הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך החברה

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
מה קורה אחים שלי ....

sciroxx דוד שלי רוצה ליקנות מחברה אזות איך הם ?
יותר טובים מ
SYNTROP ואיך זהם ביכלל ?

סיינטרופ שייכים ל GENXXL הם הבעלים גם של AXIO LABS, אם אתה מחפש את האיכות של סיינטרופ הקודמים, זה סיירוקס.
היום סיינטרופ עם הפקקים הלבנים, נחשבים לאותה איכות כמו של אקסיו לאבס, שזה חרא. בפורומים בחו"ל רק תגובות רעות על הסייטרופ עם הפקקים הלבנים, בסיירוקס, כל חומר יש לו פקק בצבע שונה, ככה ניתן לזהות אם החליפו את המדבקות או לא.

לגבי תגובות? תשאל את HARDCORE, הוא לקח סייקל שלם רק של סיירוקס.

• פותח/ת השרשור
אני מדבר אל הלו
2zejk0w.jpg

• פותח/ת השרשור
ותגיד Machinehead כמה כסף אתה חושב צריך לעלות 3 המוצרים הלו ווינסטרול מסטרון פרימו?

אני כבר 6 שבועות בחיטוב לוקח מישתמש בווינסטרול מסטרון ופרימו ואפרדין ארסן

תאמאת ירדתי בשומן כמה אחוז ואפילו עלתי קצת בשריר

אוכל ביום 21000 קלוריות

עכשיו אני רוצה לעשות עוד 6 שבועת של סייקל אבל יותר חזק בעיניין של כמה שיותר להוריד אחוזי שומן

חשבתי להפסייק אם אפרדין והתחיל ל4 שבועות. T3 ... כידי לי?

ואיזה חומרים אתם ממליצים לי לכחת כידי לפרק הרבה שומן מהגוף ולא לבזבז סתם כסף

ואם כידי לעשות הפסקה או להמשיך את הסייקל אל הסייקל אזה...

ממה שאני זוכר,

וינסטרול נע סביב ה350.
פרימו נע סביב ה 450 ומסטרון סביב ה 400.

אם אתה לוקח סטרואידים, לך על T3, אני מאוד אהבתי את התוצאות שלו, לפי דעתי הוא אחד שורפי שומן הכי יעילים שיש בשוק, אפדרין וקלן הם סבבה, נחמד, אבל מי שרוצה להעלות שלב, שייקח T3.
אין מה לפחד משיתוק בלוטת התריס, כל עוד אתה לא משתולל עם המינונים, אני לקחתי T3, סה"כ 25 מק"ג ליום למשך חודשיים ללא שום בעיה.

לגבי הסייקל שלך, אתה יכול בכיף למשוך אותו עד 10-12 שבועות, אם יש לך סבלנות לתדירות הזריקות, קח בחשבון שוינסטרול אתה חייב להגביל אותו עד 6-8 שבועות עקב הרעילות שלו לכבד, בנוסף אני לא יודע אם לקחת את זה בחשבון, וינסטרול אתה מזריק כל יום, לא יום כן יום לא, אלא כל יום.

עוד דבר, אני מקווה שאין לך שום בעיה עם התפקוד המיני, כי אין לך בסייקל טסטוסטרון וזה גרוע, לפחות היית לוקח פרווירון. החומרים שלקחת הם יבשים ומדכאים את ה SHBG.

• פותח/ת השרשור
ווינסטרול אני לוקח כדורים במשך יום יום וזריקה פעם בשבוע

יש לי פרווירון אבל אני לא צריך כי אני לא ברגיש בעיה בחשק המיני

כי מסטרון זה סוג של טסט... הוא מחזיק אותי
-----------------------------------
אז עוד מאט ניגמר לי מהסטרון ווינסטרול ופרימו

אני יחתחיל T3 אם מה אני היכח אותו ניראה לי או בולדנון או טסט פרופיונאט

מה אתה חושב הכי עדיף ?

אישית אני מאוד מרוצה מהחברה איכותית מאוד ויאלים איכותיים זריקות לא כואבות בכלל!!!
תוצאות חבל על הזמן על זה אני לא מדבר בכלל
אותי אישית החברה קנתה ממליץ בחום:s85:

מיותר לקחת וינסטרול בזריקות ובכדורים, או זה או זה.
בכל מקרה עדיף לך להשתמש בפרווירון, מכיר את האפקט REBOUND? זה אפקט שפתאום בסוף הסייקל לא יהיה לך בכלל חשק, זה יכול לקרות לך, לכן עדיף ללכת על בטוח מאשר לקחת סתם סיכון.
מסטרון זה לא בדיוק סוג של טסט, זה נגזרת של טסטוסטרון, קראת פעם את הפרופיל של מסטרון? מסטרון כן גורם לדיכוי החשק המיני.

בכלל כל הסטרואידים הם נגזרות של טסטוסטרון בצורה כזו או אחרת, למשל דקה זה NOR-TESTOSTERONE וכו'.

• פותח/ת השרשור
אישית אני מאוד מרוצה מהחברה איכותית מאוד ויאלים איכותיים זריקות לא כואבות בכלל!!!

אתה מדבר אל SYNTROP או ?sciroxx

• פותח/ת השרשור
מיותר לקחת וינסטרול בזריקות ובכדורים, או זה או זה.
בכל מקרה עדיף לך להשתמש בפרווירון, מכיר את האפקט REBOUND? זה אפקט שפתאום בסוף הסייקל לא יהיה לך בכלל חשק, זה יכול לקרות לך, לכן עדיף ללכת על בטוח מאשר לקחת סתם סיכון.
מסטרון זה לא בדיוק סוג של טסט, זה נגזרת של טסטוסטרון, קראת פעם את הפרופיל של מסטרון? מסטרון כן גורם לדיכוי החשק המיני.

בכלל כל הסטרואידים הם נגזרות של טסטוסטרון בצורה כזו או אחרת, למשל דקה זה NOR-TESTOSTERONE וכו'.

כן אבל למה אני הכיח בפרווירון עכשיו אם אני ממשיך את סייקל ? לכחת או לא צריך עכשיו

ועוד דבר מה אתה ממליץ לכחת להמשך 6 שבועות ? איזה חומרים אם T3 ???

לפי דעתי, טסטוסטרון או פרווירון זה חובה עד סוף הסייקל.
מסטרון רק אם אתה מתחת ל 10% שומן, ככה אין צורך, כי מסטרון כל מה שהוא עושה זה להבליט את השריר, לא יותר מזה, זה חומר שמשתמשים בו לפני תחרויות.

אז מה שאתה יכול לעשות זה לקחת טסט פרופ/פרווירון + טרן אצטט ולהמשיך עם הפרימו.
פרופ נגיד 100 מ"ג יום כן יום לא, טרן 100 מ"ג יום כן יום לא.
פרימו, מכיוון שהחומר חלש, קח בין 400 מ"ג ל 600 מ"ג ליום.

אין טעם לקחת אוראלים, כי כבר לקחת וינסטרול, כמו כן, אין טעם לקחת חומרים יבשים ארוכים כמו בולדנון, כי גם ככה את הסייקל אתה מסיים עוד חודש-חודש וחצי.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי, טסטוסטרון או פרווירון זה חובה עד סוף הסייקל.
מסטרון רק אם אתה מתחת ל 10% שומן, ככה אין צורך, כי מסטרון כל מה שהוא עושה זה להבליט את השריר, לא יותר מזה, זה חומר שמשתמשים בו לפני תחרויות.

אז מה שאתה יכול לעשות זה לקחת טסט פרופ/פרווירון + טרן אצטט ולהמשיך עם הפרימו.
פרופ נגיד 100 מ"ג יום כן יום לא, טרן 100 מ"ג יום כן יום לא.
פרימו, מכיוון שהחומר חלש, קח בין 400 מ"ג ל 600 מ"ג ליום.

אין טעם לקחת אוראלים, כי כבר לקחת וינסטרול, כמו כן, אין טעם לקחת חומרים יבשים ארוכים כמו בולדנון, כי גם ככה את הסייקל אתה מסיים עוד חודש-חודש וחצי.

כמה אתה חושב יעלה לי אם T3 כל המשך הסייקל ? בארך ?

תלוי איזה T3 אתה משיג, T3 של ABDI IBRAHIM נמכר סביב ה 4-5 שקל לכדור. תלוי כמה T3 אתה צריך, תחשב כמה אתה צריך ואז תכפיל במחיר.

ווינסטרול אני לוקח כדורים במשך יום יום וזריקה פעם בשבוע

יש לי פרווירון אבל אני לא צריך כי אני לא ברגיש בעיה בחשק המיני

כי מסטרון זה סוג של טסט... הוא מחזיק אותי
-----------------------------------
אז עוד מאט ניגמר לי מהסטרון ווינסטרול ופרימו

אני יחתחיל T3 אם מה אני היכח אותו ניראה לי או בולדנון או טסט פרופיונאט

מה אתה חושב הכי עדיף ?

אתה לא צריך להגיע למצב שהזין לא עומד בשביל לקבל ראש ולקחת את הפרו וירון
אתה עושה סייקל בלי חומר בסיס שהוא הטטטס =אתה חייב פרו וירון זה הכול משוואה פשוטה
ומזה מסטרון זה סוג של טסטטרון ? כול הסטרואידים זה סוג של טטסט מה הקשר?
אז עכשיו כול בן אדם יעשה סייקל של בודלון וטרן עם קצת אנדרול והחיים יהיהו יפים לא צריך חומר בסיס לא צריך פרו וירון עוד מעט תגיד לי שלא צריך PCT?

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להגיע למצב שהזין לא עומד בשביל לקבל ראש ולקחת את הפרו וירון
אתה עושה סייקל בלי חומר בסיס שהוא הטטטס =אתה חייב פרו וירון זה הכול משוואה פשוטה
ומזה מסטרון זה סוג של טסטטרון ? כול הסטרואידים זה סוג של טטסט מה הקשר?
אז עכשיו כול בן אדם יעשה סייקל של בודלון וטרן עם קצת אנדרול והחיים יהיהו יפים לא צריך חומר בסיס לא צריך פרו וירון עוד מעט תגיד לי שלא צריך PCT?

אני הכיח פרווירון השבוע ועוד שבועים אני הסיים את הסקייל ויתחיל עוד אחד להמשך ואז אני עישה PCT

באמת ?
מעולה לשמוע ,אני הולך להשקיע בטרן שלהם בקרוב 😃

קודם כל גבר תטפל בשגיאות כתיב שלך. ואני לא מבין אתה מתכנן לקחת פרווירון בזמן ה PCT? רעיון גרוע מאוד
תתחיל לקחת עכשיו 50מג ליום כדי לשמור על החשק המיני וכלליות לפי מה אתה רושם כאן אתה לא כל כך יודע מה כל חומר עושה וממה הוא מורכב אני ממליץ לך להתחנך בנושא כמה שיותר מהר

• פותח/ת השרשור
** אין צורך לצטט את ההודעה מעליך **

לא אחי
אני אומר שאני הולך לכחת עכשיו פווירון .PCT אני לא יעשה עכשיו כי אני ממשיך את הסייקל לעוד חודש וחצי ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית