הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים ודלקת חמורה בכתף וגב עליון בצד ימין כבר חצי שנה!!

arielias

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אז ככה לפני חצי שנה בערך הפסקתי להתאמן בגלל כאבים בכתף ימין.
נחתי כמה שבועות ראיתי שאין שיפור ושעדיין כואב והלכתי לאורטופד עשו לי צילום ו אולטראסאונד
לא מצאו משהו ולכן הפנו אותי ל mri שאני עדיין מחכה לו.
מאז קיבלתי ארקוקסיה 90 מ"ג לעשרה ימים
במהלך עשרת הימים האלה עבדתי ולא נחתי ואפשר להגיד שגם יצא לי להרים דברים כבדים ובסופו של דבר מה שקרה שהחלו לי גם כאבים ונפיחות באיזור הטרפזיוס או הרהומבוידים בצד ימין.
עשיתי קומפרסים של חום של קור לא עזר
שמתי סוויס רליף, זריקת וולטרן, מדבקות וולטרן.
ניסיתי הכל! עברו מאז עוד כמה חודשים ואני כבר מת מכאבים לא יכול לסבול את זה יותר.
עזבו שאני לא יכו ללהתאמן אני לא יכול לעבוד!

קצת רקע עלי:
יש לי winged scapula בצד ימין
עקמת עם נטיה שמאלה עם ספינה ביפידה ב s1 וקיפוזיס בולט.
עשיתי חיטוב ירדתי מ 104 קילו שמן ל 64 חטוב סביבות ה 8-9 אחוז שומן בלי חומרים במשך חצי שנה של קריעת תחת ותפריט חיטוב של נאצי בלי להשבר..

אני לא יודע מה לעשות אני קראתי שדלקות כרוניות יכולות להתפתח לדברים שאלוהים ישמור לא רוצה לרשום אותם בכלל!

בבקשה מישהו יודע מה לעשות? להפנות אותי לרופאים?
אני מחכה ל mri שיהיה לי רק חודש הבא (מחכה מעל 3 חודשים!!) מחכה ל e.m.g
בידים גם עוד חודשיים וחצי.
האורטופדים של מכבי אדישים ואני מת מכאבים ומת מפחד!facepalm

זה לא בריא לנבא שחורות.
אני רציני.
נכון שהרופאים אדישים ולא כל כך יודעים בעצמם, ואז אנחנו ניגשים לחפש מידע בעצמנו.
הבעיה היא, שעל כל כאב קטן באינטרנט, יש דפים שלמים שגורמים לך לחשוב שיש לך איזה גידול, או בעיה חמורה אחרת.
מהניסיון האישי שלי, זה ישמע מוזר, אבל לרוב כשנפלתי למלכודות האלה והתחלתי לאכול סרטים על כל מני בעיות שונות שהיו לי, המצב נהפך ליותר גרוע או שצצו דברים אחרים.

קודם כל תרגע. תשתדל לא לחשוב על זה יותר מדי.

לדעתי? תפנה לרופא מומחה פרטי. אחד שיש לו ניסיון וקיבלת ממנו המלצות. אני בטוח שתוכל למצוא המלצות בפורום.

אז ככה לפני חצי שנה בערך הפסקתי להתאמן בגלל כאבים בכתף ימין.
נחתי כמה שבועות ראיתי שאין שיפור ושעדיין כואב והלכתי לאורטופד עשו לי צילום ו אולטראסאונד
לא מצאו משהו ולכן הפנו אותי ל mri שאני עדיין מחכה לו.
מאז קיבלתי ארקוקסיה 90 מ"ג לעשרה ימים
במהלך עשרת הימים האלה עבדתי ולא נחתי ואפשר להגיד שגם יצא לי להרים דברים כבדים ובסופו של דבר מה שקרה שהחלו לי גם כאבים ונפיחות באיזור הטרפזיוס או הרהומבוידים בצד ימין.
עשיתי קומפרסים של חום של קור לא עזר
שמתי סוויס רליף, זריקת וולטרן, מדבקות וולטרן.
ניסיתי הכל! עברו מאז עוד כמה חודשים ואני כבר מת מכאבים לא יכול לסבול את זה יותר.
עזבו שאני לא יכו ללהתאמן אני לא יכול לעבוד!

קצת רקע עלי:
יש לי winged scapula בצד ימין
עקמת עם נטיה שמאלה עם ספינה ביפידה ב s1 וקיפוזיס בולט.
עשיתי חיטוב ירדתי מ 104 קילו שמן ל 64 חטוב סביבות ה 8-9 אחוז שומן בלי חומרים במשך חצי שנה של קריעת תחת ותפריט חיטוב של נאצי בלי להשבר..

אני לא יודע מה לעשות אני קראתי שדלקות כרוניות יכולות להתפתח לדברים שאלוהים ישמור לא רוצה לרשום אותם בכלל!

בבקשה מישהו יודע מה לעשות? להפנות אותי לרופאים?
אני מחכה ל mri שיהיה לי רק חודש הבא (מחכה מעל 3 חודשים!!) מחכה ל e.m.g
בידים גם עוד חודשיים וחצי.
האורטופדים של מכבי אדישים ואני מת מכאבים ומת מפחד!facepalm

אני מעייץ לך:
1 לך לאורטופדים במכבי.....
2 תבקש מהם הפניים ליחידה אורטופדיה בבלינסון.
תתקשר לבלינסון ותקבע תור,אל תפחד להגזים במקרה שלך ותבקש הכי מהר שאפשר.....דחיפות !.
3 ניפוי עצמות/ כל בדיקה אחרת שאתה צריך.
4 הם יודעים הכל....

נערך לאחרונה:
תלך למומחה כתפיים הוא מתמחה בפציעות כאלה יותר מאורתופד(תבקש מקופת חולים להפנות אותך לאחד כזה) תביא לו את כל ההבחנות והצילומים שעשיתה רוב הסיכויים שהוא יעזור לך יותר מאורתופד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית