הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתיית 2-4 ליטר חלב - איך מתמודדים עם כאבי בטן?

• פותח/ת השרשור tryguess
  • פורסם בתאריך
T

tryguess

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מאז שהחלטתי לשתות כמעט גלון חלב ליום, אני מתמודד עם כאבי בטן חריפים, שלשולים, וזה עושה לי אפילו פלוצים מסריחים שלא הייתם רוצים להריח... :bad:
הבנתי שחלב לא מתעכל טוב בגוף שלנו, וחלק מגיבים אליו רגיל וחלק בכאבי בטן (אני לא רגיש ללקטוז או משהו)
אבל עדיין זה די הופך את השתייה הזאת לסבל של ממש, רק בגלל הקלוריות והחלבון שאני צריך מהחלב והכי חשוב כי אני שותה את זה בשניה וזה עדיף על אוכל.

האם יש פה גם מישהו ששתה גלון או כמעט גלון ליום וסבל מכאבי בטן כאלה? ואם כן, מה הוא עשה? הפסיק, טיפל בכאבים וכד'?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1000 קלוריות בפיצה!? תן לי לנחש... אתה מחובבי SS? ומה זה מקור משתלם לקלוריות בדיוק, הבחור שפתח את הדיון משלשל את החיים שלו. איך זה משתלם בדיוק? הגוף שלו, שלי ושל רוב האנשים, בכלל לא מעכל כמויות כאלו. פשוט מגוחך כמה עיוורים אפשר להיות. העיקר שריפטו אמר.
לא, אני מתנגד לתוכנית הזאת בכל רמ"ח אברי. אבל הסיבות שלך לא תופסות, בלי קשר לריפטו.
ובוא תוכיח שהגוף של רוב האנשים לא יכול לעכל גלון חלב ליום. אתה חבר של "שוטי החלב" אחי?

קראנו גם בפעם הראשונה ולא הסכמנו. מה לעשות. לא הוכחת, לא בדיון שם ולא בקטע שציטטת, שעליה במשקל (לדיוננו: של שומן) תורמת לעליה במשקלים, כי ריפ בעצמו לא יכול להוכיח את זה. שמת לב שאין שום מחקר שהוא מתבסס עליו. הדבר היחיד שהוא יכול לטעון הוא שעליה במשקל תתרום לעליה במשקלים אם ניקח בחשבון שתהיה גם עליה בשריר. אבל הוא לא יכול להוכיח את זה ולכן הוא מציע להתייחס לעלייה במשקל בצורה כללית, ואכן הטווח נע בין 3500 ל-7000, ככה שלומר שכמה שיותר הרבה יותר טוב הוא הבנה לקויה מאוד של מה שהוא טוען, גם בפורומים. אחרת אנשים היו ממשיכים לאכול, מגיעים ל-200 קילו עם דדליפט 800 ומקריבים (להקריב זה חשוב, אחי).
מעבר לבעיתיות שאני אישית רואה בלהמליץ לאנשים להיות פח זבל בשביל להוסיף עוד פלטה לסקוואט שתעלם אחרי שבועיים מחלה, אני לא מבין מה זה "
תקריב תקופה, תעלה 25 קילו במשקל גוף, תשיג 4-5 פלטות ואתה כבר תראה כמו אחד שמרים 4-5 פלטות". זה משפט של מתאמן "הארדקור" שתקוע איפשהו באשליה. איך נראה מישהו שמרים 4-5 פלטות? יותר גדול מקולמן? פחות גדול? רוב האנשים שמסיימים SS אצל ריפ לא מגיעים ל-4-5 פלטות (בטח לא ל-5, מעטים ל-4 ויש כאלה שמסיימים בסביבות ה-140-150 ועוברים תוכנית).
ובנימה אישית - אתה חייב ללמוד לצמצם את מה שיש לך לומר להודעות קצרות יותר, בייחוד אם אתה רוצה לנהל דיון אינטרנטי. מדובר בפורום ולא בספר הגות (כאלה יש לי מספיק בעבודה).
לא הסכמתם, על הכיפאק. מה מארבעת הסיבות שצויינו במאמר שציטטתי לא נכונה, ולמה? להגיד אני לא מסכים איתך זו חצי עבודה - תגיד במה. הטענות הללו ממש לא תלושות מהמציאות והוא make sense. גם אם הן לא מבוססות על מחקר. תסביר את דעתך.
אני לא אומר שכמה שיותר יותר טוב, ולא ממליץ לאנשים לאכול 10,000 לצורך הדוגמה. אני אומר שצריך הרבה קלוריות וחלבון. יותר מההמלצות ה"קלאסיות" כאן של ~+500. בכל מקרה מעטים האנשים שיכולים לאכול 7000 קלוריות ביום, כל יום. ואלה שמתאמנים ועושים את זה - בסופו של דבר מרימים מאוד כבד.
ולא, מתישהו כבר קשה עד בלתי אפשרי לעלות במשקל הגוף. זה לפני 200 קילו, אגב. אותו דבר גם לגביי דדליפט. זה קורה לפני 800 קילו דדליפט. הפוטנציאל הגנטי של כל אחד מוגבל בכל מה שקשור לביצועים.
לגביי הפלטה שתיעלם אחרי שבועיים מחלה. כוח זו ההסתגלות הכי "קבועה" שלנו. קרא את זה. ובכל מקרה אם זו הגישה שלך, אז למה לרוץ 5,000 מתחת ל20 דקות? הרי אחרי שבועיים אתה כבר תרוץ ב23 דק'. למה להתאמן בכלל במשהו, אם תוך שבועיים של מחלה אתה חוזר הרבה אחורה?
בכוח אתה חוזר הרבה פחות, ובשביל שתיעלם לך פלטה שלמה בשבועיים אתה צריך בערך תנאים של אושוויץ או להיות בקצה הפוטנציאל הגנטי שלך.

אה ולשאלתך, מישהו שמרים 4-5 פלטות נראה יותר גדול וחזק מאיך שהוא היה נראה כשהיו לו 2 פלטות. חזק יותר שווה גדול יותר, וזה עובד אך ורק ביחס לעצמך, ככה שההשוואה לכל אדם אחר הינה מקולקלת. אם אתה לא גדל מתוספת של 2-3 פלטות לסקוואט והדדליפט שלך, כנראה שאתה יכול להביא מדלייה אולימפית. ואני חושש ש99% מהאוכלוסייה בהגדרה לא יכולים להביא מדלייה אולימפית. אבל הנושא הזה של אימוני כוח נגד אימוני בילדרים כבר נטחן מזמן והוא לא באמת מעניין.

לא אמרתי שהאדם הממוצע מסיים SS עם 4-5 פלטות. אבל אחרי מיצוי SS ו~8 שבועות בטקסס מת'וד אתה צפוי להגיע ל4 פלטות ויותר. כמובן שזה אינדיוידואלי, אבל זה לא באמת משנה אם זה SS + שמונה או 18 שבועות בTM.

עריכה: קודם שכחתי את הקישור כשכתבתי "קרא את זה". עדכנתי.

נערך לאחרונה:
לא, אני מתנגד לתוכנית הזאת בכל רמ"ח אברי. אבל הסיבות שלך לא תופסות, בלי קשר לריפטו.
ובוא תוכיח שהגוף של רוב האנשים לא יכול לעכל גלון חלב ליום. אתה חבר של "שוטי החלב" אחי?
אני ממש לא מתנגד לתוכנית הזה, אלא לכת הזו שסוגדת לריפטו. ואני לא רוצה לבאס אותך, אבל להוציא מים כמעט כל משקה שדחוף לקיבה בכמויות כאלו יעשה לך בעיות בעיכול. בטח שחלב תעשייתי. זה שמסתגלים לכל דבר, זה לא אומר שכל דבר בריא. ואני ''יוכיח'' את זה יום אחרי שתוכיח לי שבפיצה שלמה יש 1000 קלורית.

נערך לאחרונה:
אני ממש לא מתנגד לתוכנית הזה, אלא לכת הזו שסוגדת לריפטו. ואני לא רוצה לבאס אותך, אבל להוציא מים כמעט כל משקה שדחוף לקיבה בכמויות כאלו יעשה לך בעיות בעיכול. בטח שחלב תעשייתי. זה שמסתגלים לכל דבר, זה לא אומר שכל דבר בריא. ואני ''יוכיח'' את זה יום אחרי שתוכיח לי שבפיצה שלמה יש 1000 קלורית.
אבל אתה מבין שמה שאתה טוען שגוי מהיסוד...
באותה נשימה שאתה ממליץ לזרוק את החלב מהבית אתה ממליץ על הזמנת פיצה במקום (=גבינה=מוצר חלבי..תוסיף לזה שפיצה תעשייתית יש סיכוי רב שמשתמשים בגבינה זולה על מנת לחסוך הוצאות)

באותה הזדמנות אני מעוניין להוסיף את דעתי האישית על SS ועל תכניות כוח למתאמנים מתחילים:

אישית,אני חושב שSS זאת התכנית הכי טובה שמתחיל יכול לעשות בחדר כושר...וכל מתחיל (שאכפת לי ממנו ואני חושב שמסוגל) אני אמליץ לו לעשות את התכנית התכנית הזו..
עכשיו מי לדעתי מסוגל לעשות SS?
1.מי שמסוגל להכניס אוכל בכמות הרצויה עם הערכים הרצויים ולא לבוא ולאכול 2 צ'יטוס במבה וללכת לישון ולמחרת להפיל את הבנצ' על הפרצוף ולהתעצבן ולומר "אבל אכלתי!!! אכלתי מממממלא!!!"
2.מי שמסוגל ללכת לישון בשעה שאומרים לו ולא לחכות עוד שעה וחצי ולדבר עם הכוסית השכבתית שלו כי אולי היא תתייחס אליו מחר בבית ספר
3.מי שמסוגל לשים שניה גאווה בצד ולא לזייף טכניקה בכל הזדמנות שיש לו על מנת לעלות משקלים ולהגיד "הצלחתי אחי אימון בן זונה,היה חיה הרגשתי ת'שריר טוב"
4.והכי חשוב-מי שמוכן לסתום את הפה במשך שעה ורבע באימון וזה שלמען השם יהיה מוכן,במשך כולה שעה ורבע 3 פעמים בשבוע,לא להריץ בדיחות לא מצחיקות עם שאר החברים שלו שעושים ABCDEF ונכנסו לחדכ אתמול וכולם עם גופיות סבא וג'ינו ומנסים להרשים כוסיות שנכנסות לחד"כ בככה שהם לוקחים 25 קילו לשראגס.

כל מי שלא הצליח אי פעם בSS וברח לפיצולים עונה על אחת מ4 הסיבות האלו...מי שאומר לך שלא עובד עלייך(לא מכניס את אלו שנפצעו)

אני לא יודע אם למישהו שכותב "אני יוכיח" שווה להוכיח משהו, אבל קח, תעשה קצת חשבון (תשתמש במחשבון ליתר בטחון). http://calorielab.com/restaurants/dominos/8

אני לא יודע אם למישהו שכותב "אני יוכיח" שווה להוכיח משהו, אבל קח, תעשה קצת חשבון (תשתמש במחשבון ליתר בטחון). http://calorielab.com/restaurants/dominos/8
ולי לא ברור איך מישהו מסוגל לעמוד מאחורי אדם שטוען שבפיצה יש רק 1000 קל'(ד''א השורש של יוכיח הגיע מהתגובה שלו, בגלל זה רשמתי מרכאות). 14" Large Classic Hand-Tossed Pizzas זה בערך הפיצה הישראלית הממוצעת. כלומר, מנימום 390 קל' למשולש רגיל. כנס ללינק שסיפקתי קודם לכן, http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
חפש: פיצה מפיצריה, ותראה שכמות הקלורית היא אכן בסביבות ה4000 לפיצה שלמה. ושוב, זה בלי התוספות והקולה שהדגשתי ומשום מה אנשים פה בוחרים להשמיט ולעשות מעצמם צחוק/להישאר בכת.

אתה ממליץ לזרוק את החלב מהבית
אולי במקום לרשום תגובה שמלאה ביחסי ציבור לSS, ולהוכיח שאתה לא אובייקטיבי תטרח לקרוא את התגובות שלי. אה לוקי-לוקי? אני משתמש בחלב תעשייתי כשאני מכין גיינר בייתי. אז איך, למען השדים והרוחות, הגעת למסקנה הזו? שריפטו יהיה בריא.

אני התייאשתי, זה כמו לנסות להוכיח לאדם מאמין שאין אלוהים.

נערך לאחרונה:
לא הסכמתם, על הכיפאק. מה מארבעת הסיבות שצויינו במאמר שציטטתי לא נכונה, ולמה? להגיד אני לא מסכים איתך זו חצי עבודה - תגיד במה. הטענות הללו ממש לא תלושות מהמציאות והוא make sense. גם אם הן לא מבוססות על מחקר. תסביר את דעתך.
אני לא אומר שכמה שיותר יותר טוב, ולא ממליץ לאנשים לאכול 10,000 לצורך הדוגמה. אני אומר שצריך הרבה קלוריות וחלבון. יותר מההמלצות ה"קלאסיות" כאן של ~+500. בכל מקרה מעטים האנשים שיכולים לאכול 7000 קלוריות ביום, כל יום. ואלה שמתאמנים ועושים את זה - בסופו של דבר מרימים מאוד כבד.
ולא, מתישהו כבר קשה עד בלתי אפשרי לעלות במשקל הגוף. זה לפני 200 קילו, אגב. אותו דבר גם לגביי דדליפט. זה קורה לפני 800 קילו דדליפט. הפוטנציאל הגנטי של כל אחד מוגבל בכל מה שקשור לביצועים.
לגביי הפלטה שתיעלם אחרי שבועיים מחלה. כוח זו ההסתגלות הכי "קבועה" שלנו. קרא את זה. ובכל מקרה אם זו הגישה שלך, אז למה לרוץ 5,000 מתחת ל20 דקות? הרי אחרי שבועיים אתה כבר תרוץ ב23 דק'. למה להתאמן בכלל במשהו, אם תוך שבועיים של מחלה אתה חוזר הרבה אחורה?
בכוח אתה חוזר הרבה פחות, ובשביל שתיעלם לך פלטה שלמה בשבועיים אתה צריך בערך תנאים של אושוויץ או להיות בקצה הפוטנציאל הגנטי שלך.

אה ולשאלתך, מישהו שמרים 4-5 פלטות נראה יותר גדול וחזק מאיך שהוא היה נראה כשהיו לו 2 פלטות. חזק יותר שווה גדול יותר, וזה עובד אך ורק ביחס לעצמך, ככה שההשוואה לכל אדם אחר הינה מקולקלת. אם אתה לא גדל מתוספת של 2-3 פלטות לסקוואט והדדליפט שלך, כנראה שאתה יכול להביא מדלייה אולימפית. ואני חושש ש99% מהאוכלוסייה בהגדרה לא יכולים להביא מדלייה אולימפית. אבל הנושא הזה של אימוני כוח נגד אימוני בילדרים כבר נטחן מזמן והוא לא באמת מעניין.

לא אמרתי שהאדם הממוצע מסיים SS עם 4-5 פלטות. אבל אחרי מיצוי SS ו~8 שבועות בטקסס מת'וד אתה צפוי להגיע ל4 פלטות ויותר. כמובן שזה אינדיוידואלי, אבל זה לא באמת משנה אם זה SS + שמונה או 18 שבועות בTM.

עריכה: קודם שכחתי את הקישור כשכתבתי "קרא את זה". עדכנתי.

אני חושב שליאור אמר לך את כל מה שאני אומר לך, אבל כל פעם חזרת לטיעונים שרובם לא valid ויש כאלה שהם אפילו לא sound. אז חבל לחזור על דברים. אבל אני כן אציג לך 2 דוגמאות לצורה שהטיעונים שלך לא עוקבים, גם בהודעה שכתבת לי:

1. התחלת ב"אני וריפטו לא דואגים למראה" ונקבת במספרים של ריפטו, אח"כ ירדת מזה ואמרת שצריך לאכול "הרבה", יותר מ-500 קלוריות. הטענה שלך שאנשים שמצליחים לאכול 7000 קלוריות לאורך זמן בסופו של דבר מרימים משקלים כבדים גם לא תופסת, כי א) עובדה שניצלת את טיעון ה-deux ex machina של הפוטנציאל הגנטי (איפה הוא עובר? בסקוואט 180? תוכיח לי מחקרית שאין אנשים שהוא לא עובר אצלם בסקוואט 120. ה"פוטנציאל הגנטי" זה בערך טיעון שווה ערך ל"אם אתה לא מתקדם, אתה לא עושה את התוכנית"), ככה שיתכן מאוד שגם אלה שאכלו 7000 קלוריות לא יעלו במשקלים (אבל כן יעלו במשקל גוף. אתה תפסיק להעלות במשקלים הרבה לפני שתפסיק לעלות במשקל גוף). ב) אני מכיר אנשים שסיימו SS עם טחינת אוכל מסיבית עם סקוואט 140 ובחיטוב הגיעו ל-190, אז הטענה שהאכילה תורמת לעליה במשקלים אף היא לא תמיד נכונה.

2. בהתחלה אמרת "תעלה 25 קילו, תרים 4-5 פלטות ותראה כמו מישהו שמרים 4-5 פלטות", שזה טיעון כללי, אח"כ החלטת שתראה יותר גדול ממה שאתה עצמך היית כשהרמת 2 פלטות, שזה טיעון מצוץ מהאצבע כי הוא כבר יחסי לגמרי. קולדפייר ירד כמעט 20 קילו ועלה בזמן הזה ב-30 קילו בסקוואט, הוא "נראה" יותר "קטן" אבל הוא יותר חזק.

לגבי הפלטה הנעלמת, זה הכל עניין של השקעה. אתה ממליץ לאנשים להכניס 50 ליטר דלק כשהם אולי צריכים 30 (או 20 או 10) בלי לבדוק אפילו כמה הם צריכים (כי אתה מקריב אחי), ויוצא עם משוואה מצחיקה של יותר משקל גוף = יותר משקל על המוט, שכל מתאמן מתקדם יגיד לך שבסופו של דבר היא לא תקפה (אבל היא makes sense). בסופו של דבר אני חושש שהניסיון שלך יראה לך שרוב הטענות שטענת באשכול הקודם לא עומדות במבחן המציאות, ומי יודע, אולי יום אחד תגיע אפילו למסקנה שאסור לסמוך על ריפטו בשום דבר מעבר להדרכת תרגילים.

אני חושב שליאור אמר לך את כל מה שאני אומר לך, אבל כל פעם חזרת לטיעונים שרובם לא valid ויש כאלה שהם אפילו לא sound. אז חבל לחזור על דברים. אבל אני כן אציג לך 2 דוגמאות לצורה שהטיעונים שלך לא עוקבים, גם בהודעה שכתבת לי:

1. התחלת ב"אני וריפטו לא דואגים למראה" ונקבת במספרים של ריפטו, אח"כ ירדת מזה ואמרת שצריך לאכול "הרבה", יותר מ-500 קלוריות. הטענה שלך שאנשים שמצליחים לאכול 7000 קלוריות לאורך זמן בסופו של דבר מרימים משקלים כבדים גם לא תופסת, כי א) עובדה שניצלת את טיעון ה-deux ex machina של הפוטנציאל הגנטי (איפה הוא עובר? בסקוואט 180? תוכיח לי מחקרית שאין אנשים שהוא לא עובר אצלם בסקוואט 120. ה"פוטנציאל הגנטי" זה בערך טיעון שווה ערך ל"אם אתה לא מתקדם, אתה לא עושה את התוכנית"), ככה שיתכן מאוד שגם אלה שאכלו 7000 קלוריות לא יעלו במשקלים (אבל כן יעלו במשקל גוף. אתה תפסיק להעלות במשקלים הרבה לפני שתפסיק לעלות במשקל גוף). ב) אני מכיר אנשים שסיימו SS עם טחינת אוכל מסיבית עם סקוואט 140 ובחיטוב הגיעו ל-190, אז הטענה שהאכילה תורמת לעליה במשקלים אף היא לא תמיד נכונה.

2. בהתחלה אמרת "תעלה 25 קילו, תרים 4-5 פלטות ותראה כמו מישהו שמרים 4-5 פלטות", שזה טיעון כללי, אח"כ החלטת שתראה יותר גדול ממה שאתה עצמך היית כשהרמת 2 פלטות, שזה טיעון מצוץ מהאצבע כי הוא כבר יחסי לגמרי. קולדפייר ירד כמעט 20 קילו ועלה בזמן הזה ב-30 קילו בסקוואט, הוא "נראה" יותר "קטן" אבל הוא יותר חזק.

לגבי הפלטה הנעלמת, זה הכל עניין של השקעה. אתה ממליץ לאנשים להכניס 50 ליטר דלק כשהם אולי צריכים 30 (או 20 או 10) בלי לבדוק אפילו כמה הם צריכים (כי אתה מקריב אחי), ויוצא עם משוואה מצחיקה של יותר משקל גוף = יותר משקל על המוט, שכל מתאמן מתקדם יגיד לך שבסופו של דבר היא לא תקפה (אבל היא makes sense). בסופו של דבר אני חושש שהניסיון שלך יראה לך שרוב הטענות שטענת באשכול הקודם לא עומדות במבחן המציאות, ומי יודע, אולי יום אחד תגיע אפילו למסקנה שאסור לסמוך על ריפטו בשום דבר מעבר להדרכת תרגילים.
סלח לי שאני מתערב בדיון המרתק הזה, אבל יש לי כמה שאלות-
1. יש כלל ברזל ידוע- לא נתן לעלות במסת השריר בזמן הירידה באחוזי שומן למעט מתאמן ממש מתחיל שמתחיל שמן, שיכול לצבור מעט מסת שריר בחיטוב. כאן מדובר על מסיים SS שהעלה 50 ק"ג בחיטוב, איך זה הגיוני? תוכל להסביר?
2. אתה אומר שריפטו לא מבין יותר מדי?

1. יש כלל ברזל ידוע- לא נתן לעלות במסת השריר בזמן הירידה באחוזי שומן למעט מתאמן ממש מתחיל שמתחיל שמן, שיכול לצבור מעט מסת שריר בחיטוב. כאן מדובר על מסיים SS שהעלה 50 ק"ג בחיטוב, איך זה הגיוני? תוכל להסביר?

1. זה לא תמיד שאלה של מסת שריר, as simple as that. יש מספיק אנשים בפורום שמתקדמים במשקלים בחיטוב, אפילו בעשרות אחוזים.
2. אני אישית לא הייתי לוקח ממנו שום דבר מעבר להדרכת התרגילים. אבל זה רק אני.

1. גם אני בחיטוב האחרון שלי שיפרתי את הדדליפט בכמעט 30 ק"ג. לגדול אי אפשר בלי לאכול. להתחזק אפשר.
2. כמו רבים וטובים בתחום הזה, ריפטו דוחף את האף לתחומים שהוא לא מבין בהם מספיק, כמו WL ותזונה. SS ו-PPST הם ספרים מעולים ללמוד מהם את הביומכניקה של התרגילים, ומושגים בסיסיים בתכנון. אבל צריך לקחת הרבה מההמלצות בעירבון מוגבל, ורצוי מאוד גם בשלב ה-SS, אחרי שתרגילים מתחילים להיתקע, להתחיל לעשות התאמות, ולקרוא גם חומרים מעבר למה שכתוב בספר, כדי לעשות את זה בחכמה.

אז מסתגלים לכל דבר = אפשר לעכל גלון חלב ביום? יופי. לפחות הבנת שקשקשת לפני.
ואני דווקא כיוונתי לפיצות הבינוניות סטייל דומינוס. לא מכיר הרבה אנשים שגומרים משפחתית של 14 אינץ'.
אבל בוא נבחן את הטענה שלך גם כלכלית: אפילו אם בפיצה יש 4000 קלוריות (ואין בה), היא תעלה 45 שקל מינימום, בעוד ש-4000 קלוריות מחלב יעלו 35. ככה שהטענה שלי נכונה גם במקרה הזה.
עכשיו תוכיח לי שגלון חלב זה לא בריא. יש לך יום.

ולי לא ברור איך מישהו מסוגל לעמוד מאחורי אדם שטוען שבפיצה יש רק 1000 קל'(ד''א השורש של יוכיח הגיע מהתגובה שלו, בגלל זה רשמתי מרכאות). 14" Large Classic Hand-Tossed Pizzas זה בערך הפיצה הישראלית הממוצעת. כלומר, מנימום 390 קל' למשולש רגיל. כנס ללינק שסיפקתי קודם לכן, http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
חפש: פיצה מפיצריה, ותראה שכמות הקלורית היא אכן בסביבות ה4000 לפיצה שלמה. ושוב, זה בלי התוספות והקולה שהדגשתי ומשום מה אנשים פה בוחרים להשמיט ולעשות מעצמם צחוק/להישאר בכת.

אולי במקום לרשום תגובה שמלאה ביחסי ציבור לSS, ולהוכיח שאתה לא אובייקטיבי תטרח לקרוא את התגובות שלי. אה לוקי-לוקי? אני משתמש בחלב תעשייתי כשאני מכין גיינר בייתי. אז איך, למען השדים והרוחות, הגעת למסקנה הזו? שריפטו יהיה בריא.

אני התייאשתי, זה כמו לנסות להוכיח לאדם מאמין שאין אלוהים.
" או שתזמין פיצה עם תוספת ג'יזס קרייסט. חלב זה הדבר האחרון שצריך לשתות"
פה אתה אומר שחלב זה הדבר האחרון שצריך לשתות...לא ציפיתי שאתה תכניס משהו לתפריט שלך שהוא הדבר האחרון שצריך לשתות

"
חלב תעשייתי הוא מקור לא טוב ולא משתלם של חלבון. שקית חלב שלמה מכילה רק 24 גרם חלבון ומעט מאוד ערכים אחרים. עדיף לקחת סקופ חלבון/קופסת טונה/כמה ביצים/שניצל/ מאשר את החרא הזה."
-פה אתה אומר שזה לא טוב ולא משתלם במקור חלבוני...

לקחת מההודעות האלו את המסקנה שאתה שותה חלב זה להיות אידיוט..או שאתה מוציא את עצמך טמבל שאתה שותה משקה שהוא לא משתלם לך חלבונית והוא הדבר האחרון שצריך לשתות

נתפסת על זה שחיים השתמש בסלנג שפיצה מכילה 1000 קל' ואתה מרשה לעצמך לזרוק בולשיט לאוויר ואז להזכיר את זה כל פעם.
אז בסופו של דבר "לוקי לוקי",אתה מבלבל פה המוח,אתה מתעסק בתפל ולא מוכן להודות שטעית ולמי שמסוגל לשתות אותו חלב הוא אחלה מקור לחלבון וקלוריות.

מעניין אותה איך תענה עכשיו לתגובה האחרונה שלו
וד"א=-בפעם הבאה שאתה ממליץ למישהו לאכול פירות לפני שהוא שותה חלב..אני מציע שתקרא קצת על פרוקטוז..אולי זה יעסיק אותך במקום לראות בילדרים ביוטיוב

רק בעיר שלי יש מגש פיצה משפחתית ב25 שקלים?
וגם אם זה יוצא יותר זול מחלב, חלב יותר כיף וקל לשתות 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית