הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בשרירי הישבן

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
(זהו המשך של האשכול הזה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37612 )

המצב השתפר טיפה, אני לא מרגיש כבר את ההקרנה באמסטרינג..
עשיתי כמה ימים של סקוואט עם 20 קילו ל20 חזרות וקרח (RICE) אבל לא בצורה מסודרת (הכוונה שזה נמשך כמה ימים ואז עשיתי דדליפט כבד) כי קשה לי להפסיק להתאמן..
מה שאני מרגיש כרגע זה נטו כאב בעכוז השמאלי כשאני מכווץ אותו (שזה קורה גם בסקוואט וגם בדדליפט)
אני כבר לא יודע מה לעשות.. עצות?

מנוחה מתיחות עיסויים קרח, תרגול קל מאוד להזרים דם
כאבים בתחת עם הקרנה לרגל זה לא משהו טוב תבדוק את זה

אתה לא יכול להתאמן כבד אתה חייב לנוח ולחזור לאט לאט

• פותח/ת השרשור
מנוחה מתיחות עיסויים קרח, תרגול קל מאוד להזרים דם
כאבים בתחת עם הקרנה לרגל זה לא משהו טוב תבדוק את זה

אתה לא יכול להתאמן כבד אתה חייב לנוח ולחזור לאט לאט

תודה רן, אז אתה מציע בעצם לעשות את הפרוטוקול פציעות מהתחלה וכמו שצריך?

כן, אבל אל תטעה, אתה מתקדם עם הפרוטוקול רק עם הכאב נחלש או נשאר אותו דבר, אם כואב לך יותר תוך כדי התרגול אתה צריך לעצור ולנוח יותר, ולהמשיך עם הקרח.

חוץ מזה לך להבדק

• פותח/ת השרשור
כן, אבל אל תטעה, אתה מתקדם עם הפרוטוקול רק עם הכאב נחלש או נשאר אותו דבר, אם כואב לך יותר תוך כדי התרגול אתה צריך לעצור ולנוח יותר, ולהמשיך עם הקרח.

חוץ מזה לך להבדק

שמע,בגדול, הכאב לא ברמה של להגביל אותי לעשות את התנועה, הוא פשוט מפריע ולוקח לי את תשומת הלב מהתרגיל
כשזה התחיל לפני שבועיים זה היה ממש בלתי סביל.. גם ב70 קילו דדליפט ו20 קילו סקוואט הייתי מרגיש את זה. עשיתי סוג של התאוששות בשביל הפציעה:
עשיתי אימון אחד Deadlift 70K 8-10-10, 100K 5X1, באימון אחריו Deadlift 80X8, 100X5, 130X5, כבר אז לא הרגשתי יותר כלום וחשבתי שזה מאחוריי, ואז היה לי סקוואט אז קפצתי ישר ל130 קילו וזה החזיר את הכאבים. אחרי זה ניסיתי לשחק עם כל מני משקלים בדדליפט.
מכל הסיפור הזה, הפואנטה היא שהייתה קצת התקדמות בהחלמה אבל כל פעם דפקתי אותה עם המשקלים הכבדים.. ככה שאני מאמין שזה כן יעבוד לי אם אני אעבוד מסודר.
אגב, כבר אין הקרנה ובחיי היום יום אני לא מרגיש את הפציעה, רק בסקוואט ודדליפט כבדים. באמת יש צורך ללכת לבדוק את זה?

• פותח/ת השרשור
אני נאלץ להקפיץ את הנושא. עברו שבועיים מאז הפרוטוקול, המצב קצת השתפר אבל בגדול אני פצוע. הפציעה משנה לי את כל הטכניקה כי אני בעצם מנסה לערב פחות את הטוסיק ואז אני מאבד המון כוח. אני אבוד עצות, מה אתם מציעים לי לעשות?

אני נאלץ להקפיץ את הנושא. עברו שבועיים מאז הפרוטוקול, המצב קצת השתפר אבל בגדול אני פצוע. הפציעה משנה לי את כל הטכניקה כי אני בעצם מנסה לערב פחות את הטוסיק ואז אני מאבד המון כוח. אני אבוד עצות, מה אתם מציעים לי לעשות?

אני שוב יגיד למרות שהתעלמת...
דוקטור תבדוק לי את התחת.
צילום מותני ואגן.
👏

• פותח/ת השרשור
מהניסיון הרב שיצא לי להתייעץ עם רופאים, בכל המקרים הם אמרו לי להפסיק להתאמן ככה שאני לא ממש בונה על להקשיב להם. מה שיש לי זאת דלקת בוודאות

• פותח/ת השרשור
תקח סיכוי הכי כייף להמר...על הבריאות...

איזה הימור אני לוקח? זה או שאני כן יכול לעשות או שאני לא יכול לעשות. מה כבר מסכן כאן את הבריאות שלי?
והחרא הזה חזר לי בפעם השניה אחרי שכמעט עבר.. וואלה הרמתי ידיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית