עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אישית אני מאוד מרוצה מהחברה איכותית מאוד ויאלים איכותיים זריקות לא כואבות בכלל!!!
תוצאות חבל על הזמן על זה אני לא מדבר בכלל
אותי אישית החברה קנתה ממליץ בחום:s85:
מיותר לקחת וינסטרול בזריקות ובכדורים, או זה או זה.
בכל מקרה עדיף לך להשתמש בפרווירון, מכיר את האפקט REBOUND? זה אפקט שפתאום בסוף הסייקל לא יהיה לך בכלל חשק, זה יכול לקרות לך, לכן עדיף ללכת על בטוח מאשר לקחת סתם סיכון.
מסטרון זה לא בדיוק סוג של טסט, זה נגזרת של טסטוסטרון, קראת פעם את הפרופיל של מסטרון? מסטרון כן גורם לדיכוי החשק המיני.
בכלל כל הסטרואידים הם נגזרות של טסטוסטרון בצורה כזו או אחרת, למשל דקה זה NOR-TESTOSTERONE וכו'.
לפי דעתי, טסטוסטרון או פרווירון זה חובה עד סוף הסייקל.
מסטרון רק אם אתה מתחת ל 10% שומן, ככה אין צורך, כי מסטרון כל מה שהוא עושה זה להבליט את השריר, לא יותר מזה, זה חומר שמשתמשים בו לפני תחרויות.
אז מה שאתה יכול לעשות זה לקחת טסט פרופ/פרווירון + טרן אצטט ולהמשיך עם הפרימו.
פרופ נגיד 100 מ"ג יום כן יום לא, טרן 100 מ"ג יום כן יום לא.
פרימו, מכיוון שהחומר חלש, קח בין 400 מ"ג ל 600 מ"ג ליום.
אין טעם לקחת אוראלים, כי כבר לקחת וינסטרול, כמו כן, אין טעם לקחת חומרים יבשים ארוכים כמו בולדנון, כי גם ככה את הסייקל אתה מסיים עוד חודש-חודש וחצי.
ווינסטרול אני לוקח כדורים במשך יום יום וזריקה פעם בשבוע
יש לי פרווירון אבל אני לא צריך כי אני לא ברגיש בעיה בחשק המיני
כי מסטרון זה סוג של טסט... הוא מחזיק אותי
-----------------------------------
אז עוד מאט ניגמר לי מהסטרון ווינסטרול ופרימו
אני יחתחיל T3 אם מה אני היכח אותו ניראה לי או בולדנון או טסט פרופיונאט
מה אתה חושב הכי עדיף ?
אתה לא צריך להגיע למצב שהזין לא עומד בשביל לקבל ראש ולקחת את הפרו וירון
אתה עושה סייקל בלי חומר בסיס שהוא הטטטס =אתה חייב פרו וירון זה הכול משוואה פשוטה
ומזה מסטרון זה סוג של טסטטרון ? כול הסטרואידים זה סוג של טטסט מה הקשר?
אז עכשיו כול בן אדם יעשה סייקל של בודלון וטרן עם קצת אנדרול והחיים יהיהו יפים לא צריך חומר בסיס לא צריך פרו וירון עוד מעט תגיד לי שלא צריך PCT?
באמת ?אישית אני מאוד מרוצה מהחברה איכותית מאוד ויאלים איכותיים זריקות לא כואבות בכלל!!!
תוצאות חבל על הזמן על זה אני לא מדבר בכלל
אותי אישית החברה קנתה ממליץ בחום:s85: