הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמות מקסימלית של חלבון בגוף

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
בתפריט שאני מנסה להכין יצא בערך 152-157 ג' חלבון והמשקל שלי הוא 60 ק"ג שאני צריך בכלל 120 ק"ג.
וזה עוד מעט מתקרב לפי 3 ממשקל הגוף שלי. זה בסדר הכמות הזאת?
ומה בנוגע לשומנים? יש לי 75 בערך אבל זה לא מגיע מג'אנק.. זה טוב למסה נקייה או שאני אשמין מאוד מזה? (כמו במלוכלכת)

אין מגבלה לכמות החלבון שהגוף יכול לספוג (או שלא הוכח אחרת).
אין קשר ממשי בין שומן בתפריט היומי אל מול שומן פיזי או שלא"השמנה".

להבדיל מפחמימות שהגוף יכול לאגור אותם כגליקוגן.. את החלבונים הגוף לא יכול לאגור לכן עדיף למתאמן ממוצע לאכול חלבון פי 2 מהמשקל גוף
אין צורך סתם לדחוף כמויות של אוכל.

2.5 זה מעולה וככה תיהיה בטוח שלא יחסר לך. שומן זה גם בסדר גמור ותמיד מתקבל בברכה כל עוד הסכום הקלורי לא יהיה מוגזם.
אני במסה משתדל להגיע ל-2.5 גרם חלבון מינימום ואני לוקח את זה ממקורות מלאים גם בשומן (סטייקים חזיר בקר) ואחרי כל זה אני גם דוחס פחמימות ומוצא אפילו מקום לעוד איזה שוקולד עם תה. אל תידאג פשוט תאכל... אני מוצא שקשה להשמין בתוכניות כוח ועוד יותר אם אתה מתחיל.

אין מגבלה לכמות החלבון שהגוף יכול לספוג (או שלא הוכח אחרת).
אין קשר ממשי בין שומן בתפריט היומי אל מול שומן פיזי או שלא"השמנה".

אם אני לא טועה, כשיש יותר מידי חלבונים זה יכול לגרום לקריסת הכליות או משהו כזה.
כאילו הכליות עבודות יותר מידי והן פשוט קורסות.

עד שאתה לא מגיע ל-4.5 גרם לכל קילו אל תדאג.
4 כבר מתחיל להיות בעייתי, 3.5 לא אבל מוגזם.
תנסה להישאר בסביבות 2.5-3 גרם לכל קילו, זה מעולה.
http://ndt.oxfordjournals.org/content/20/3/657.full

• פותח/ת השרשור
2.5 זה מעולה וככה תיהיה בטוח שלא יחסר לך. שומן זה גם בסדר גמור ותמיד מתקבל בברכה כל עוד הסכום הקלורי לא יהיה מוגזם.
אני במסה משתדל להגיע ל-2.5 גרם חלבון מינימום ואני לוקח את זה ממקורות מלאים גם בשומן (סטייקים חזיר בקר) ואחרי כל זה אני גם דוחס פחמימות ומוצא אפילו מקום לעוד איזה שוקולד עם תה. אל תידאג פשוט תאכל... אני מוצא שקשה להשמין בתוכניות כוח ועוד יותר אם אתה מתחיל.
לא עובד כוח ואני גם לא באדיבילדר אז אין לי שום סיבה לצבור מסה עד לגוף של באדיבילדר אני צריך קצת יותר מסה בגב וביידים פשוט.
עד שאתה לא מגיע ל-4.5 גרם לכל קילו אל תדאג.
4 כבר מתחיל להיות בעייתי, 3.5 לא אבל מוגזם.
תנסה להישאר בסביבות 2.5-3 גרם לכל קילו, זה מעולה.
http://ndt.oxfordjournals.org/content/20/3/657.full
תודה גבר!

לא צריך ככ הרבה חלבון במאסה. (נוגד חלק מההמלצות של לייל) הייתי נשאר עד 1.5 גרם לכל קג ממשל הגוף.

לא צריך ככ הרבה חלבון במאסה. (נוגד חלק מההמלצות של לייל) הייתי נשאר עד 1.5 גרם לכל קג ממשל הגוף.
1.5? מומלץ 2 בדרך כלל, ובתוכניות מטורפות כמו SS אפילו 2.5, לא?

ההמלצה בפורטל 1.8-2 גר לכל קג.

אני בספק אם 1.5 "לא יעשו את העבודה". יותר גרוע שאנשים אוכלים יותר מדי ונראים כמו פחי זבל.

ההמלצה בפורטל 1.8-2 גר לכל קג.

אני בספק אם 1.5 "לא יעשו את העבודה". יותר גרוע שאנשים אוכלים יותר מדי ונראים כמו פחי זבל.
אבל אין מה לעשות,
בילדינג זו הקרבה1. גם אם זה אומר להסתובב עם חזה ע!ף בתיק ולא לצאת בשבת כי *ש 0ק||אט ביום ראשון. 🤘

Back
למעלה תחתית