הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ FBW יעיל?

• פותח/ת השרשור Combox
  • פורסם בתאריך

Combox

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן
אני סטודנט מתאמן כרגע פעמיים בשבוע בגלל חוסר בזמן.
נכון להיום אני עושה אימוני AB אבל מעוניין להתייעל.
הבנתי שעדיף לי לעשות אימוני FBW ובאמת נסיתי שבועיים את אחד האימונים שיש כאן באתר, אבל הרגשתי שלא באמת שרפתי את השריר (באף אחד מהתרגילים) וזה הרגיש לי פחות אינטנסיבי מאימונים אחרים. כמובן שהעלתי משקלים וכדומה אבל עדיין, להרגיש עבודה מתרגיל אחד לחזה/גב וכו' נראה לי מעט
.
מה אתם אומרים? איך אפשר לעשות FBW בצורה אינטנסיבית מתרגיל אחד לכל שריר?

תוכנית fbw טובה צריכה להיות מורכבת מתרגילים מורכבים (סקוואט דדליפט ופרס)
מכיוון שקשה להכניס את שלושתן לאותו אימון אפשר לפצל את התוכנית ל A1 ו A2.
תכניס לתוכנית שלך גם מתח ומקבילים תרגילי עזר ותהיה לך תוכנית פצצה. תרשום פה את התוכנית שבנית ואתה תקבל עליה ביקורת מהמשתמשים באתר.

אהלן
אני סטודנט מתאמן כרגע פעמיים בשבוע בגלל חוסר בזמן.
נכון להיום אני עושה אימוני AB אבל מעוניין להתייעל.
הבנתי שעדיף לי לעשות אימוני FBW ובאמת נסיתי שבועיים את אחד האימונים שיש כאן באתר, אבל הרגשתי שלא באמת שרפתי את השריר (באף אחד מהתרגילים) וזה הרגיש לי פחות אינטנסיבי מאימונים אחרים. כמובן שהעלתי משקלים וכדומה אבל עדיין, להרגיש עבודה מתרגיל אחד לחזה/גב וכו' נראה לי מעט
.
מה אתם אומרים? איך אפשר לעשות FBW בצורה אינטנסיבית מתרגיל אחד לכל שריר?
אם אתה הולך על בילדינג:תתחיל מפול באדי ואז תתקדם לפיצולים.
אם אתה ספורטאי: לא ממליץ לעבוד בפיצולם, להישאר עם פול באדי או אפשר פלג גוף עליון ותחתון.

הרגשה של "שריפת שריר" לא אומרת דבר לגבי האפקטיביות של האימון. אם לא הרגשת שהתוכניות באתר היו מספיק עצימות בשבילך אז לא הרמת משקלים מספיק כבדים

Back
למעלה תחתית