוב כמה שהאתפשר לי כמו שכתבת
IMG_20130117_232433.jpg יאחרי יצ

IMG-20130117-WA0005.jpg

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית