הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לקנייה של מיטה אורטופדית לכאבי גב

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
יש לי כאבי גב והמיטה שלי לא ממש עוזרת למצב(עוד אנשים שישנו אצלי במיטה התלוננו שקמו עם כאבי גב)
אני מחפש מיטה וחצי שתהיה אורטופדית ותתן לגב שלי לנוח ולהרגע ולא שתחמיר את הכאבים שגם ככה יש לי.

מישהו יכול להמליץ לי על חנות, סוג מיטה או סוג מזרן או משהו? כי אין לי מושג בכלל.
מה הטווח מחירים המומלץ וזה...
אני גר בין חדרה לחיפה(כל חנות באיזור תהיה טובה בשבילי).

אני גם הייתי סובל מכאבי גב כי הייתה מיטה מעפנה, אני ואבא שלי הלכנו לראות מזרונים והוא התעקש שאני אקנה מזרון של עמינח ואני יכול להגיד לך שהכאבים עברו וגם אני ישן כמו תינוק 😃
תלך לחנות ותבדוק לדגם שלי קוראים עמי ויסקו.

• פותח/ת השרשור
אני גם הייתי סובל מכאבי גב כי הייתה מיטה מעפנה, אני ואבא שלי הלכנו לראות מזרונים והוא התעקש שאני אקנה מזרון של עמינח ואני יכול להגיד לך שהכאבים עברו וגם אני ישן כמו תינוק 😃
תלך לחנות ותבדוק לדגם שלי קוראים עמי ויסקו.
מה הטווח מחירים?
זה מזרון רך או קשה?

מה הטווח מחירים?
זה מזרון רך או קשה?
יש את הבייסק שהוא קשה בגלל זה לא הלכתי עליו הוויסקו הוא לא ממש רך וגם לא קשה , אני לא זוכר את המחיר במדיוק אבל אם אני לא טועה הוא 1600-1800 שקל לויסקו שהוא כביכול יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
יש את הבייסק שהוא קשה בגלל זה לא הלכתי עליו הוויסקו הוא לא ממש רך וגם לא קשה , אני לא זוכר את המחיר במדיוק אבל אם אני לא טועה הוא 1600-1800 שקל לויסקו שהוא כביכול יותר טוב.
הוא קצת רחב מידי. אני מחפש מיטה וחצי (200 על 120 ס"מ) המזרונים שם הם 140 ס"מ עובי.
בכל מקרה שאר המזרונים דומים באיכות?

הוא קצת רחב מידי. אני מחפש מיטה וחצי (200 על 120 ס"מ) המזרונים שם הם 140 ס"מ עובי.
בכל מקרה שאר המזרונים דומים באיכות?

אני חושב שאתה יכול לבחור את האורך ואת הרוחב כי אצלי זה 150על 210 ואני בטוח שזה לא סטנדרטי..
בכל מקרה אני מציע שתלך לחנות ותראה.

בזמנו פתחתי פה פוסט כזה, המליצו לי על עמינח ספורט, קניתי את דגם "אתלטיק", והשינה מאז פשוט תענוג. מומלץ

בזמנו פתחתי פה פוסט כזה, המליצו לי על עמינח ספורט, קניתי את דגם "אתלטיק", והשינה מאז פשוט תענוג. מומלץ

באמת מזרון מדהים כמעט נרדמתי עליו בחנות 🤡
ד"א נכנסתי לאתר של גוד נייט ורשום שם שהמזרון עולה 2819 שזה די מוזר.
אבל בכל מקרה תלך לחנות לא תצטער

נערך לאחרונה:
אני עובד בחנות רהיטים בת״א.יש לנו כל מיני מזרונים אורטופדים מ 1000-2000 שקל.
אני יושן על מזרון מהחנות שלי,קניתי גם לאמא שלי ועוד 2 חברים קנו אצלי.
כולם מרוצים עד השמים.אם תרצה תבןא נעשה לך מחיר

• פותח/ת השרשור
אני עובד בחנות רהיטים בת״א.יש לנו כל מיני מזרונים אורטופדים מ 1000-2000 שקל.
אני יושן על מזרון מהחנות שלי,קניתי גם לאמא שלי ועוד 2 חברים קנו אצלי.
כולם מרוצים עד השמים.אם תרצה תבןא נעשה לך מחיר
תודה אחי אבל רחוק לי ת"א.

יש לך אולי המלצות על דגמים או משהו בסגנון?
מה עדיף מיטה וחצי קומפלט או מזרון+בסיס?

אנחנו עובדים עם חברה מסויימת לא חושב שתמצא את זה.
בחינת נוחות - מזרון +בסיס.בסיס מיטה נע בין 300-400 שקל לזוגי.300 ללא מסגרת 400 עם.
כל השאר עדיף להשקיע במזרון טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית