הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שתיית 2-4 ליטר חלב - איך מתמודדים עם כאבי בטן?

• פותח/ת השרשור tryguess
  • פורסם בתאריך
T

tryguess

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מאז שהחלטתי לשתות כמעט גלון חלב ליום, אני מתמודד עם כאבי בטן חריפים, שלשולים, וזה עושה לי אפילו פלוצים מסריחים שלא הייתם רוצים להריח... :bad:
הבנתי שחלב לא מתעכל טוב בגוף שלנו, וחלק מגיבים אליו רגיל וחלק בכאבי בטן (אני לא רגיש ללקטוז או משהו)
אבל עדיין זה די הופך את השתייה הזאת לסבל של ממש, רק בגלל הקלוריות והחלבון שאני צריך מהחלב והכי חשוב כי אני שותה את זה בשניה וזה עדיף על אוכל.

האם יש פה גם מישהו ששתה גלון או כמעט גלון ליום וסבל מכאבי בטן כאלה? ואם כן, מה הוא עשה? הפסיק, טיפל בכאבים וכד'?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני נוטה להסכים, בכל אופן, אך הקטע אצלי הוא לא המאסט הזה בגלל שריפטו אומר שלשתות גלון יטיס את הסקוואט שלך ב100 קילו, אלא כי זה נוח וקל ומהיר לשתות חלב, מלבד חסרונותיו.
לא קראתי את החלק של התזונה בספר, אך ראיתי פה אחד בפורום שנראה לי די בקיא בעניין (Beast And Cheat) שאמר שתזונה לפי הספר היא בין בסביבות ה5000 קלוריות, ובין היתר גם גלון חלב, מכיוון שככל שתאכל יותר קלוריות ותצבור יותר שומן - כך המשקלים שלך יעלו יותר, בלי מדע מאחורי זה, בטענה שזה עבד לאלפי מתאמנים של ריפ.
ואם הוא צורך גלון חלב ביום ומס' כזה של קלוריות והוא ממש לא שחיף, אז נראה לי שזה די לגיטמי כל עוד אני לא נהיה פרה שמנה מזה.
שוב, היא בסביבות ה-5000 קלוריות לאנשים רזים בגילאי ההתבגרות. והוא בכלל לא נוקט במספרים, הוא אומר שמה שצריך להתחשב בו כאן היא ההתחזקות ופחות "עיצוב הגוף". אבל הוא בעצמו ממליץ לעשות cutting כשזה נהיה יותר מדי. הסקוואט שלך "יטוס" גם בפחות, אין שום קשר בינו לבין צבירת שומן. כנס לפורום של ריפ ותשאל אותו, הוא לעולם לא יגיד לך שככל שתאכל יותר קלוריות המשקלים שלך יטוסו. למעשה, הוא יגיד שמי שאומר דבר כזה הוא דביל מצוי.

• פותח/ת השרשור
שוב, היא בסביבות ה-5000 קלוריות לאנשים רזים בגילאי ההתבגרות. והוא בכלל לא נוקט במספרים, הוא אומר שמה שצריך להתחשב בו כאן היא ההתחזקות ופחות "עיצוב הגוף". אבל הוא בעצמו ממליץ לעשות cutting כשזה נהיה יותר מדי. הסקוואט שלך "יטוס" גם בפחות, אין שום קשר בינו לבין צבירת שומן. כנס לפורום של ריפ ותשאל אותו, הוא לעולם לא יגיד לך שככל שתאכל יותר קלוריות המשקלים שלך יטוסו. למעשה, הוא יגיד שמי שאומר דבר כזה הוא דביל מצוי.
תראה מה שכתוב כאן
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37492&page=3
מה שBEAST AND CHEAT אומר זה שיש מאמר של ריפטו אם אני לא טועה, שזה עבד על תוצאות של המתאמנים שלו.
מה ש MOONLIGHT טען זה שיש גבול עד כמה שהגוף יכול לצרוך, וכל השאר נאגר כשומן, ומראה לו מאמר של לייל, וביסט טוען ההפך, שיותר קלוריות ויותר שומן - יותר מסת שריר וברזלים על המוט.
אני לא אחד שבקיא סביב כל העניין עם ריפ, וביסט נראה אחד שדי מבין. לכן הסקתי את מה שאמרתי.

אני מציע לך שתנסה ותראה בעצמך. אבל המשוואה של יותר קלוריות ויותר שומן = יותר מסת שריר היא לא נכונה בעליל (והתשובה נמצאת בגוף המשוואה - יותר שומן).

אז אתה אומר שגם מארק ריפטו הוא דביל מהלך כי הוא ממליץ על השתית גלון חלב ביום?
ואני לא שותה בדיוק 4, יש ימים 2 ויש ימים 3.
מאז שהתחלתי לשתות את זה המשקלים שלי פשוט עפו... ובניגוד למה שאתה חושב אני לא אוכל 60,000 קלוריות ביום כמו מפגר. גג 4000 ולזה שאמר לא לשתות את זה בבת אחת, מה הקשר? אני לוקח את זה עם חלבון, עם דגנים, עם קפה וכו' בנוסף... הקטע הוא שאם אני שותה מעל ליטר ביום כבר מתחילים הכאבי בטן.

ריפטו אומר לשתות גלון רק למי שהוא שחיף מאוד
לשאר האוכלוסיה ליטר אחד יוכל להספיק לדעתי

ריפטו עדיין מאמין בפיית האינסולין ולא יכול להסביר למה היא קיימת או לא קיימת. ריפטו והמלצות תזונתיות לא בדיוק הולכים יחדיו.

אתה שותה חלב בכמויות למרות שזה מזיק לך, רק בגלל שמישהו חסר שום רקע בתחום התזונה אמר לך? איזה אמונה עיוורת. אתה יודע ממה מורכב החלב התעשייתי שאתה שותה בכלל (מישהו פה רשם שזה ''מקור מעולה לחלבון'', איזה בולשיט. בשקית חלב ממוצעת יש בקושי 24 גרם חלבון)? בעיקר ממים וסוכר. לא הייתי ממליץ לאף אחד לבנות על חלב כמקור טוב להשלמת ערכים. אם אתה שחיף תכין לך שייקים ותשדל לדחוף לשם גם ירקות ופירות כי הגוף שלך צריך את זה בדחיפות, או שתזמין פיצה עם תוספת ג'יזס קרייסט. חלב זה הדבר האחרון שצריך לשתות.

באופן אישי, אם אשתה יותר מליטר 1 ביום אני ימות באסלה או בדרך אלייה.

נערך לאחרונה:
אתה שותה חלב בכמויות למרות שזה מזיק לך, רק בגלל שמישהו חסר שום רקע בתחום התזונה אמר לך? איזה אמונה עיוורת. אתה יודע ממה מורכב החלב התעשייתי שאתה שותה בכלל (מישהו פה רשם שזה ''מקור מעולה לחלבון'', איזה בולשיט. בשקית חלב ממוצעת יש בקושי 24 גרם חלבון)? בעיקר ממים וסוכר. לא הייתי ממליץ לאף אחד לבנות על חלב כמקור טוב להשלמת ערכים. אם אתה שחיף תכין לך שייקים ותשדל לדחוף לשם גם ירקות ופירות כי הגוף שלך צריך את זה בדחיפות, או שתזמין פיצה עם תוספת ג'יזס קרייסט. חלב זה הדבר האחרון שצריך לשתות.

באופן אישי, אם אשתה יותר מליטר 1 ביום אני ימות באסלה או בדרך אלייה.

גם בשניצל ובטונה ובשלוש ביצים ובסקופ חלבון יש את אותם ערכים של חלבון. הם גם מקורות לא טובים לחלבון? שלא לדבר על זה שהחלבון בחלב הוא החלבון הכי טוב אחרי חלבון ביצה. ובפיצה - מה בדיוק אתה חושב החלבון שיש שם - מגבינה צהובה שגם מקורה בחלב.
אני גם נגד גלון חלב ביום, אבל אל תקשקש שטויות ו-bro science של טבעונים.

לא שותים כל כך הרבה חלב אם לא מרגישים טובים. מה אתה מנסה להיות הארדקור?
תעשה לך שייק בבלנדר עם כמות סבירה של חלב נגיד 500 מ"ל ותוסיף פירות, שיבולת שועל, דבש, חמאת בוטנים ואבקת חלבון.. ערכים יותר טובים ויותר מגוון

נו, שטוף המוח הראשי. יהיה דיון כלשהו שבו אתה לא תדחוף לאנשים את SS? אני יחזור שוב על הנקודות כי אתה סובל מהבנת הנקרא.

א. חלב תעשייתי הוא מקור לא טוב ולא משתלם של חלבון. שקית חלב שלמה מכילה רק 24 גרם חלבון ומעט מאוד ערכים אחרים. עדיף לקחת סקופ חלבון/קופסת טונה/כמה ביצים/שניצל/ מאשר את החרא הזה.
ב. שחיף שמשתמש בחלב כמקור להשלמת ערכים, מוטב לו שיזמין פיצה עם תוספות והוא יקבל יותר קלוריות וגם יותר ויטמנים ומינרלים שהגוף שלו צריך. אני בכלל לא מדבר על זה שלרוב האנשים יותר מידי חלב מעורר בחילות בקיבה.
ג. אחותך טבעונית. מארק ריפטו הוא האמא של כל הברו סיאנס בתחום התזונה. ובתחום המקצועי רוב הפאוטרליפטרים הרציניים בארה''ב לא סובלים את הזבל שהוא מוכר. אבל עזוב, אין לך מושג בכלל שאתה בכת ואותי זה ממש לא מעניין.

כפי שנרשם מעלי; זה שימושי לגיינר ביתי כאשר מערבבים את זה עם ש''ש, חמאת בוטנים, ברנפלקס ועוד כמה דברים בריאים שמלאים בערכים ועוזרים לעיכול. אבל כמקור בפני עצמו נטו... רק מארק ריפטו מסוגל להמליץ על דבר כזה ויקחו אותו ברצינות.

נערך לאחרונה:
לTMW
א. 33 גרם חלבון, 600 קלוריות ו48 גרם פחמימה.
כשתמצא קופסת טונה/ביצים וכו עם כאלה ערכיים, תודיע לי.
ב. הוא גם יאכל שומן טראנס, וגם יחטוף צרבת .
ויטמינים ומינראלים ? לא נראה לי, וגם אםכן, יש מולטי. 😣

http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

תהנה.

ב. כל מה שהוא יחטוף מפיצה הוא יחטוף שבעתיים יותר מחלב לבד. רק שבפיצה עם תוספות יש סיבים, ויטמנים ומינרלים שיעזרו לו לשרוד את זה.

אולי כדאי שתבדוק את הטענות של עצמך אל מול הקישורים שאתה נותן:
מחשבון קלוריות.png

ועוד דבר: אני ממש לא מחובבי ריפטו, טענתי גם בשרשור הזה וגם בשרשורים אחרים שהוא מדבר הרבה שטויות על הרבה נושאים.
פעם הבאה שתגיע עם יציאה כמו: "אתה בכת ואחותך טבעונית", אני אעיף אותך מכאן לצמיתות.

תראה מה שכתוב כאן
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37492&page=3
מה שBEAST AND CHEAT אומר זה שיש מאמר של ריפטו אם אני לא טועה, שזה עבד על תוצאות של המתאמנים שלו.
מה ש MOONLIGHT טען זה שיש גבול עד כמה שהגוף יכול לצרוך, וכל השאר נאגר כשומן, ומראה לו מאמר של לייל, וביסט טוען ההפך, שיותר קלוריות ויותר שומן - יותר מסת שריר וברזלים על המוט.
אני לא אחד שבקיא סביב כל העניין עם ריפ, וביסט נראה אחד שדי מבין. לכן הסקתי את מה שאמרתי.

אני מציע שתקרא טוב טוב ואת מה שכתבתי - וזה בדיוק כמו שחיים טען - יותר קלוריות (מעל התחזוקה) יותר שומן ולא יותר משקל על המוט.

זו משוואה אינטואטיבית ויש מאחוריה ספר שפרסמתי את הלינק עליו.

חבר, אתה בדרך להיראות כמו פח זבל. וגם לא להנות מהמזון שאתה צורך.

נו, שטוף המוח הראשי. יהיה דיון כלשהו שבו אתה לא תדחוף לאנשים את SS? אני יחזור שוב על הנקודות כי אתה סובל מהבנת הנקרא.

א. חלב תעשייתי הוא מקור לא טוב ולא משתלם של חלבון. שקית חלב שלמה מכילה רק 24 גרם חלבון ומעט מאוד ערכים אחרים. עדיף לקחת סקופ חלבון/קופסת טונה/כמה ביצים/שניצל/ מאשר את החרא הזה.
ב. שחיף שמשתמש בחלב כמקור להשלמת ערכים, מוטב לו שיזמין פיצה עם תוספות והוא יקבל יותר קלוריות וגם יותר ויטמנים ומינרלים שהגוף שלו צריך. אני בכלל לא מדבר על זה שלרוב האנשים יותר מידי חלב מעורר בחילות בקיבה.
ג. אחותך טבעונית. מארק ריפטו הוא האמא של כל הברו סיאנס בתחום התזונה. ובתחום המקצועי רוב הפאוטרליפטרים הרציניים בארה''ב לא סובלים את הזבל שהוא מוכר. אבל עזוב, אין לך מושג בכלל שאתה בכת ואותי זה ממש לא מעניין.

כפי שנרשם מעלי; זה שימושי לגיינר ביתי כאשר מערבבים את זה עם ש''ש, חמאת בוטנים, ברנפלקס ועוד כמה דברים בריאים שמלאים בערכים ועוזרים לעיכול. אבל כמקור בפני עצמו נטו... רק מארק ריפטו מסוגל להמליץ על דבר כזה ויקחו אותו ברצינות.
א. הוא לא אמור להיות מקור משתלם של חלבון (למרות ש-6 שקל ל-30 גרם זה שווה לקוטג'), הוא אמור להיות מקור משתלם להשלמת קלוריות.
ב. פיצה עולה 45 שקל ויש בה 1000-1200 קלוריות, ב-45 שקל אתה קונה 8-9 ליטר חלב.
ג. הוא לא מוכר את הזבל שלו לפאוורליפטרים מקצועיים, הם קונים את הזבל שלהם אצל הדילר השכונתי.
ד. איך אפשר לסבול מ"הבנת הנקרא"? מקבלים כאב ראש?

לTMW
א. 33 גרם חלבון, 600 קלוריות ו48 גרם פחמימה.
כשתמצא קופסת טונה/ביצים וכו עם כאלה ערכיים, תודיע לי.
ב. הוא גם יאכל שומן טראנס, וגם יחטוף צרבת .
ויטמינים ומינראלים ? לא נראה לי, וגם אםכן, יש מולטי. 😣

הערכים שנתת הם של ליטר חלב. אתה משווה ליטר חלב עם קופסת טונה?

א. הוא לא אמור להיות מקור משתלם של חלבון (למרות ש-6 שקל ל-30 גרם זה שווה לקוטג'), הוא אמור להיות מקור משתלם להשלמת קלוריות.
ב. פיצה עולה 45 שקל ויש בה 1000-1200 קלוריות, ב-45 שקל אתה קונה 8-9 ליטר חלב.
ג. הוא לא מוכר את הזבל שלו לפאוורליפטרים מקצועיים, הם קונים את הזבל שלהם אצל הדילר השכונתי.
ד. איך אפשר לסבול מ"הבנת הנקרא"? מקבלים כאב ראש?

1000 קלוריות בפיצה!? תן לי לנחש... אתה מחובבי SS? ומה זה מקור משתלם לקלוריות בדיוק, הבחור שפתח את הדיון משלשל את החיים שלו. איך זה משתלם בדיוק? הגוף שלו, שלי ושל רוב האנשים, בכלל לא מעכל כמויות כאלו. פשוט מגוחך כמה עיוורים אפשר להיות. העיקר שריפטו אמר.

נערך לאחרונה:
הערכים שנתת הם של ליטר חלב. אתה משווה ליטר חלב עם קופסת טונה?

אלא מה? שאני יביא על 100 מ"ל?
זה מה שהוא השווה הוא לא אמר ליטר אבל כתב "שקית שלמה" אל מול "קופסאת טונה".
הוא נתן את ההשואה, אני רק תיקנתי.

איזה כיף שמתווכחים בשבילי. אז בואו נעשה סדר רגע. קודם כל, פותח האשכול - בהנחה שאתה לא רגיש ללקטוז, מערכת העיכול שלך צפויה להסתגל לזה. אולי לא תסתגל לגלון שלם, אבל זה משהו שמסתגלים אליו עם הזמן. כמובן שזה מאוד אינדיוידואלי.

Here it goes again...
ההמלצה בספר היא בין 3500 ל7000, אין מספר מדוייק. זה תלוי במספר גורמים.
לא אני ולא ריפ מתעסקים במראה, אלא בביצועים. אני מקווה שפעם הבאה שאתם הולכים לכתוב "אחי עוד 67.53 ימים אתה תראה כמו פח זבל" אתם תבינו את המשפט הזה. אגיד שוב - לא אני ולא ריפ מתעסקים במראה, אלא בביצועים. עכשיו כשהבנתם, נמשיך.
עלייה במשקל הגוף כפרמטר מבודד תמיד מביאה לעלייה ביכולת של האינדיוידואל לייצר כוח. גם אם היא רק שומן, שזה גם ככה לא אפשרי למי שאינו ליפטר מתקדם. כתבתי בדיון הקודם בערך מאה פעמים את הסיבות לכך, ובמקום להגיב עליהן עניתם שעלייה בשומן לא נותנת כלום. אז אכתוב שוב, ואני מקווה שהפעם תגיבו:
It Works
We’ve established that eating to gain weight isn’t easy. Actually, at times, its downright sickening.
But it works. We’ve heard Rip say before, and experience certainly tells me he’s right, that any amount
of weight gained will lead to an increase in both muscle and fat; its virtually impossible for someone
strength training to gain one without the other. This means that bodyfat percentage will increase with
a gain in lean body mass, and thus, an increase in fat accompanies an increase in leverage. The increase
in leverage occurs because bigger muscles (i.e. an increase in contractile tissue) increases efficiency in
the barbell lifts four ways: 1) an increase in contractile tissue leads to increase in contractile force, 2)
an increased steepness (closer to 90 degrees, where maximum force is produced) of the fibers pulling
on the prime-moving skeletal structures, such as the upper fibers of the pecs and delts on the humerus
in the bench press, 3) a reduced range of motion (also an example of increased pec size on the bench
press), and 4) the increased “tightness” in the bottom position of the lifts serves like a compressed and
loaded “spring,” ready to explode to lockout.
As most of you know, I own STRONG Gym, in Springfield, MO, where we have an incredible
amount of really strong lifters. I have yet to see a single lifter who failed to get significantly stronger by
pushing his weight up. And here’s the reality – they ALL got much stronger, regardless of whether the
weight gain was mostly fat or mostly muscle.
http://startingstrength.com/articles/eating_points_reynolds.pdf

לגביי הקטע של מספר הקסם שכל קלוריה מעליו תהיה אך ורק שומן - לא הוכחתם את זה. ובגלל שמה שאתם טוענים מבוסס על לייל, שכבר הוכח שטעה בכמות השריר שאפשר לעלות בפרק זמן מסויים, הטענה שאין מספר קסם כזה נשמעת הרבה יותר הגיונית. וגם ככה מספר הקסם לא נמצא.
לכן, אני טוען שפלוס קלורי של 1500 אינו שווה לפלוס של 1499, מכל הבחינות. שיפור בכוח, התאוששות, ועלייה במסת שריר. אני מוכן לקבל את הטענה שהקלוריה ה1500 תבנה פחות שריר מהקלוריה ה1499, אני מוכן לקבל את זה שבשלב מסויים הקלוריות העודפות בונות מעט מאוד שריר, אפילו בכמות זניחה, אבל אני לא מוכן לקבל את זה שהן לא שוות כלום. בטח ובטח לא כשמדובר על התאוששות ועלייה במשקלי עבודה. אגב, בפועל, כמו שכבר אמרתי - עם כל הנוסחאות והמחקרים של לייל (לא מוריד מערכו), במציאת מספר הקסם שמעיד על בניית שריר מקסימלית בתקופת זמן כלשהי, הוא נכשל, וזה הוכח ע"י ריפ וזאק. ועוד הרבה מתאמנים אחרים של ריפ, לדבריו. מה שמחזק את הסיבה להפסיק להאמין שקיימים מספרי קסם בדברים הנ"ל.
אבל בכל מקרה, אני פתוח לקרוא כל מחקר שיוכיח את הטענות שלכם.

עכשיו קצת ביקורת על הרבה מאוד מתאמנים. לא אישי לאף אחד כאן, זה מופנה למתאמנים כקהילה ולא כפרטים:
אני מאמין בלהתעסק בעיקר. רוצה להתחזק? אחלה. אל תצפה שתוכל לעשות זאת על משקל גוף 70 כמו על משקל גוף 90. מצטער, זו המציאות. הרבה יותר מידי אנשים נתקעים במשקלי עבודה עם טכניקה שינה ותוכנית נכונה, כשהם יכולים לצאת מהתקיעה בסה"כ ע"י עלייה של 10 קילו במשקל גוף. נראית לי מיותרת ההתעסקות בקקי הזה של כמה אחוז יבנה שומן וכמה אחוז יבנה שריר. רוצה להראות טוב? תקריב תקופה, תעלה 25 קילו במשקל גוף, תשיג 4-5 פלטות ואתה כבר תראה כמו אחד שמרים 4-5 פלטות. עלי. אם אתה רוצה אח"כ לחטב אין שום בעייה, זה גם יהיה הרבה יותר קל מלחטב כשיש עליך מסת שריר קטנה יותר. מראה וביצועים הם דברים שהולכים ביחד, הניסיון לעשות מניפולציה ביניהם לא צפויה לעבוד ובכל מקרה זה לפוסיות.
אנשים צריכים להתחיל להתעסק בעיקר. כמו שבריצה אנשים שואלים אותי איזה אינטרוואלים לעשות, 400 או 800 מטר. דברו איתי אחרי שיהיה לכם קילומטראז' של 40 בשבוע. כל פלוץ שהרגע התחיל להתאמן מתחיל להתעסק לי בנוסחאות ואידיאולוגיות.

שוב - לא אישי על אף אחד כאן, זו ביקורת כללית 🤡

נערך לאחרונה:

א.שקית מכילה 30 גרם חלבון ו600 קל' והיא עולה 4.5שקל..תן לי משהו יותר משתלם מזה.
ב.פיצה עולה 40 שקל=60 גרם חלבון בלחץ (9 חלב=270 גרם חלבון) במקרה הטוב ובוא לא נדבר על זה שהמון פיצות משתמשות בגבינת חרא על מנת לחסוך כסף.
ג.וגם אם הם משתמשים בגבינה איכותית,זה מוצר חלבי אשר יגרום לך לכאבי בטן ובמידה ואתה רגיש ללקטוז ולא יכול לשתות חלב.
ד.איך בדיוק הוא בכת של מארק ריפטו אם הוא שלל את מה שהוא אומר? הוא לוקח את עצותיו בעירבון מוגבל בדיוק כמו שצריך
ה.אתה לא הולך לדבר בזלזול כזה בפורום ובמיוחד לא למנהל..צא מהסרט הזה

קראנו גם בפעם הראשונה ולא הסכמנו. מה לעשות. לא הוכחת, לא בדיון שם ולא בקטע שציטטת, שעליה במשקל (לדיוננו: של שומן) תורמת לעליה במשקלים, כי ריפ בעצמו לא יכול להוכיח את זה. שמת לב שאין שום מחקר שהוא מתבסס עליו. הדבר היחיד שהוא יכול לטעון הוא שעליה במשקל תתרום לעליה במשקלים אם ניקח בחשבון שתהיה גם עליה בשריר. אבל הוא לא יכול להוכיח את זה ולכן הוא מציע להתייחס לעלייה במשקל בצורה כללית, ואכן הטווח נע בין 3500 ל-7000, ככה שלומר שכמה שיותר הרבה יותר טוב הוא הבנה לקויה מאוד של מה שהוא טוען, גם בפורומים. אחרת אנשים היו ממשיכים לאכול, מגיעים ל-200 קילו עם דדליפט 800 ומקריבים (להקריב זה חשוב, אחי).
מעבר לבעיתיות שאני אישית רואה בלהמליץ לאנשים להיות פח זבל בשביל להוסיף עוד פלטה לסקוואט שתעלם אחרי שבועיים מחלה, אני לא מבין מה זה "
תקריב תקופה, תעלה 25 קילו במשקל גוף, תשיג 4-5 פלטות ואתה כבר תראה כמו אחד שמרים 4-5 פלטות". זה משפט של מתאמן "הארדקור" שתקוע איפשהו באשליה. איך נראה מישהו שמרים 4-5 פלטות? יותר גדול מקולמן? פחות גדול? רוב האנשים שמסיימים SS אצל ריפ לא מגיעים ל-4-5 פלטות (בטח לא ל-5, מעטים ל-4 ויש כאלה שמסיימים בסביבות ה-140-150 ועוברים תוכנית). וסתם לידע כללי, יש לי חבר (איזה גמד מרושע שכותב בפורום) שהגיע מ-140 ל-190 עם עליה של 3 קילו משקל גוף.
ובנימה אישית - אתה חייב ללמוד לצמצם את מה שיש לך לומר להודעות קצרות יותר, בייחוד אם אתה רוצה לנהל דיון אינטרנטי. מדובר בפורום ולא בספר הגות (כאלה יש לי מספיק בעבודה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית