הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן מתחיל SS או FBW??

ravido441

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני כבר בערך בחודשיים מסה ואני רוצה שהתוצאות לקיץ יהיו מסה עכשיו כולם המליצו לי בפורום אחד לעשות FBW אז עשיתי ובינתיים יש אחלה תוצאות אבל לא מזמן אמרו לי שSS תניב לי הרבה יותר תוצאות מבחינת מסה מאשר FBW ואז AB כי אני מתחיל!
מישהו מוכן להגיד לי חד משמעית איזה תוכנית יותר טובה לעלייה במסה??
תודה לעוזרים

הייתי בדיוק כמוך.. ;)
מהרגע שעברתי לSS בזכות הפורום הזה גדלתי יפה מאוד...
אגב אם זה מדאיג אותך הידיים שאצלי זה מה שגדל בעיקר מהSS... (ממה שאנשים אומרים לי אני לא מודד היקף...)
בקיצור אל תבזבז זמן תתחיל SS 😃

זה תלוי, מבחינת משקלי עבודה SS תקפיץ לך אותם פי 2, אך מבחינת תוצאות של נפח יש סיכוי שFBW תתן תוצאות יותר טובות עבורך. אם המשקלי עבודה שלך ברצפה - תעשה SS.

• פותח/ת השרשור
המשקלי עבודה שלי הם 45 בנץ סקוואט 55 דדליפט 65 פרס 27
SS או FBW??

• פותח/ת השרשור
SS.
גם ככה כולם אמרו ש-SS, אז למה אתה מצפה?

אחד למעלה אמר שתלוי במשקלי עבודה שלי
ולהתחיל במשקלים שרשמתי פה??(זה ל8 חזרות)או להוריד מהם(לא שיש מה להוריד חחחח)

אחד למעלה אמר שתלוי במשקלי עבודה שלי
ולהתחיל במשקלים שרשמתי פה??(זה ל8 חזרות)או להוריד מהם(לא שיש מה להוריד חחחח)
תתחיל ב-80% או 70% מהמשקל. 80% אם אתה מת לקפוץ במשקלים, 70% לדעתי עדיף- במשקלים האלה ההבדל קטן ותוך אימון - 2 תגיע ל-80%, מה גם שתוכל לשפר טכניקה.
תדאג גם לשינה טובה ותזונה טובה, במידה וזה יקרה תצליח, גם אם זה אומר לישון 10+ שעות ולאכול 3500 קלוריות ביום (בדרך כלל כשחייבים את זה, לא עולים בשומן, הגוף באמת צריך את הפלוס הקלורי בשביל שריר ותהליכים).
אגב, כדאי שתעלה טכניקה לפורום PL/SM/WL ותקבל ביקורת- אם הטכניקה גרועה ותתקדם המרחק בינך ובין פריצת דיסק ושאר ירקות קצר מאד.

• פותח/ת השרשור
תתחיל ב-80% או 70% מהמשקל. 80% אם אתה מת לקפוץ במשקלים, 70% לדעתי עדיף- במשקלים האלה ההבדל קטן ותוך אימון - 2 תגיע ל-80%, מה גם שתוכל לשפר טכניקה.
תדאג גם לשינה טובה ותזונה טובה, במידה וזה יקרה תצליח, גם אם זה אומר לישון 10+ שעות ולאכול 3500 קלוריות ביום (בדרך כלל כשחייבים את זה, לא עולים בשומן, הגוף באמת צריך את הפלוס הקלורי בשביל שריר ותהליכים).
אגב, כדאי שתעלה טכניקה לפורום PL/SM/WL ותקבל ביקורת- אם הטכניקה גרועה ותתקדם המרחק בינך ובין פריצת דיסק ושאר ירקות קצר מאד.

טוב סבבה אני יתחיל ב70% עכשיו אני לא עומד לעשות פאוור קלין כי אני ממש נאחס וממש לא מתאים לי שזה ייפול לי על הראש או על אחד הרוסים במכון אפשר לעשות חתירה במקום??זה ישנה תתוצאות??
וסליחה על הבורות אבל מה זה התרגילים שרשמת?(אני לא יודע קיצורים חחח)

טוב סבבה אני יתחיל ב70% עכשיו אני לא עומד לעשות פאוור קלין כי אני ממש נאחס וממש לא מתאים לי שזה ייפול לי על הראש או על אחד הרוסים במכון אפשר לעשות חתירה במקום??זה ישנה תתוצאות??
וסליחה על הבורות אבל מה זה התרגילים שרשמת?(אני לא יודע קיצורים חחח)
אפשר חתירה או מתח עם משקל

Back
למעלה תחתית