הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שיש קוביות - שתפו בתהליך

• פותח/ת השרשור ko22bi
  • פורסם בתאריך

ko22bi

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום לכולם,
אני נמצא בשלב האחרון לפני שיצאו הקוביות (או לפחות ככה אני חושב), ורציתי כדי להתעודד ושיהיה לי מודל לחיקוי. אני בין 13-14% שומן כרגע.
הייתי מעוניין לשמוע סיפורים של מתאמנים תותחים ששמו להם למטרה לחטב את הגוף ולגרום לקוביות לצאת ובאמת הצליחו, ואם אפשר אז לספר בדיוק את התהליך - משברים, כמה זמן לקח להגיע למטרה, חריגות מתפריט החיטוב שהיו, טיפים למיניהם, איך פתאום ראיתם את החיטובים בבטן וכו'.

אני צריך לשמוע סיפורים כאלו כדי לשאוב מוטיבציה,
תמונות גם יתקבלו בברכה,

תודה,
קובי.

• פותח/ת השרשור
פשששש כל הכבוד!
כמה אחוזי שומן אתה בתמונות?
איך היה עם התפריט?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, נראה חיטוב ממש טוב. אני התחלתי על 30% שומן בתחילת אוגוסט האחרון ועכשיו אני על 14%~ וממש קשה לי כבר לרדת במשקל למרות שאני מרגיש ירידה קטנה בשומן הבטן.
אולי כדאי לי להתחיל מסה לאיזה חודש-חודשיים ואז לחזור לחיטוב? מה אתם אומרים?
המשקל שלי הוא 77-78

כל הכבוד, נראה חיטוב ממש טוב. אני התחלתי על 30% שומן בתחילת אוגוסט האחרון ועכשיו אני על 14%~ וממש קשה לי כבר לרדת במשקל למרות שאני מרגיש ירידה קטנה בשומן הבטן.
אולי כדאי לי להתחיל מסה לאיזה חודש-חודשיים ואז לחזור לחיטוב? מה אתם אומרים?
המשקל שלי הוא 77-78
תעלה תמונה שלך על מנת לקבל הערכת אחוז שומן (תפרסם בפורום תמונות) תן פרטים עלייך (גובה ומשקל) . יכול להיות שבאמת עדיף מאסה וחיטוב רק לפני הקיץ.

• פותח/ת השרשור
4.1.13 (2).JPG 4.1.13 (3).JPG
זה היה בתחילת החודש
משקל 78
גובה 1.79

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני ממש מת לקוביות ומצד שני אני רוצה להגדיל קצת את השרירים בידיים ובחזה ומעצבן אותי שאומרים לי שאני נראה רזה מדי (בעיקר אנשים שאמרו לי בעבר כל הזמן ״השמנת נכון?״),
עוד שני קילו במסה יגרמו לי להראות יותר ג׳בר?
ויש מצב להפחית באחוז שומן גם תוך כדי עליה במסת השריר?

כן אבל אני ממש מת לקוביות ומצד שני אני רוצה להגדיל קצת את השרירים בידיים ובחזה ומעצבן אותי שאומרים לי שאני נראה רזה מדי (בעיקר אנשים שאמרו לי בעבר כל הזמן ״השמנת נכון?״),
תתחיל מסה , אל תתעסק בשטויות , זה כולה 2-3 חודשי מאסה (שתצבור בהם בעיקר שריר) ככה שמבחינת אחוז שומן אולי תהיה אחד יותר או שניים (שוב תלוי בתזונה) אז פשוט תעשה את זה לפי הספר ואתה תהיה מרוצה . אחר''כ תתחיל חיטוב ואז תיראה חטוב עם יותר מאסה מאשר מה שאתה עכשיו.

נראה שבמצבך אתה לא תפחית בא.ש. ותעלה במסת שריר. תחליט מה אתה רוצה ותמשיך בכל הכוח.

אם קוביות - חיטוב
ת יש לך עוד 4 א.ש.לפחות להוריד כדי שתראה קוביות כמו שצריך (תלוי גנטית). ככל שמתקדמים ככה יותר קשה וגם מאבדים יותר שריר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוד 4?! אני צריך להיות על 10%?
כמה מהמשקל אתה מעריך שאני צריך להוריד כדי להגיע לזה? כמה קילו (בהנחה שרוב המשקל שיורד הוא שומן) ?

תרגיל מתמטיקה 3 יח"ל קטן עליך.

• פותח/ת השרשור
אההה ירד האסימון...

אם אני 14% על 78 ק"ג ז"א שהשומן שלי בגוף במשקל הוא סה"כ כמעט 11 ק"ג.
אני צריך לרדת עוד 4% ממשקל 78 = 3 ק"ג שומן ואז אשקול כ-75 ק"ג שכעשרה אחוז מתוכם הם שומן נטו. אבל לא הגיוני שארד 100% בשומן...
בקיצר אם סה"כ הירידה במשקל היא נניח 70% משומן, אזי שאצטרך לרדת סה"כ 3/0.75 = 4 ק"ג בסה"כ ולשקול 74 ק"ג.

זה נראה ממש קשה! אני יורד בקושי 1-1.5 ק"ג בחודש עכשיו, מה אני יכול לעשות? אצטרך להיאזר בסבלנות ולהמשיך לחכות עוד 3 חודשים בערך עד שאגיע ל-10 א.ש? ואז אני אהיה עם קוביות אבל אראה די חולה לא?

נ.ב.
החישוב אכן לא יותר מדי מסובך אבל לקח לי דקה-שתיים לחשוב עליו - בבקשה לענות בפחות ציניות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית